harika bir gezi tebrikler.belliki çok eğlenmişsiniz.paylaşım için teşekkürler...
harika bir gezi tebrikler.belliki çok eğlenmişsiniz.paylaşım için teşekkürler...
tebrik ederim çok güzel gezi olmuş hayatımda gördüğüm engüzel gezi paylaşım için teşekkürler diğer fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
valla arkadaşlar.. geçen satayım dedim motosikleti.. eski bilgiler falan elime geçince baktım, not etmişim aldığım kilometreyi
gördümki alalı daha 700 km olmuş toplam yaptığım yol.. bir sene olacak neredeyse.. gelmek istemez miyim ben.. biraz vakit ayırıp tecrübe kazanmam lazım önce.
aha AK47 okuyor forumu
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bizim resimler az ama heralde izmir resimleri unuttu
motorcuların bu buluşmasında hiç motorculuk, sürüş teknikleri hakkında konu açılmayacak mı, konuşulmayacak mı..... yoksa hep geyik mi yapacağız derken.saolsun Balabey06 yani Ali abimiz bilindik ama önemli konulara değindi. ateş başında hoş bir sohbet oldu...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
yapımda ve yayında emeği geçen herkezi kutluyorum bence bu gezi anlatılmaz yaşanır denecek türden bir geziydi, yoluyla olsun mekan seçimiyle olsun eğlencesiyle olsun festivaller hariç bu kadar ilin bir arada olmasıyla olsun SÖZÜN BİTTİĞİ bir gezi oldu ve umarım devamı gelecektir katılan herkeze emeğinden dolayı MT İZMİRLİ olarak teşekkür ediyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Biz teşekkür ediyoruz sayın hocam iyi ki geldiniz.
resimler çok süper motorcu abilerim
bu gezilere katılmak için endurocu mu olmak gerekiyo
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
işallah geneneksel olur aynı tatları bizde yaşarız.
allah içinize sindirsin.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
tüm olumsuzluklara rağmen bu yol yapılacak diyerek başladığımız nokta ALPER PALACE
YÜZÜNÜ sürekli gördüğümden çekmeye gerek görmediğim yol arkadaşım ER 5
İZMİRİN GURURU tüm gurubun kurtarıcısı yıldırım gibi YILDIRIM
YİNE DÜŞTÜK YOLLARA
kayıp raporu motorcular (0) sinekler ( on,yüz,milyon,bin)kelebekler (6)
bunun ne kaybettiğini bilmiyorum
keyif adamı ( angaralı )
sonunda tarihi buluşma
ve ömre bedel MANZARAMIZ
ağaçlarıda çok verimli ve taze
ve cumartesi gecesi ateşi
geceside çok güzel sakin sessiz
cumartesi gecesi BİTTİ asıl şamata pazar günü gündüz kaçırmayın ÜZÜLÜRSÜNÜZ yarın akşam devamında görüşmek üzere İYİ GECELER teşekkürler
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
çok güzel olmuş. ybr'mi alabilseydim bende gelirdim yatmaya merak ediyom hadi gündüz neyse de gece yatınca napıyonuz ıssız kuş sesi bile olmyan yerlerde
Ben böyle karizma bi poz görmedim vallahi yaa 10 numara
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Valla bende çok yorgunum... Yarın atayım resimleri....
Ama bir iki şey eklemek istiyorum....
Bütün katılan herkese teşekkür ediyorum adıma....
Kamp yeri seçimi harikaydı.... Bayıldım.... Hafta sonu bir daha gidicez cengizle...
Kütahya gurubunun şikayet ettiği horlamaların tam ortasındaydım ben.... Ufacık çadırda 3 kişi yattık..Ve ben ortada kedi gibi sessizce uyurken sağdan ve soldan gelen dozer seslerine rağmen çok mutlu uyudum ve kalktım....
Çıkarılacak bir ders var burda... Çok horlayan çok üşüyor...Sabah titriyorlardı.... Bu kişilerin isimlerini ileriki mesajlarda deşifre edicem...
Unutulmayacak bir olay da pronun sucukların bağırsaklarını soymadan yemesiydi... Enduroculuk buysa ben yokum abi...
Bu geziden sonra tarzımı anladım.... Ya naked e devam... Ya da çopurcu olacam.... Enduro mu aman aman...
Hem izmirin çıkışında hemde geri dönüşünde lastiğim patlamasa tam süper olacaktı ama.....
Katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.... Çok keyifli bir camp tı... Daha anlatacak 1 milyon olay var... Biraz bekleyin..Toparlıyacam hepsini...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)