-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Gezinin sonuna doğru çıkardı.Hem kasklı choppercı mı olurmuş
Siz taaa çatalana gidiyordunuz geleceğinizi sanmadığımızdan yazmadık.Daha doğrusu ctesi gecesi verilmiş bir karardı.Birde bizde sucuğa değişmeyeceğimiz için sucuk yedik
Test sürüşü için tahsis ettiler adem abiye
olum salatayla karınmı doyar Sahanda yumurtanın ve mangal sucuğun mezeleri onlar
Scorp dalga mı geçtin ciddimisin anlamadım ama ciddiymişsin gibi cvp veriyorum
Motosikleleri sadece gidilecek yere varıp geri dönmek için kullanmayı sevmiyoruz.Ayrıca tüm fotolar otururken,yemek yerken veya muhabbet ederken çekilseydi MT yi fazla ilgilendireceğini düşünmüyorum.Şahsi olarak resimlerde Motosikletle beraber yada üzerinde yol alırken çekilen resimleri daha hoş buluyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sizin gezinizde çok keyifli olmuş sevgili dostlarım,ben tanıdığımdan beri adem abimizi hep racing'le gördüm,bu tarz motorun yakıştığını da söyleyebilirim.burcu ve mali de gerçekten tam bir şov yapmışlar.yakışır kardeşlerimize.hepinize sevgilerimle.
çok güzel gezi olmuş kıskanıyom bu gezicileri be
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
valla ben esas sandım. aha dedim hayabusalı kız coştu du bakam daha ne çıkcak dedim ama meğer fotoşoplan kandırdı beni
motorlarınıza sağlık güzel gazlamışsınız xt660r'ın ilk başta hep tekteker resimlerini görünce hah dedim enduro böle bişey ama sona baktım yolda da gidiyo
teşekkürler arkadaşlar.
gezilerin devamı Allah sağlık verdiği sürece daha sık olarak gelecek
kimse belirtmemiş ama burcunun fotosu photoshop değil, zaten laf atanlar da naylon motorcular
photoshop değil o .
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
1- bu yaptığım photoshop yapmayı gerektirecek kadar zor bi hareket deil
2- sahtekarlığa karşıyım, neysen osun mantığındayım
3- LTF06 adinin tekidir
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Tequ asfalt yakışmamış sana arazide görmek istiyoruz seni
evet, sayende hepsi döküldü
şaka yapıon, ciddiye alıp msn'de neler neler diolar:
''burcu, çalış-çabala, cidden yap da görsünler''
''kim yaptı bunu, süper bi çalışma olmuş, gerçek gibi duruo''
ya yok, bi de zor bişi olsa ok dicem de, çok eftik bi numara, sen bile yapabilirsin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
anam herkes gizli gizli gezi yapmaya baslamış bu ne yaaa
kın kın kınıyorum gizli gezileri
ama yine de gezi ve fotolar süper
@burcu : Abblaaa bitirmişsin olayııııı
@adem abii : senin kaç motorun var beeaa ( bende adana dayım , bende mt çocuğuyum bana da bi motor versene beeaaa [yanlış anlaşılmasın abllaaaa] )
sen kal aşk ben giderim buralardan
Virajlada hep adem abiyle 2miz kalıyoruz. Diğerleri baya geride oluyorlar.. Dolayısıyla resim çekecek adam olmuyo
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)