Adana mt 'nin Adana-Hatay operasyonu
Reklamlar
-
Bazı grup ve kuruluşların Adana mt ismini kullanarak,ayrı vede aykırı bi şekilde gezi yaptıklarını görüyoruz,Adana mt biziz ,biz bu işin çekirdeğiyiz,lütfen diğer gezileri dikkate almayın,bu işlemler korsan yapılmaktadır,buyurun size ÖZ ADANA MT ‘nin Hatay Adana gezisi
Ltf06 ( lütfü ) Efendy_iso ( ben ) Frdndiilililililili ( aşkum ) ( muro smileysii )
Amik ovası ve Atatürk barajından bi görüntü ,ama o kendini hint okyanusu sanıyoo
Lütfü06 ,bişey koklamış gibi durduğuna bakmayın,fıkır fıkırdır kendisi
Amik ovası ve hint okyanusuna tepeden bakış,ilk okulda kuş bakışımı ne deniyoduu,ama burada kuş latif
Hatay’a hakim bi tepeye kurulan Atatürk anıtı,ve bu tepeden Hatay görüntüsü
Bi yanda aşkım,bi yandada iyi niyetinden emin olmadığım iş birlikçi bi ajan,herif elimi tutuyo yaaa ( fatih ürek smileysi )
Bahse konu Atatürk büstü,ve benim alçaltılmış pejoo,Gece ışıkları yandımı tüm hataydan görünüyo ve harika bi görüntü oluyoo,hatayda başka bi güzellikte yok denilecek kadar az
Hatay/Harbiye şelalesine inerken ,satıcılardan aldığımız kovboy şapkalarımız be bizz,hey amigo çesabatamıydıı
Lütfünün beyaz hali,fizibiletisi hariç çok bi fark göremessiniz bi tanısanızz
Açlıktan nevrimiz dönmüş bi şekilde ,meşhuuuurrr Hatay tepsi etini bekliyoruzzzz
Lütfü ve şapkasıı
Ben ve yılmaz güney pozumm
Beklenen Hatay tepsisi geldi,şu saniyeden sonra acıkanların yemek paraları benden gidin ilk kebapçıdan bişeyler yiyinnn,selamımı söyleyinn
Birinci tepsi bitse ikinci tepsi sırada bekliyoo,bi ara insanlığımdan utandımmm ne kadar aç adamlarız yaaa
Adam su içse kafa yapıyoo,lütfünün masada kalmış haliii ( içmeyi bilmeyen ayyaş smileysi )
Harbiyede küçük bi tur için kiraladığımız çin işi vespalarımızzi,kaskımız başımızda laf etmeyinn
Ne yalan söyleyim bu lütfüden tırsar oldummm
Gelde tırsma,adam ağaçta bile peşimde
Lütfüden tırsan iso smileysi ,sen çık ben arkandan gelirim diyo,amacın ne diyorum gülüyoo
Annnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Çok atik ve sportif bi bünyeye sahip olmamasından dolayı çıktım ağacın tepesine , lütfü aşağıda ağacın kökünü tırmalıyodu ( ciğer ,kedi ,mındar üçgeni smileysi )
Olaya müdahele etmesi gereken canım bidenem ,bakıp gülmekle yetiniyo,ben tıvıs tıvısımm
Mutluluğun karesii
Latifi anlatmak için elle yapılan en kolay işaret
Şelaleden bi görünümmm
Hataydan adanaya kadar yarıştık bu fırıldakla,hakkaten unutamayacağı tokatlar attım
İskenderun sahiline geldikk
Denizi gören lütfünün iki dakkada romantik duyguları kabardııı
Ben bir süpermenimmm
Lütfüyü tutamiykkk ( titanik smileysi )
Annnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Orangutan beni kovalıyooooo,tıvıs tıvıssssss
Yakalandım artık ,ne yapsa ,yapacak bişey yokkkk
İskenderunun yerli apaçilerinden örnek bi aile,burada böyle geziyolar,adanaya gelince bunların hepsi ,demirgürsel oluyoo
Adam araba sürmeyi yeni öğreniyoo,eeee haliyle kendini çok kastğından kan ter içinde kaldı,bizde 3 lt suladık canım tombalağımııı
Kapanış fotosunuda ben seçtimmm
Zaman ayırıp fotolara baktığınız için teşekkür eder,en derin saygılarımı sunarımm SAYGILAR
Asyayağmur,Frdndlilililililili,Efendy_iso,Ltf06
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Reklamlar
-
Gardaş Eline Sağlık Afiyet Olsun çok Güzel Olmuş.
-
-
ismail abi tebrik ederim güzel gezi ve eğlence olmuş latif abiye koptum valla
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
uleeee otobus firmasına döndünüz sizde ha :D
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
Gardaş Eline Sağlık Afiyet Olsun çok Güzel Olmuş.
teşekkürler kadir abii
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
gözlerimden yaş geldi okurken yemiin ederim yaaaaaaaaaaaaaaaa
delisiniz oğlummmmm
Elinize sağlık, Fotoğraflar bir harika
Etiketler: abdestnamaz, adamiyoldagomaz, fisekbaskan, gurba cengiz, hebelehubulu
etiketlere bak allaaaaam HIZLI İMAM 2 iso (imam smleysi)
içeceğine hapmı attılar olüüüüümmmm
lütfü devamlı kırık modda geziyo kankaaa
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
ismail abi tebrik ederim güzel gezi ve eğlence olmuş latif abiye koptum valla
sen ilk defa koptun ben her zaman kopuyorumm
Loft adlı üyeden alıntı
uleeee otobus firmasına döndünüz sizde ha :D
Abi gerçek firma biziz diğerlerinin hepiciği feykkkkk
-
Hatay'ı,Harbiye'yi bende yeni gezdim ve çok beğendim,çok sosyal bi şehirmiş,resimlerden tekrar gezmiş kadar oldum,ellerinize sağlık. Allah keyfinizi bozmasın,çok güzel bi dostluğunuz var.
Biz Harbiye'ye gititk o tepsideki kebaptan kimse bize bahsetmedi yaaa
-
-
-
-
Çok güzel yaaa, çok eğlenceli bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli, Allah sizi hiç ayırmasın
-
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
ac
kalmak
sen
hatayda
o gun
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Çok güzel yaaa, çok eğlenceli bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli,
Allah sizi hiç ayırmasın
amin canım benim saol
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
-
arkadaşlar gerçektende güzel bi gezi yapmışsınız bu gayet net bi şekilde gözüküyor en güzelini siz yapmışsınız helal olsun valla doğayla iç içe olmak gibisi yok sofrada ayriyeten bi güzeldi acıktık seyrederken bi dahakine yemekleri çekmeyin yav.
-
seker_md adlı üyeden alıntı
Hatay'ı,Harbiye'yi bende yeni gezdim ve çok beğendim,çok sosyal bi şehirmiş,resimlerden tekrar gezmiş kadar oldum,ellerinize sağlık.
Allah keyfinizi bozmasın,çok güzel bi dostluğunuz var.
Biz Harbiye'ye gititk o tepsideki kebaptan kimse bize bahsetmedi yaaa
baba harbiyeye gidipte kebap yenmezmi yaaa,neyse bi dahaki sefere unutmassın
06bluedragger adlı üyeden alıntı
iso kankam fotolar süper olmuş elinize ayagınıza sağlık..
sigaralı foto istemiyoruz olm biz yeşil ay cıyız istemeyiz öle sigaralı foto ya kaldırın yada sansürleyin..
latifden uzak dur olm bah herif insan azmanı gibin seni çiğ çiğ yer baksana dalın tepesine kadar kovalamış..
orda biri daha vardı yazık kızcagıza hep foto çektirmişsiniz ayuuu 2 karede gördük sonra kız yok uçmuş sıcagın altında eziyet etmişsiniz kızlara..
kafanızdaki şapkalara ne demeli ormantik ayuu olm o tişörtten ne zaman vazgececen senelerdir sırtında..
gelelim sizeee
ferdaa ile birbirinize cok yakışmışsınız olm bah gızı üzersen seni dolmalık biber gibin oyarımm bacımız bize havadisleri verir eh bi şikayet duyarsam o zaman gorürsün..
teşşekür ederiz kanka
Tequ adlı üyeden alıntı
Ulan ne zamandır mt ye mensupsunuzda öz oluyorsunuz
bu ne terbiyesizlik
Şaka bi yana çok güzel resimler
Bu hafta sonuda Has Adana MT gezisi düzenlicem
fotolarınızı dört gözle bekliyoruz kanka
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
vay vay ne güzel gezmişsiniz içim gitti valla özelliklede tepsidekilere
Allah mutluluğunuzu daim eylesin ey adana cemaati
bide bi laf vardı tersinden okuyunca gene aynısı oluyodu;
ey edip adanada pide ye, akşam yemeği yemediğimi çok belli ettim galiba
Allah doyursun,saolasın kankaa
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Çok güzel yaaa, çok eğlenceli bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli, Allah sizi hiç ayırmasın
Amin,saolasın gız cimcime
LTF06 adlı üyeden alıntı
ac
kalmak
sen
hatayda
o gun
bende şaşırdımm
frdndl adlı üyeden alıntı
amin canım benim saol
25 kere aminnnn
ulen herkes kıs tarafıı,benim tarafımda kim olacakk
gerenimo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gerçektende güzel bi gezi yapmışsınız bu gayet net bi şekilde gözüküyor en güzelini siz yapmışsınız helal olsun valla doğayla iç içe olmak gibisi yok sofrada ayriyeten bi güzeldi acıktık seyrederken bi dahakine yemekleri çekmeyin yav.
Eyvallaha hemşo saolasunnn
-
-
hayırlı olsun de kanka
-
hayirli olsunlan kivrak isooo
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler