gezin bakalım azkaldı şu ehliyeti bi alayım bende gezicem güzel gezi olmuş tekerinize salık
gezin bakalım azkaldı şu ehliyeti bi alayım bende gezicem güzel gezi olmuş tekerinize salık
özgür adam:
Emrah arayıp "Murat abi Eskişehirde." dediğinde inanamamıştım. Gezin bakalım, kim tutar sizi
güzel gezi. xt yi bende çok severim geçen ay edindik bir tane ama gerektiğinde tozdan korkmayız.endurocu adam maceracıdır
Allah yolunuzu açık etsin.
Geçende ben ve yamaha zoom(moped)'u olan arkadaşımla çok daha sağlam yerlerden geçtik.Arkadaşım artistlik bilem yaptı Sizin bu yollardan hakkaten SS bile geçer
sakarya nehrinden geçiyoruz diyince ve ortada köprüyü görmeyince yuh artık dedim adamlar aştı,yolu bırakıp sudan geçtiler.gerçi o aletler 50 cm sudan geçebiliyor./eksoz hizası işte).
bir de neden bana haber vermediniz.benim ybr ile gelirdim(siz 60-70 le gittiğinbize göre ben de yetişirdim.ciddiyim belki fazer gitmez ama ybr her bir yere girer(tabii dönüşte civatalar dağılır mı dağılmaz mı fikrim yok ki galiba bişi olmaz mış)
Güzel gezi olmuşda pek enduro havası olmamış doğrusu Acuk bozuk yollardan gitmişsiniz okadar. Neyse sezon yeni açılıyor daha güzel geziler yapmanız dileğiyle
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Ankaralı Endurocular'dan 21 inch'lik gezi (Çatacıkamadık) Başlığın adı, peki 21 inchlik gezi nasıl oluyor anlamadım? ya inch in ne demek olduğunu bilmiyorsunuz yada 21 km yerinde 21 miles yazamnız gerekiyorken 21 inch yazdınız herhalde. Yada dikkat çekmek için olmuş ki başarılı olmuş benim dikkatimi çekti, dedim ki herhalde uzamadan yerlerinde kıpırdamadan gezmişler.
Not: 1 İnch = 2,54 cm yani 21 inch = 53.34 cm
Üç motosiklet;
XT600
XT660
ve
Transalp...
Üçünün de ön teker çapı 21 inch Siz pastaneciler bilmezsiniz tabi
Evet bu bombayı da söyleyelim. Normalde ne yazık ki motosikletler için hız limit 70 görünüyor ve 100 ile gitseniz bile polis çeviriyor. Bizim de çevirmeye karşı yavaş gittiğimiz yerlerden birinde gördük ki ileride polis çevirmesi var. Hemen durduk ve ne yapalım diye düşündük. Sonra altımıza baktık ki enduro var, karayolu üzerindeki köprünün altındaki patikadan vurduk kendimizi aşağıya
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
[QUOTE=Prometheus;1063536]Üç motosiklet;
XT600
XT660
ve
Transalp...
Üçünün de ön teker çapı 21 inch Siz pastaneciler bilmezsiniz tabi
QUOTE]
Pasta yapmayı bilmem ama Kek yapmakta ustayım ayrıca pastaneci olmak her babayiğidin harcı değil, ben 1 günde 1000 km den fazla yapana hayranlık duyarım.
ooo süper gezi olmuş , onur sonunda endurocu olmuş...
elınıze saglık en azından turlamıssınız keske bende gelebılecek durumda olsaydım da katılabılseydım aranıza..uzun zamandır da gorusemedık zaten cogunuzla..kım ne derse desın enduro olsun da varsın camur olmasın en azından adamlar pastane onlerınde vakıt gecırmıyorlar.. bundan sonrakı ılk gezınızde hafta sonu oldugu takdırde artcı alacaksınız benı karısmam bak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)