emraha allah rahmet eylesin...profilimdeki fotoğraf(avatar) onundur....
iyi çocuktu.zaman zaman motora binerken motordaki hali aklıma gelir...
ybr yi orta sehbadan üstündeyken arta biner gibi indiridi...dönüşlerde cross kullanır gibi ayak açardı....
emraha allah rahmet eylesin...profilimdeki fotoğraf(avatar) onundur....
iyi çocuktu.zaman zaman motora binerken motordaki hali aklıma gelir...
ybr yi orta sehbadan üstündeyken arta biner gibi indiridi...dönüşlerde cross kullanır gibi ayak açardı....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
bu sene aynı ekip bir kamp düşünüyor mu acaba?
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
10-11 MAYISTA emrah anısına bir kere daha toplanabiliriz aynı ekibi harekete geçirmek lazım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
ankaranın kalan kadrosu bile bize yeter, sen tek kişilik ordu gibisin ankarayı temsil edersin
CENGOMOTO
Eski ekibe haber verin...Tamamı gelecektir....
Hatta yeni bir çok kişi gelecektir....
Ama önce motor almam lazım... An ile çekilmez lem çenkiz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Böyle organizasyon olacak ve sen gelmeyecen....
Al davutu artçı gel...
sen beni dönerken taşıdın, ben seni giderken taşırım orada bırakırım ( sanki motoru ben patlattım oralarda, çokmu meraklıydım senin arkana binmeye motorumla dönerdim tangai yi yırtmasan dağlarda )
CENGOMOTO
askerde olmasam gelirdim valla
alp_tunayın gençlik topiği
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
HORTLATTIM gitti nostalji topiğimiz olarak tarihe geçti
CENGOMOTO
Yakın zamanda tekrarlayalım.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)