aile boyu motokros + piknik.
Reklamlar
-
aile konusunda gerçekten mutlu bir tablo çizerek biz genç arkadaşlara örnek olmuşsunuz. Allah hepimize böyle bir aile hayatı kısmet etsin.
Reklamlar
-
barannet adlı üyeden alıntı
aile konusunda gerçekten mutlu bir tablo çizerek biz genç arkadaşlara örnek olmuşsunuz. Allah hepimize böyle bir aile hayatı kısmet etsin.
Kendi adıma amin diyorum...
-
alpibox adlı üyeden alıntı
valla çok güzel bi ortam ALLAh bağışlasın..
allah razı olsun teşekkürler.
Gültekin adlı üyeden alıntı
Çok hoş bir tablo.
ALLAH (CC) mutluluğunuzu daim etsin.
cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallah.
Madmax06 adlı üyeden alıntı
allah mutlulunuzu bozmasın maşallah bugüne kadar gördüm en güsel topiclerden biri saygılar...
amin darısı başınıza inşallah.
ybr22 adlı üyeden alıntı
tek kelimeyle örnek aile...en kötü günleriniz böyle olsun...
sağol birader inşallah iyi örnek oluruz.
KRAL1146 adlı üyeden alıntı
Helal olsun size çok iyi bir babasınız.Çocuklarına ilgi gösteren ve onlara vakit ayıran ve bizlere içtenlikle hayatını açan yüce insana .çok keyifliydi. Allah mutluluğunuza mutluluk katsın .
sagol gardaş elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum.
tatarx adlı üyeden alıntı
Maşaallah demek gerekir hepinize.
gardaş ankara uzak sayılmaz bekleriz.
barannet adlı üyeden alıntı
sıcak ilginizden dolayı teşekkür ederim.allah gönlünüze göre versin inşallah.
-
maşşallah.abi öncelikle sen ne güzel bi babasınki çocuklarına bu fırsatı sunmuşsun.seningibi babalar pek yok ne yazıkki.sen ve çocukların nice güzel km inşallah.
-
X__utku__X adlı üyeden alıntı
maşşallah.abi öncelikle sen ne güzel bi babasınki çocuklarına bu fırsatı sunmuşsun.seningibi babalar pek yok ne yazıkki.sen ve çocukların nice güzel km inşallah.
allah razıolsun birader inşallah iyi örnek olabilmişimdir darısı başına.
-
maşallah allah gonlune gore vermıs darısı bızım basımıza ınsallah.. bu tablo bır omur boyu bozulmasın nesenız daılm olsun....
-
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
maşallah allah gonlune gore vermıs darısı bızım basımıza ınsallah.. bu tablo bır omur boyu bozulmasın nesenız daılm olsun....
allah razı olsun allah hepimize nasip etsin inşallah.
-
sımdı butun resımlerı bıdaha ınceledım sıradan ve etrafımdakı herkes cocuklarını motordan soğutmaya calısıyo ama sız motor sevgısını asılamak ıcın krosun ufaklıklarından onlara da almışsınız gercekten yurekten tebrık edıyorum...
-
Allah (cc) bağışlasın, çok güzel bir aile tablosu Allah (cc) bozmasın inşallah benimde böyle günlerim olacak
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
kadir abim Allah bağışlasın süperler çocukların Allah acılarını vermesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
sımdı butun resımlerı bıdaha ınceledım sıradan ve etrafımdakı herkes cocuklarını motordan soğutmaya calısıyo ama sız motor sevgısını asılamak ıcın krosun ufaklıklarından onlara da almışsınız gercekten yurekten tebrık edıyorum...
şimdiden yetişirlerse hem kendilerine hem başkalarına daha faydalı olurlar adanadan selamlar.
Rakun adlı üyeden alıntı
Allah (cc) bağışlasın, çok güzel bir aile tablosu Allah (cc) bozmasın inşallah benimde böyle günlerim olacak
allah razı olsun inşallah gönlüne göre olur.
demirgursel adlı üyeden alıntı
kadir abim Allah bağışlasın süperler çocukların
Allah acılarını vermesin
cemil cümlemize allah acı vermesin darısı başına.
-
Kadir Usta Görüntüler Süber Geleceğin Cross,cuları Huzurunuz Ağzınızın Tadı Ve Motorunuz Bozulmasın
-
XT.600 adlı üyeden alıntı
Kadir Usta Görüntüler Süber Geleceğin Cross,cuları Huzurunuz Ağzınızın Tadı Ve Motorunuz Bozulmasın
amin darısı başına inşallah.
-
Masallah imkanlarınız cok guzel cocuklarada kontrolu bilincli birseyler ogretmenizi takdir ettim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
zenon adlı üyeden alıntı
Masallah imkanlarınız cok guzel cocuklarada kontrolu bilincli birseyler ogretmenizi takdir ettim.
teşekkür ederim.elimden geldiği kadarıyla öğretmeye çalışıyorum.çocuklarım benim her şeyim.
-
babam sayesinde yine mükemmel bir hafta sonu geçirdim.teşekkür edrim canım babacım
ŞUAN KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM AMA BÜYÜDÜĞÜM ZAMAN KROSCU OLACAĞIM :thumleft:
-
süperkroscu01 adlı üyeden alıntı
babam sayesinde yine mükemmel bir hafta sonu geçirdim.teşekkür edrim canım babacım
ne mutlu sana böyle babaya sahip olduğun için
ben bisiklet aldırmak için 6 ay ağlamıştım babama.
Kadir hocam ailenizle birlikte esen kalın.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
çok güzel zaman geçirmişsiniz, temelden eğitmek çocuklarınızı yarının bilinçli, sürücülerini topluma kazandırmaktır tebrikler..
-
valla süper bir gün yaşamışsınız ailecek. bizimle paylaştığınız için teşekkürler ... hele mini motosiklet dereden geçişi süper di ...yosunlar bağlasada geçmeye değer olmuş.... gerçi ben yeni motorumla oralardan geçmeye kıyamam da... tekrar teşekkürler resimler bir harikaa
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
amin darısı başına inşallah.
BU HAFTA SALBAŞTA İDİK SÖYLESEYDİN YANINA UGRARDIK GARDAŞ
süperkroscu01 adlı üyeden alıntı
SÜPERKROSCU01 BÖYLE BABAN OLDUGU İÇİN ÇOK ŞANSLISIN KÜÇÜĞÜM
MOTORUN VE OLANAKLARIN FAZLA KIYMETİNİ BİL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)