hahahaha valla koptum fotoya harbiden benziyo be
hahahaha valla koptum fotoya harbiden benziyo be
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Ooof of, hay şu ödevin... Kallavi bir ödev yapıyor olmasam ben de o resimlerde olacaktım :(
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
evet...keşke sende olsaydın diyeceğim ama ...
sen beni tanıyamamışın şekerim...sayemde adam oldun sitede popülariten arttı...elimi öp len garagtersiz caretta caretta kişisi...biat et..
Komtan abi benim 7 sülaleyi koymuşun buraya...soldaki dayıoğlum Himmet abi..sağdaki Amcaoğlu Niyazi...onun yanındaki Kuzen Gundi...
Biz Bir Aileyiz...
inşallah biraderim...
kanka sen bi ayna bul önce..kendi yüzüne bak bi önce...
Terorızer yeni uyandı aradığımda saat 13.30 da...sen ders dedin...Cezo ders dedi vs derken kısmet işte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Olcan'ı da aradık telefonu kapalıydı. Miskinlik yapılacak pazar günleri kapatmak lazım tabi.
Olcan birkaç gün önce aradı şantiyeye uğramak için, yarışa vs. gidiyoruz dediydi, dönüşte aradı ama işten çıkmıştım, göremiyorum ne zamandır! Passat teyze nasıl Olcan?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
super bır gezı
Söylesene kardeşim o anda, hem -19 dasın hem de yiğitliği elden bırakmıyor anında sarılıyorsun telefona, İkea'da da aynısını yaptın hesapta katakülliye getirdin.
Olcanımı senin yüzünden alamadık demek ki!
Beni ödemeli arama hayatta açmam, tekrar ararım ama.
Mustafa Kemal ATATÜRK
metehan abi harikasın resimlere koptum yaaaaa.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Güzel gezi walla ,özendik burdaa yaaaneden Ankara'da deniz yok yaw Küstüm işte gezmiyorum :(
Amerikan Mesechusets Universitesi'nden bir arastirma heyeti, sibief kullanan pandayi gozlemlemek icin Turkiye'ye gelecekmis. Hazirliklarini hemen hemen tamamlamislar. Tasma, kapan falan...
= = = Be Aprilia racer! = = =
Kaan'a mektup:
Demek benden habersiz gezilere gidiyong. Motorumun olmamasını fırsat bilerek eline geçirdiğin ilk anda gezilere çıkıyong. Bunların hepisini bi kenara yazıyom. Ona göre...
geç olsun güç olmasın
mahşerin 4 atlısı, yürüyüşlerdeki asalete bakh bea...
güsel hava, güsel kıslar, deniz kenarı ve sigara daha noolsun dimi...
çok yedik ama güzeldi yau... birazda spor
çok güzel bi gezi oldu ama akşam "benmi motor sürdüm motormu beni sürdü" ruh hali vardı, her eklemim titriodu o nası yol ölee
motora dağ tepe eğitimi veriorum öle büyüycek, kendi içinde o bi enduro
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
ben 30 yıldır -19 kontördeyim...
şansınıza küsün...artık Genclik Parkındaki havuzla idare edersiniz...hem orda sandal var...
kanka harbi ben seni niye çağırmadım ya...ulan sende bi nazlanırsınki sorma...illa pışpış istersin arasak...
haco çok kastın kendini ya...ama bak biraderim rodajla alakalı sana ne söylendiyse bir daha teyid et...rodajda devire dikkat etcen...atıyom mesela 14 bin devir mi var R6 da 6-7 bini geçmicen rodajda..6. vites 6-7 bin devirde 150 filan yapar herhalde...hararet çok yaptımı dönüşte...
bu arada BIYIKLI ya Damak çikolata için teşekkürler...bence günün en güzel süprizi ve ambiansıydı...gayrısı yalandı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
valla bu kurguyu düşünen 100 Oktanlık Moderatör olunca elimiz kolumuz bağlı...öyle uygun görmüş..yakışır...
rüzgar hariç herşey güzeldi,ben kışın bile bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum
muhabbet ,yol ve lahmacunlar güzeldi
yol arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim
ve resimler
barışın namı bizden önce varmış şileye
şilede anamın yerine gittik(valla tükkanın adı bu)
aşağıda polis memuru genç arkadaşların eğitimini izleme fırsatı bulduk 3 defa varadero'yu düşürdüler
ben böyle güzel manzaraya karşı yemek yediğimi hatırlamıyorum
ne anlatıyorsam kendimden geçmişim
barışın sergenin kardeşi olduğunu bizde dün öğrendik
kaan sonradan iyi açıldı,yavaş gidiyo diyenlere duyurulur
anlatmaya gerek yok
adam tutturdu pemba2 ler gibi poz verelim diye
8 kız böyle yatmışlar diyo başka bişey demiyo
finişim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çok güzel fotolar yaw walla gezide çok güzeldi tadından yenmedi ,Allah tekrarını nasip eder insallah Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok keyifliydi.
Babaçi plakayı kurtardığın ayrıca sağol abi o korku uzunca bi süre gider bana
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
heyy Kemalime bak be...ulan yakışıklı adamsın be..fena değilsin yani...Tek teker Kemal dicem artık sana...senide sağlam tokatladım Dönüşte he...eee eski mobiletcilerden kim kaldı..Deli Bekir Mete Handro kaldı...
Coşkun ne hararetli konuşuyon abi sen ya...elin Kemalin gözüne gircek nerdeyse baksana...
Kaan bana artcı olmuş...
Kemalim hani saz düeti yapan arkadaşım demiştim ya...o topik bu...Youtube açılınca bakarsın...kendisi sazı iyi çalar iyi yorumlar...bi ara onuda çağırırım...bize saz çalar..
http://www.motosiklet.net/forum/konu...rformansi.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)