Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

10-11 Mayıs // MT'nin cesur yürekleri Büyükoturak'ta buluştu!

REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    prometheus organizasyon yaparsa böyle yapar bizde sadece katılırız devamını yakında bekleyin PRO PRODUKSİYON
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye biraz ufak bir ülke olsaydı, rahat rahat tüm şehirlerle ortak etkinlik yapabilirdik Size biraz uzak kaldı mekan kusura bakmayın. Ama Ankara sonuçta ülkenin ortasında. Her şehirle ortak bir şeyler yapabiliriz
    Hadi Pazarada Yuvacığa gelin o zaman...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi Pazarada Yuvacığa gelin o zaman...
    işim olmasa gelip bi çift laf edecektim size de, dua edin işim var
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı balabey06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son alınan habere göre izmir grubundan uzun sacli alni acik birisi cemoya tel ve adres verip izmire gelmesini ve hayatini kurtarmak vede doğru yola iletmek icin elinden gelecek ne varsa yapacagini söyleyip vaatlerde bulunmus ve como en son asti de yani garajlarda görülmüs ailesi merak icinde lütfen kimse bu arkadas cemoyu ailesine teslim etsiiiiiiiiiiiiiiiin
    vALLA BEN KİMSEYE UMUT VERMEDİM.....

Ama cazibelere dayanamadıysa bilmem... 3 gün geçmiş ama hala görmedim...Acaba başka birimi ayarttı....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Harika ve eğlenceli bir gezi olmuş ellerinize ve emeklerinize sağlık. Ha bu arada gezi demişken 22. Hazirana azkaldı hepiniz geleceksiniz dimi...
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Güzel gezi olmuş. Tebrikler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Alıntı balabey06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sabah erken kalkacak ve bulusacaktık ama bir hata yapim atami dinledim ve geleceği genclere (cemo ve resimde görülen sicilya gözlüklü motorlu bisikleti olan murat kardesim oluyorlar) emanet ederek (saat 07,00 uyanip benide uyandirarak bulusma noktasina gideceğiz yani ki................)derkeeeeeeeeeeeeen ... hata yaptiğimi beni 08,00 de uyandirdiklarinda anladiiiiiiiiim. neyseki murtiye ulasip konustuktan sonra sivrihisarda bulusmaya karar verdik ve yola ciktik tabi cemo bunlardan habersiz bir an önce gruba katilmak ve hayatinin fantazisini yasamak icin sabirsizlaniyordu ve gideceğimiz mesafeden haberi yok gözlerini acmis ici icine sigmiyordu üzerine bir derimont giydirdik ve hareket ettik...sivrihisarda sekil 2-a da görüldügü gibi bulustuk bana bir ara abi cok kalabalik olcak galiba dediiiiiiiiii... bir yanlislik olmaz demi dedi... ne gibi dedim .... bu kadar kisiye yetecek malzeme varmi dedi... bende olmazmi bu grubun olusmasindaki slogan "HERKESİN SUCUĞU KENDİNE" baslığı altında toplandi fazlasıyla olur sen merak etme doyarsin dedim.......çok mutlu oldu abi sen benim her seyimsin diye tezahuratta bulundu ve cok ictendi ama ben icin icin ona aciyordum part 2 (devam edecek ve sonra afyonda olacagiiiiiiiiiiiiiz ) bekleyin
    Abi hani part 3 nerde kaldı herkes merak ediyor Cemo'yu

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi hani part 3 nerde kaldı herkes merak ediyor Cemo'yu
    part 3 sadece cemo değildir yani?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    part 3 sadece cemo değildir yani?
    part 3 te sende varsın kesin bakalım senin ne gibi paparazilerin çıkacak Doktor

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    part 3 te sende varsın kesin bakalım senin ne gibi paparazilerin çıkacak Doktor
    şşşt murat bulandırma.2526264964964

ybasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hangisine binersem???
    Alıntı yorgun 48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harika ve eğlenceli bir gezi olmuş ellerinize ve emeklerinize sağlık. Ha bu arada gezi demişken 22. Hazirana azkaldı hepiniz geleceksiniz dimi...

22haziranda ne var yaww...bilekde ona göre hazırlanalımmmmm.... herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum....
    Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    prometheus organizasyon yaparsa böyle yapar bizde sadece katılırız devamını yakında bekleyin PRO PRODUKSİYON
    Bu gezi sadece Pro'nun organizasyonu değil. Mekan seçimimizi yapan balabey, yani Ali Abi'dir. Teşekkürlerimi iletiyorum ona buradan da
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    bmw r 1150 rt

afyon

afyonu motorlu bisikletliler ile birlikte gecmek gibi bir hataya daha düsmüstük ve ben öncü pro kardesim artci olarak hareket ettik 7 makina ve kahraman motor artçım cemo ile birlikte.... bir ara aynadan kestiğimde iki motorlu bisikletin farsız teker döndürdükleri dikkatimi cekti bunlardan biri müthiş mz sahibi davut kardesim diğeri ise doktor civanim kendilerini uyardik pro ile birlikte ve hareket ettik ......... ama hala yanmıyordu daha sonra öğrendikki davutunki arızalı doktor civanimin ise tek kurumuna borcundan ötürü kesikmis neyseeeee .... özdilek tesislerine geldik gerekli yiyecek ve icecekler icin... o sira ben,pro,doktor civanim,ve murti alisveris icin iceri girdik alıncaklar coktu bunun icin de kalabalik girdik tabiki ama allah icin pro hepimizin iki günlük ihtiyaci icin müthis bir alisveris yapti neler yoktuki 5 ekmek sonra beni kirmadi ve bunu yediye cikardi, 6 bira aldı ama procum cok vijdanlı israrlar neticesinde doktor civanimada en kralindan 1 lt lik bira daha ilave etti....kisi basi 225 gr sucuk, kisi basi yine 2 domates ve bir hiyar 25. gr peynir ....sonra bana döndü abi yeter değilmi dedi ne diyorsun procum dedim biz kurtulus savasini tahin ekmekle kazandık sen birde 2.5 lt lik coca cola al baride misafirlere mahcup olmayalim dedik oda beni kirmayip onu bile ilave etti ama yinede çok para tuttu söylemesi ayip 99 ytl (yalnizdoksandokuzytl) ben agamiza caktirmadan tabiki bir 100 cl ve 35 cl lik ata ickisini aldim (pro cemoyu hic dikkate almamisti çünküm tabiki bunu gören doktor civanimda bir kiyak yapip 200 gr tuzlu fistik aldı gönlü bol cocuk bizim doktor allah var yani büyük bir gururla ve elimizde iki posetle özdilek carsini terkettik ve motorlarin yanina geldigimizde afyondan iki motorcu arkadasinda ilgilerini cektiğimizi gördük tanistik ve yola birlikte devam edebileceğimizi söyliyerek(TABİ BU CEMONUN TADİNİ KACİRMİS SEKİL 2- B DE GÖRÜLDÜGÜ GİBİ ÜST RESİM KARA KARA DÜSÜNDÜRÜYORDU SAYI GİTTİKCE ARTIYOR ARTIK BANADA GÜVENMİYORDU) onlarinda kubulu ile birinci grup öncü ben artçı pro ikinci grup öncü murti artcı diğer sicilyali murat sekliyle hareket ettik beklerseniz sayet buyuk oturaga geldiğimizde öncü artcı isimleri ne sekli almisti birlikte göreceğiz...............part 3 >DEVAM EDECEEEEEEEEEEEK TABİ RAYTİNG ALMAZSA YAYİNDAN KALDİRİLACAK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mutlu musun doktor adın geçmeye başladı artık

Motosikleti
    Hangisine binersem???
    ali abi hadi ama yaa zar zor giriyorum zaten internete her geldiğimde bi resim bi yazımı okıcaaammmm :-P merakla bekliyorum ali abi...eline koluna sağlık bu arada....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Resim sıram geldimi..... Bu gün de atamıycam...Yarına atarım bendekileri.....

Ayrıca yorumlarımı da yarın eklerim....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    jınlun 150cc choper 150cc racing skyjet
    arkadaşlar topik nasıl açılıyor bi anlatırmısınız
    hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun handsome_boyy:queen::queen::queen::bounce:

Motosikleti
    Hangisine binersem???
    nerede açacaksın topici? herşeyden önce topic değil konu...nerede açacaksın mesela yaptığın bi geziyimi anlatacaksın? öyleyse gir sayfalardan birine mesela şuraya
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/
    ondan sonra sol üstte yeni konu aç diye bi yazı var oraya tıkla ondan sonra başığını yaz alt tarfa içeriğini yaz resimlerini at tamamdır...başlka bi soru???

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Gıpta etmemek elde değil fotograflara ve kampınıza.Benim daha bir çadırım bile yok B arada gitiiğiniz yer tam olarak nerde?Nereye yakın?
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Hangisine binersem???
    uşak ile afyon arasında bi yer...yanılmıyorsam uşakı geçtikten sonra 40-50km mesafedeydi...afyona doğru giderken tabiii...büyükoturak kasabası var kasabaya bağlı dsi baraj gölü olarak geçiyor.........

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)