e hayırlı olsun diye bi insana 20 den fazla denirmi ben bi daha diyim al buda 21 olsun hayırlı olsun kankam ALLAH tamamına erdirsin beraber bi yastıkta kocarsınız inş çoluk çocuğa karışırsın..
canım kankam imrendirdin lan beni kerata..
e hayırlı olsun diye bi insana 20 den fazla denirmi ben bi daha diyim al buda 21 olsun hayırlı olsun kankam ALLAH tamamına erdirsin beraber bi yastıkta kocarsınız inş çoluk çocuğa karışırsın..
canım kankam imrendirdin lan beni kerata..
arkadaşlar çok güzel bir gezi yapmışsınız, emeğinize sağlık.
düşünemiyorum kapıda 600 rr dursun sen git scootere bin ilgincsin isom ilginç
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yaw ardı önü bi künefe yedirdiniz onu mu cok gördünüz ahanda küstüm işte sizle bi daha künefe yemiceem
ve tabiki kıs tarafı olcaklar akıllı adam benim tarafımda olur (yane kimse güçsüzün yanında olmas )
yaw benim gözlerim altı ne çocukluğumdan beri öleeymiş benim yapabilcem bişe yok yersem kilodan göbekten baska bişe olmas yanee (denedimde söölüyorum
sen kal aşk ben giderim buralardan
allah ıcınıze sındırsın guzel gezmışsınız...harıka kareler yakalamışsınız..
1990-1996 da 6 yıl görev yaptım doyamadım Hatay'a. Çok sağolun sayenizde tekrar gitmiş gibi oldum
harika bir gezi olmuş sevgili dostlarım.bu arada iso ve ferdaya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.sevgilerimle smiyleysi
evet oparasyon başarılı devamını bekliyoruz
hayırlı olsun bacım ALLAH mutluluğunuzu herdaim etsin..
valla ne desem gözlerinin altında cukuru görünce isoya kızacaktım kıza bakmıyomu diye..
benim kafam kocaman gözler ufacık güldüğüm zaman gözlerimi göremezsin bile..
bunlar reklam kokan hareketler gittiğiniz yerin reklamınımı yapıyonuz söyleyin kaç para teklif ettiler ben 2 katını vericem..
isoyu bende tanıyamaz oldum titanik ayağına ...
len o tişörtü kaç sene daha giyecen ayuuu..
Önce hayırlı olsun demek isterim sonrada resim kareleri süper olmuş derim bir günde hep beraber hataya gidelim derim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
güzel gezmişsiniz aksiyonlarınızın devamını dilerim öz adana mt olayını da kınıyorum iki tane motorsuz.. pöççük ismail le orangutan latif ten öz möz olmaz ki bilader
manda yuva yapmış sööögüt daalına ameeeyynn daaaalınaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
iso can güzel yerleri gezmişsiniz kismet olursa bu sene Gaziantep MT nın de rotasın da o taraf var fotolar harika gezi güzel bu arada öz Adana MT yıde ögrenmiş olduk ama kankan cengizi göremedim ben neden se allah mutlulugunuzun devamını getirsin daha nice gezilere
öz ADANA MT ,has ADANA MT , ADANA MT Pazar günü ceyhanda görüşmek üzere
GAZİANTEP DEN SELAMLAR
oooo NADİDE hocam sizi buralar da görmek güzel ama tanişma topıgı açmassanız size baba derler dayıda derler abide derler
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)