Haftasonu pazar yağmur yağar iptal olur derken hava çok güzeldi hemen uyanıp erkenden Antalyaya gitdim buluşma yerimizde Hakan abi bekliyordu bizi Semihinde gelmesiyle birlikte ben,Hakan abi,Ferdi;Semih,Özgürle birlikte yola çıktık Ferdinin arkadaşını bekledik yolda ve çakırlara sosyete pazarına gitdik ilk oturduğumuz mekan iyi değildi bizde başka bir yere geçtik ve Abdullah abide geldi mekan yabancı değilmiş yardımcı oldu bize sonra Hüseyin abi Nermin yengeyle birlikte katıldı öğlen kahvaltımıza yemek molamız bitince Karainde yapılan dragları izlemek için yola çıktık yolda yeni üyemiz Yılmaz abide bize katıldı ve 3 ybr 3 scooter 2 cruiser yola koyulduk, draglar biz gidince ortalardaydı bizde fazla izlemik açıkcası biraz atv ile show ve muhabbetin ardından geri dönüşe başladık
katılan herkeze teşşekkürler özellikle Nermin yengeye fotoraflar için teşşekkürler tabii Hüseyin abiyede
o kadar fotoraf çekmişiz ki destan gibi oldu aktaracam diye mafoldum sabahtan beri
fotoraflar anlatsın birazda aşağıda
ilk toplantı yerimiz
Çakırlardan önce kymcolu yeni arkadaşı beklerken
hava çok güzeldi
öğlen kahvaltımızdan görüntüler
motorlar gölgede yayılıyolar
Semih motorları bekliyor
herkez kimi bekliyor tabiki WC molası veren Aydını
Çakırlarda kahvaltı sonrası Karainde yapılan araba drag yarışına gidişimiz
Ferdi gene rahat durmadı akrobasi yaptı
yeni grup üyemiz Yılmaz abiyi beklerken
fulface kask nasıl yarım kask olur
muhteşem ikili Özgün yok ama
drag öncesi benzin takviyesi ve kısa mola
scootera maximun yükleme yapıcaktık ama olmadı
aşk çocuğu Özgür gene telefon elinde
ve sonunda piste geldik
arabalar stard almış ama bizim haberimiz yok
nasılda kaçıyoruz ama sıralı bir şekilde
herkez hakan abiye gülüyor kaskına ama hakan abi farkında değil
www.motorize07.com üyeleri
motorize07 gençleri
itfaye arabası drag yaparken şaka hemen inanmayın ilerdeki yanan arabaya müdahele etmeye gidiyor ama manyak karizma yaptılar herkez alkışladı zaten amcalar havalara girdi selamlamalar filan
güneşten korunmanın yolları
Abdullah abi gene sahnede
jinlun sürelim dedik ondada jandarma herkez show yapıyor diye kimse çıkmasın dedi
dragdan çıkarken geri dönüş
dönüşte ufak bir mola