Üyelik tarihinize baktığımda,uzun zamandır bu sitede modsunuz,ama açılan konuya adana mt üyelerimizin yazdıkları mesajları okuyupta nasıl bi tartışma içerikli mesaj okuduz yada gördünüz merak ettim,küçük bi şakayı (ki ) hasan abimizin liderimiz olduğu gurubumuzda bu şaka devamlı yapılır,nasıl bi ayrımcılık sezdiniz,hadi ayrımcılık sezdiniz diyelim ,bunu bi özel mesaj yoluyla bize sormanız yada madem sorumlumuz hasan abi,hasan abiye sormanız gerekmiyomu,başlık sahibi benim herşeyden önce ,bilgilendirmeniz gerekmiyomu,gerekli açıklama yapardık elbette,ama bu şekilde yalnış yapmışsın barış abi,forum üyelerinin seni sevmeleri için bişeyler yap bence,bu yol doğru yol değil,ortada bi emek var ,ve bu emeğe sırf adana mt üyelerimizin yüzünde hafiften bi gülümse olsun diye açılmış tatlı bi başlık var,bunlara saygı göstermelisiniz,despotça düşünerek ,yazılan yazılarıda despotça okumamalısınız,daha önceki gezilerimize bakarsanız biz zaten mt üyeleri olaraktan bi gurubuz adanada ve hiçbir ayrımcılık yokk,ve türkiyedeki guruplarında en aktifiyiz,ama nasıl bu şekilde bi yaklaşım sergilemişsin anlamış değilim,ne oldu şimdi o öz ibaresini kaldırınca,size minnettarlık maillerimi yağdı,yoksa boyunuz arş-ı alaya 'mı değdi,ve halen merak ediyorum ve üye olarak soruyorumm,tartışma içeren mesajlar hangileriydi ve sen hangilerini sildinn lütfen bunu talep etmek hakkım,ve bu mesajları görmek istiyorum,6 ayda bir online olupta, kimin kimle ne kadar samimi olduğunu bilmeden ,kafana göre başlık değiştirmek ,kafana göre mesaj silmek ,hastalıklı bi düşünce tarzının ürünü
Bunu neden yazma gereği duydunuz,Bunun aksini iddia ettiğimizle ilgili bişeymi duydunuz,Hasan abi modumuz herşeyden önce abimizdir,bunu izmirden istanbuldan yada muğladan birilerinin hatırlatmasına gerek yok,2005 ten bu yana üyesin,mesaj silmeyi başlık değiştirmeyi öğrenmişsin güzel ama bi nick yazmayı öğrenemişsinn,birilerini eleştireceğine kendini geliştir barış abi
Mesajımla ilgili düşüncelerim bugün neyse 10 gün sonrada böyledir,yapılan yanlışla ilgili özür dilenmesi yada başlığımın eski haline getirilmesini talep ediyorum,yok isterseniz bu mesajlarıda silebilirsiniz,benide silebilirsiniz,ama düşüncelerinizi silemessiniz, düşüncelerimizi silemessiniz,saygı göstermelisiniz
SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
olm ne döktürmüşsün yaw ne var bunda bukadar kasacak anlamış degilim benim konuyu komple sildiler. vardır bir sebebi dedik sineye çektik... Buradada bir yönetim ve kurallar var herkes işine geldigi gibi yazıp çizerse bozuk bir düzen olur adam düzeni korumaya çalışmış sadece ... senin söylemine göre herkes her istedigini yazıp çizsin kimse kimseye karışmasın gibi bişey olmuş ama yanlış düşünüyosun kankaa biraz daha sakin ol hem bu kişiye özel bir muamele de degil ki herkesin mesajlerı siline biliyor ha bu arada yanlış anlaşılmak da istemem bu rda kimseyi savundugum felan da yok bu da benin nacizane düşüncem..
saygılar
kankaaa sen anlamadın galiba ortaya şöyle bir durum çıkıyor şimdi
öz adana mt yazınca adana daki diger mt ler üveymiş gibi de anlaşılır herkezin aklından ne geçtigini bilemezsin ki hem motorsuz gezi yapın hemde öz adana mt biziz deyin yok yaaaa biz üveymiyiz .
.şaka bir yana kasmayın bu kadar biraz relaks olun yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
çakma motorcular sizi öz adana mt yimiş tırt ortada motor yok oliiim hani motor resimleri bende otobüsle giderim mersine öz mü öz adana mt gezisi derim
şakka bir yana stres atmışsınız insan orda künefe yemezmi ya neyse geyiğe sarmadan teşekkürler
Başlıktaki "öz" ibaresinin bir espri olduğuna katılıyorum.Fakat 2 harfli bir kelimen silindi diye de bu gösterdiğin tepkiyi doğru bulmuyorum.Liderimiz Hasan abi gibi bir laf edilmiş.Neyin lideri kimin lideri ben onu pek algılayamadım yalnız.Benim liderim yine benim.Barış abinin de dediği gibi Adana MT topiğinden sorumlu kişidir sadece hasan abi.Açıklama gereği hissettim birden
Ayrıca şu forumdaki son günlerinde senle iyi geçinicem iso
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
uff izmir yıkılıyor, galatasaray die bi takım varmış şampiyon olmuş dağıtcam şimdi ortalıgı cok ses yapıolar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yakışır kardeşlerime bu gezi. hayırlısıyla biz de yarın bi "Allah Kerim" gezisi düzenlicez..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yaklaşık 3 senedirÜyelik tarihinize baktığımda,uzun zamandır bu sitede modsunuz,
zion1 nikli üye ile aranızda geçen konu dışı mesajları sildim ama siz ne yazdığınızı umarım hatırlıyorsunuzdur.ama açılan konuya adana mt üyelerimizin yazdıkları mesajları okuyupta nasıl bi tartışma içerikli mesaj okuduz yada gördünüz merak ettim
Uygulama yaptığımız her başlıkta tek tek özel mesaj yazma gibi bir lüksümüz malesef yok. Kurallar açık,küçük bi şakayı (ki ) hasan abimizin liderimiz olduğu gurubumuzda bu şaka devamlı yapılır,nasıl bi ayrımcılık sezdiniz,hadi ayrımcılık sezdiniz diyelim ,bunu bi özel mesaj yoluyla bize sormanız yada madem sorumlumuz hasan abi,hasan abiye sormanız gerekmiyomu
hayır gerekmiyor.başlık sahibi benim herşeyden önce ,bilgilendirmeniz gerekmiyomu,
Moderasyon Yaparken kim bize minnettarlık duyar kim kızar gibi bir düşüncemiz olmaz . Daha önce yaşanmış olayları referans alarak uygulama yaparız ..ne oldu şimdi o öz ibaresini kaldırınca,size minnettarlık maillerimi yağdı
Dediğim gibi zion1 ile aranızda geçen yazışmalar .. üstü örtülü dokundurmalar.. Hasan görebilir bu mesajları eğer ne yazdığının veya neye cevap yazdığının farkında değilsen o sana söyler..tartışma içeren mesajlar hangileriydi ve sen hangilerini sildinn lütfen bunu talep etmek hakkım,ve bu mesajları görmek istiyorum
Bence haddini aşmışsın burada .. Yönetim olarak aramızdan yönetici arkadaşlara yaptırım uyguladık geçmişte.. senin kimle ne kadar samimi olduğunun çok önemi yok6 ayda bir online olupta, kimin kimle ne kadar samimi olduğunu bilmeden ,kafana göre başlık değiştirmek ,kafana göre mesaj silmek ,hastalıklı bi düşünce tarzının ürünü
Kurallarda yazdığı gibi konu amacı dışına çıkmıştır. bu yüzden başlık kilitlenmiştir.Mesajımla ilgili düşüncelerim bugün neyse 10 gün sonrada böyledir,yapılan yanlışla ilgili özür dilenmesi yada başlığımın eski haline getirilmesini talep ediyorum,yok isterseniz bu mesajlarıda silebilirsiniz,benide silebilirsiniz,ama düşüncelerinizi silemessiniz, düşüncelerimizi silemessiniz,saygı göstermelisiniz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)