Adana mt 'nin Adana-Hatay operasyonu
Reklamlar
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bacım ALLAH mutluluğunuzu herdaim etsin..
valla ne desem gözlerinin altında cukuru görünce isoya kızacaktım kıza bakmıyomu diye..
bunlar reklam kokan hareketler gittiğiniz yerin reklamınımı yapıyonuz söyleyin kaç para teklif ettiler ben 2 katını vericem..
saol abim amin inş.
gözlerimdeki çukurların isoyla pek bi alakası yok taam biras çökmüş olabilirim onun sayesinde ama genel olarak benle alakalı
reklam falan deil abii yaa gerçekler bunlar her hafta sonu gidebilirim wallaa künefe yemeyee
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Önce hayırlı olsun demek isterim
sonrada resim kareleri süper olmuş derim
bir günde hep beraber hataya gidelim derim
tesekkürler abii
unutma bu lafını hep beraber gideces hataya künefe yemeye
zion1 adlı üyeden alıntı
güzel gezmişsiniz aksiyonlarınızın devamını dilerim
öz adana mt olayını da kınıyorum iki tane motorsuz.. pöççük ismail le orangutan latif ten öz möz olmaz ki bilader
hep beraber devam edelim kanka aksiyonlaraa
sen kal aşk ben giderim buralardan
Reklamlar
-
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
güzl resimler. yemekte süper duruyor karnımda açtı valla :(
-
çok güzel resimler var kimileri ne gülmekten kırıldım.
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
iso kankam fotolar süper olmuş elinize ayagınıza sağlık..
sigaralı foto istemiyoruz olm biz yeşil ay cıyız istemeyiz öle sigaralı foto ya kaldırın yada sansürleyin..
latifden uzak dur olm bah herif insan azmanı gibin seni çiğ çiğ yer baksana dalın tepesine kadar kovalamış..
orda biri daha vardı yazık kızcagıza hep foto çektirmişsiniz ayuuu 2 karede gördük sonra kız yok uçmuş sıcagın altında eziyet etmişsiniz kızlara..
kafanızdaki şapkalara ne demeli ormantik ayuu olm o tişörtten ne zaman vazgececen senelerdir sırtında..
gelelim sizeee
ferdaa ile birbirinize cok yakışmışsınız olm bah gızı üzersen seni dolmalık biber gibin oyarımm bacımız bize havadisleri verir eh bi şikayet duyarsam o zaman gorürsün..
O kız ben oluyorum galiba
iso sana kendi fotoğraflarımdan yollamamışım sanırım
ellerine sağlık çok güzel olmuş
-
asyaRÜZGAR adlı üyeden alıntı
O kız ben oluyorum galiba
iso sana kendi fotoğraflarımdan yollamamışım sanırım
ellerine sağlık çok güzel olmuş
bilmezmisinizmi isoo kendi reklamini yapmak icin 4 kisilik bi gezide 50 fotodan 45 ini kendinin fotosunu 3 unu kendisinin ve ferdanin fotolarini koydugunu kalan ikiyide paylastirdigini
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
Hayret iso RedBull'u giymemiş. Paylaşım için sağol iso ağabey. Güzel olmuş. Bu arada msn de hiç göremiyorum ağbi seni.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Hayret iso RedBull'u giymemiş.
Paylaşım için sağol iso ağabey. Güzel olmuş. Bu arada msn de hiç göremiyorum ağbi seni.
yoookkk bende msn si hep acıııkk
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
gezinin güzel olmuş okadar iskenderuna kadarda gelmişsiniz daha önceden belirtseydiniz sizi sahilde karşılardık
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
Karşılıklı atışma niteliğindeki mesajlar silinmiştir. Kendini Bir MT üyesi gören her motorcu MT lidir. Dolayısıyla Adana gibi bir yerde birden fazla MT grubu olması normaldir. Dolayısıyla başlıkta ki Öz ibaresi kaldırılmıştır.
"Makine" nikli Arkadaşımız MT adana sorumlusudur.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
aksini savunanmı vardı ki???
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
aksini savunanmı vardı ki???
nan olm öz möz adana mtyi de kapattıracanız sonunda nan ne adamsınız yaw
-
bende zionun başının altından cıktı bunlar cok yuklendınız adama şikayet etti sizi
-
-
ateşle barut yanyada durmasın evet haklısın patlarım
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ateşle barut yanyada durmasın evet haklısın patlarım
izmir ve adana baya uzak durmaz kafanı yorma
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Karşılıklı atışma niteliğindeki mesajlar silinmiştir. Kendini Bir MT üyesi gören her motorcu MT lidir. Dolayısıyla Adana gibi bir yerde birden fazla MT grubu olması normaldir. Dolayısıyla başlıkta ki Öz ibaresi kaldırılmıştır.
"Makine" nikli Arkadaşımız MT adana sorumlusudur.
ben anlamadım nden yaptğını bunu ama saçma buluyorum biz her gexiye 20 motor giden bir grubuz kimse yol uzun diye gelmek istemediği ve baska yerlere gittiği için sadce o haftaya mahsus 2 gruba ayrıldık die öle bi başlık acılmıştı
yaptığınızı gereksiz buluyorum
Hasan abi hakkında hepimiz senin gibi düşünüyoruz
SAYGILAR
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
frdndl adlı üyeden alıntı
ben anlamadım nden yaptğını bunu ama saçma buluyorum biz her gexiye 20 motor giden bir grubuz kimse yol uzun diye gelmek istemediği ve baska yerlere gittiği için sadce o haftaya mahsus 2 gruba ayrıldık die öle bi başlık acılmıştı
yaptığınızı gereksiz buluyorum
Hasan abi hakkında hepimiz senin gibi düşünüyoruz
SAYGILAR
açıklama yapmana gerek yok ferda...
ancak açılan bir konunun başlığını 4 gün sonra görebilen modlarımıza teşekkür etmek istiyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler