aile boyu motokros + piknik.
Reklamlar
-
airman adlı üyeden alıntı
ne mutlu sana böyle babaya sahip olduğun için
ben bisiklet aldırmak için 6 ay ağlamıştım babama.
Kadir hocam ailenizle birlikte esen kalın.
sağol abi darısı senin torunlara inşallah.
aykan adlı üyeden alıntı
çok güzel zaman geçirmişsiniz, temelden eğitmek çocuklarınızı yarının bilinçli, sürücülerini topluma kazandırmaktır tebrikler..
inşallah iyi sonuçlar alırız tüm motosiklet camiası olarak.
nursu adlı üyeden alıntı
valla süper bir gün yaşamışsınız ailecek. bizimle paylaştığınız için teşekkürler ... hele mini motosiklet dereden geçişi süper di ...yosunlar bağlasada geçmeye değer olmuş.... gerçi ben yeni motorumla oralardan geçmeye kıyamam da...
tekrar teşekkürler resimler bir harikaa
ilginiz için çok teşekkür ederim.devamı var bizi izlemeye devam edin.
XT.600 adlı üyeden alıntı
BU HAFTA SALBAŞTA İDİK SÖYLESEYDİN YANINA UGRARDIK GARDAŞ
SÜPERKROSCU01 BÖYLE BABAN OLDUGU İÇİN ÇOK ŞANSLISIN KÜÇÜĞÜM
MOTORUN VE OLANAKLARIN FAZLA KIYMETİNİ BİL
gardaş herkesin haberi vardı mustafa söylemedimi sana.
Reklamlar
-
maşallah allah nazarlardan korusun.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
-
keyfiniz daim olsun kazasız sürüşler
-
tr.davutak adlı üyeden alıntı
maşallah allah nazarlardan korusun.
hepimizi allah nazardan korusun.
murti06 adlı üyeden alıntı
keyfiniz daim olsun kazasız sürüşler
sağol gardaş darısı başınıza.
-
Allah kaza bela vermesin mutlulugunuz daim olsun
-
ALLAH mutluluhunuzu bozmasın daim etsin çok güzel resimler
-
-
maşallah allah nazardan saklasın. süper bir gün olmuş.
-
Kadir abicim bende topigi açan herkes gibi büyük bir hayranlıkla baktım fotoğraflara, insanı rahatlatan ve mutuluk veren bir tablo. Hayatımızın her alanında tatbik etmeye çalıştığımız,örnek bir yaşantınız ve örnek bir aile hayatınız var, Rabbim bozmasın inşallah. Paylaştığınız için teşekkürler abi. Bu hafta sonu Antebe gidiyormuyuz.Gidiyorsak hangi gün gidiyoruz, römorkum biterse mutlaka bende gelcem, ve inşallah hafta sonuna römork çalışmamız bitmiş olacak.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
hepimizi allah nazardan korusun.
sağol gardaş darısı başınıza.
KADİR USTA KİMSE DEMEDİ VE HANGİ MUSTAFA
-
mates adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesin mutlulugunuz daim olsun
amin.ilginiz için teşekkürler. allah razı olsun.
-
mutluluğunuzun devamını dilerim. Hem kendini, hem çocuklarını, hem eşini ve hemde büyüklerini mutlu ettin allah devamını getirsin
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
-
COMPACT5555 adlı üyeden alıntı
mutluluğunuzun devamını dilerim. Hem kendini, hem çocuklarını, hem eşini ve hemde büyüklerini mutlu ettin allah devamını getirsin
inşallah.büyüklerim, eşim ve çocuklarım benim mutluluk kaynağım.
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
ALLAH mutluluhunuzu bozmasın daim etsin çok güzel resimler
yeschim adlı üyeden alıntı
Ne şanslı çocuklar var
Doğayla ve sevgiyle ve de motosikletle iç içe büyütmek çocuklarınızı ne kadar güzel
Süpersiniz
amin sizlerinde allah mutluluğunu bozmasın.
yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı
Kadir abicim bende topigi açan herkes gibi büyük bir hayranlıkla baktım fotoğraflara, insanı rahatlatan ve mutuluk veren bir tablo. Hayatımızın her alanında tatbik etmeye çalıştığımız,örnek bir yaşantınız ve örnek bir aile hayatınız var, Rabbim bozmasın inşallah. Paylaştığınız için teşekkürler abi. Bu hafta sonu Antebe gidiyormuyuz.Gidiyorsak hangi gün gidiyoruz, römorkum biterse mutlaka bende gelcem, ve inşallah hafta sonuna römork çalışmamız bitmiş olacak.
gerçekten insanı rahatlatan yerler antep bu hafta deyil ben sana haber veririm.
Wallace adlı üyeden alıntı
maşallah allah nazardan saklasın. süper bir gün olmuş.
sağol gardaş allah hepimizi nazardan korusun.
XT.600 adlı üyeden alıntı
KADİR USTA KİMSE DEMEDİ VE HANGİ MUSTAFA
kebapçı mustafa.
-
slm
kadir usta görüntüler çok güzel,pazar günü gezdik dolaştık salbaştan sonra hani kanaldan geçip tırmandıktan sonra göl kıyısına yakın yerden devam edip,yolun sonu rüzgarlı tepeye çıkıyor mezarlık tarafına,ordan geçelim dedik kanaldan geçtik ama göl taşmış ilerde bataklığa saplandık tam bi maceraydı zor kurtulduk çamurdan
-
valla fotoğraflara bakınca mutlu oldum öncelikle bunun için teşekkür ederim.
çocuklarınız inşallah vatana millete kendilerine ve size hayırlı olur, aile mutluluğunuzun devamını dilerim.
-
Kadir ustam harikasın
Geleceğin kroscularını yetiştiriyorsun
Allah Kolaylık versin tüm yaşamında.
-
dakar01 adlı üyeden alıntı
kadir usta görüntüler çok güzel,pazar günü gezdik dolaştık salbaştan sonra hani kanaldan geçip tırmandıktan sonra göl kıyısına yakın yerden devam edip,yolun sonu rüzgarlı tepeye çıkıyor mezarlık tarafına,ordan geçelim dedik kanaldan geçtik ama göl taşmış ilerde bataklığa saplandık tam bi maceraydı zor kurtulduk çamurdan
yaa bensiz giderseniz böyle olur işte.
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
valla fotoğraflara bakınca mutlu oldum öncelikle bunun için teşekkür ederim.
çocuklarınız inşallah vatana millete kendilerine ve size hayırlı olur, aile mutluluğunuzun devamını dilerim.
amin motorcuların mutlu olması bizide mutlu eder.
salmanlili adlı üyeden alıntı
Kadir ustam harikasın
Geleceğin kroscularını yetiştiriyorsun
Allah Kolaylık versin tüm yaşamında.
allah razı olsun gardaş yetişecekler inşallah.
-
kadir abi bu enerjın ınsallah hıc bıtmez walla bızlerı adanda gomuyorsun masallah !guya gencız ama yetısemıyoruz hızlı wesselam...
-
kerimakkis adlı üyeden alıntı
kadir abi bu enerjın ınsallah hıc bıtmez walla bızlerı adanda gomuyorsun masallah !guya gencız ama yetısemıyoruz hızlı wesselam...
ooo kerim bey siz buralara takılırmıydınız.
-
kadir kardeşim ALLAH nazardan kaza ve beladan korusun maşallah boy boy yiğit krosçular yetiştiriyorsun bizim atv ci şafak sizinkileri görünce kaynadı baba kadir amcalara teste gidelim diyor.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)