aile boyu piknik ve motokros etkinliği güzel olmuş. şunu belirtmeliyim benim çevremdeki herkes motora karşı şanşlısın abi.
aile boyu piknik ve motokros etkinliği güzel olmuş. şunu belirtmeliyim benim çevremdeki herkes motora karşı şanşlısın abi.
Allah nazarlardan saklasın.. Allah neşenizi, mutluluğunuzu daim etsin..
Çocuklarınızla birlikte motosiklet kullanmanız gerçekten çok güzel ve çok etkilendim..
Benim babamda motorcu, sende bi motor alsan baba gezilere birlikte gitsek baba kız motorlarla demiştim ilk motosiklet aldığımda; "senin ölümünümü seyredicem" dedi bütün şevkim bi anda söndürdü
Hoş alacağımı öğrendiğinde de 1 senelik bi ömür biçmişti bana en fazla..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Kroscu kardeş kıskandım şimdi seni Allah herkese böyle aile ve çocuklar ve en önemlisi böyle bir baba nasip etsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abicigim allahim nazardan saklasın ne güzel görüntüler cocukların da maşallahı var gelecegin motorculari yetişiyor....
bu hafat buraya geliyormuşsunuz galiba abi gelirsenız haberim olsun
Gaziantep den selamlar...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Waouuwwww Mukemmel olmus beeee.
Evlenince motoru bırakırım, yok yok cocuk yapınca kesin bırakırım diyodum gaza geldim =) =)=)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Güzel piknik.Sen arabayı büyült şöyle arkası açık pikap falan al.Hoplamalar,zıplamalar,uçmalar bekliyoruz....
Yahu üstat şu Avartarını değiştir gözünü seviyim.İçim bir hoş oluyor kan görünce formdan çıkıyorum seni görünce.Kan tutuyor beni herhalde.
one öyle yavvvv "Hoş alacağımı öğrendiğinde de 1 senelik bi ömür biçmişti bana en fazla.."
öyle şeymi olur. Baban seni çok fena korkutmuş.Ama tabiki motor sevdası işte korku morku vs. dinlemiyor.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
çok güzel eğlenmişsiniz .maşallah miniler de süper kullanıcı ..
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
allah razı olsun abi ne zaman isterseniz başımın üstünde yeriniz var.
benmi şanslıyım çocuklarmı.
sağol ablam ölüm allahın takdiri demekki babanız gerçek motorcu deyilmiş eğitmesi ve örnek olması gerekirken ölüm fermanı çıkarmış adanadan selamlar.
kıskanmak yok evli deyilsen seni everelim evli isen hemen çocuk yap onlarada öğretelim.
komşu allah razı olsun yetişiyorlar bu hafta deyil gelirken mutlaka haber veririm.
[QUOTE=CBF150;1067187]Güzel piknik.Sen arabayı büyült şöyle arkası açık pikap falan al.Hoplamalar,zıplamalar,uçmalar bekliyoruz....
gardaş inşallah büyütme düşüncemiz var hoplama ve uçuşlar için süper miniler 2ye bakabilirsin formda var.
sakın ha motosiklet özgürlüktür kontrollü öğretirsen sorun olmaz
amin allah hepimizi nazardan saklasın.
gerçekten iyi eylendik süper olmaya çalışıyorlar.
[QUOTE=CBF150;1067187]Güzel piknik.Sen arabayı büyült şöyle arkası açık pikap falan al.Hoplamalar,zıplamalar,uçmalar bekliyoruz....
gardaş büyütme düşüncem var hoplama uçuşlar için süper miniler 2ye bakabilirsin formda var.
yufka ekmekle tavuk ayrı bi güzel görünüyordu afiyet olsun abi allah mutlulugunuzu bozmasın..
Allah böyle güzel ailelerimizi vatanımıza bağışlasın herşey çok güzel çok imrendim beğendim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Gençler bir harika valla bravo ve nazar değmesin inşallah
Allah acı günlerini göstermesin.
Valla ben motosikletlerden ziyade Anne'nin ocağıyla ve orada pişen o güzel yemeklerin hayaline daldım
Bende bir koca köylüyüm ve köyümüzü inan tüm şehirlere değişmem.
Bizim köyün ocakları ve saçayaklarıda benzer ve pişen her şey lezziz oluyor
Paylaşım için teşekkürler...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Allahım ya, Hayatta hala suni olmayan yaşam varmış demek, harika çok çok beğendim, siz kroscu01 abim hiç iyi etmediniz bu fotoğrafları yayınlamakla çünkü çok kıskandım sizi, yemekler şahane, eşek çok tatlı, yosunlar gerçek sudan nasıl geçtide yiğitler, aferim, babası iyi yetiştirmişsin geleceğin kros şampiyonları.
abi babam bani bir kere bole gotursun bır yere varya ahhhhh ahhhh cok sanslı o cocuklar
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
gardaş ilgin için teşekkürler gerçekten odun ateşinde pişen ve orda doğal olarak yetişen sebze yemeklerinin lezzetini hiç birşey vermiyor.hele balcan zamanı közlenmiş balcan tereyağ gibi akıyor.adanadan selamlar.
hayatta suni olmayan çok şeyler var.kıskanma ne zaman istersen misafir kabul ederiz seni yosunlu sudan da geçirriz, eşşeklede gezdiririz.yemeği saymama gerek yok zaten.
gardaş belki babanın imkanı yoktuda ondan götürmedi.sen inşallah kendi çocuklarını götürürsün.(bana babam bisiklet bile almamıştı ama almak istemediği için değil imkanı olmadığı için almamıştı.)
4-4 lük bir gezi olmuş valla. bedeninize sağlık
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)