Murti Yahu zaten meraktan çatladık taksit taksit koymasana şu fotoları
Pro şaftın kaymış len, nereye ektin saçları? Yakışıklı olmuşsun
Murti Yahu zaten meraktan çatladık taksit taksit koymasana şu fotoları
Pro şaftın kaymış len, nereye ektin saçları? Yakışıklı olmuşsun
güzel resimler heryerden gelmişler çook güsel
Cesur yürekler mi, hani nerde Sizi gidi kampçılar sizi Paylaşım için teşekkürler
Harika paylaşımlar. Emeğinize sağlık.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
heyttttt çekin yoldan motorları pro saçlarına ne olduuuuu? cesur yüreklerimiz sizinle gurur duyuyoruz
Murat Abi uyuyor heralde, yarıda bırakmış macerayı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
offf ya offff bende gelıcektım nerden cıktı bu ıs
abi daha küçüğü yokmuydu :=)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
İşte bu görüntüler henüz güzelliklerin başlangıçı
9 motor ile giriş yaptık. İlk girişten itibaren doğa sizi kendine büyülüyor. Her bir yanınız ağaçlarla kaplı. Yağmurdan dolayı çimler ıslak yollar çamurlu daha fazla ilerlemeden bu alana kampınızı kuracağız hafiften yine yağmur yağdı kesindi. Afyondan bize katılan arkadaşlar pek fazla beklemeden geri döndüler 7 motor 8 kişi kaldık. Ali abi ve saz ekibi Cemo ateş yakmaya koyulurken, bizlerde yağmur başlamadan evvel çadırlarımız kurma telaşına girdik.
Bu göletin işletmecisi Recep abi, Ali ağabeyyle birlikte. Buraya gelmemize vesile olan Ali ağabeye ve Göletin işletmecisi Recep ağabeye işletmenin tüm imkanlarından bizlerin faydalanmamızı sağladıkları için kendilerine teşekkür ederiz.
çadırlar kuruldu ateş yakıldı. Tabi geriye kaldı sucuk merasimi. Afyon’dan alınan sucuklar kesildi kabukları soyuldu (Pro kabuklarını soymadan yiyormuş bunuda öğrendik ve kendisine sucuğun kabuksuz yeneceğinide öğrettik) çöpler takılan sucuklar taeşe verildi afiyetle yendi ve hafiften alkolümüz yudumlarken şamata gırgır eğlence. Cemo tek kişilik bir gösteri yaptı karınlarımız patlayacak derece güldük nerdeyse
bizim doktor şarapçıymış meğer
Muhabbet güzel. Ara ara yağan yağmur neşemizden bir şey kaybettirmiyor. Bundan sonraki etkinliklerde umarım aynı keyifle geçer. Doktora zaman zaman takılıyoruz, birilerine takılmadan olmaz tabi. Neyseki doktorda şaka götürür cinsten. Aslında şu megolomanlığıda olmasa fena çocukta değil hani
Burada kimin üzerine yan yan yürüdük yahu. Hiç hatırlamıyorum
amada severmişiz motorlarımızı sürekli çekip durmuşuz
işte Cemalettin nam – ı değer CEMO adından fazlaca bahsettik tanıyan kimsede yok aranızda nerden çıktı bu diyorsunuzdur şimdi bana. Kendisi Sivrihisar’da yanımıza yanaştı motorlarımız görünce yanımıza geldi. Damardan bir giriş yaptı. Nereye gidiyorsunuz ağabeyler dedi, dedik böyle . Abi dedi motosikletçilerin iyi insanlar olduklarını söylerlerdi hep. Ben evden kaçtım dedi babam çok dövüyor dayanamadım ne olur yanınıza alın beni. Ortalığı toparlarım, motorlarınız yıkarım, zincirlerinizi yağlarım, stand up yaparım çok yararlı olurum dedi , bizde acıdık yanımıza aldık
Ateşimiz adam boyundan fazla
ve Yıldırım. Kampın en çalışkanı en faydalı adamı her işte önde o vardı. Bakkala kaç defa gitti geldi sağolsun.
Davut. Kendisi sitemizin üyesi yalnız hesabı aktive olmadığı için sadece takip edebiliyor ama konulara cevap yazamıyor
Murat Pastaneci 28 yaşında bekar
Kuzular koyular
ve yine motorlarımız çekmişiz görmemişler gibi
abi dahala şöle izmirli göremedim bi adam gibi resimde naptınız bizimkilere yahuu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
supersınız ınsallah bır daha kı sefere bende katılırım
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Ulen iyiki 1 gece kaldınız 2 gece ve daha fazla kalsaydınız civarda ağaç namına bir şey kalmayacakmış.Hertarafı yakmışlar ufoları götürseydiniz yaaDoğa katilleri o yağmurda nasılda yaktınız la ateşi
sucuklar süper gözüküyo , manzara da hoş , keyiflerde , süper
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)