Çanakkale MT ve Çan ilçesi Mototeam Şehitlikler gezisi
Reklamlar
-
Öncelikle Sebahattin hocama daha sonra katılan tüm arkadşlarıma çook teşekkür ederim.kalabalık bir grupla zaten kalabalık olan şehitlikler arasında yol almanın ve organizasyon yürütmenin zor olacağını bildiğimiz için sınırlı tutmak zorunda kaldığımız gezimizde istemeyerek birçok şehitliğimizi ziyaret edemeden geçmek zorunda kaldık.birden fazla yerden katılım olduğu halde ilk defa toplu sürüş yapan arkadaşlarımızla birlikte önemli bir kaza, bir tatsızlık yaşamadan günü tamamladığımız için ayrıca mutluyum.fortoğraflar ve raporlar içinde ayrıca teşekkür ederim.en kısa zamanda tekrar toplanıp görüşebilmek, birlikte teker çevirebilmek dileğiyle...
11 mayıs Çan motosikletçiler pilavına herkesi bekleriz.
Reklamlar
-
Bir aksilik çıkmazsa motorlu veya motorsuz 11 Mayıs'ta sizlerleyiz
-
bundan 3 hafta önce bende gitmişdim çaakkaleye ama abilerim rehbersiz olmuyor yaa
-
hocam harikasınız ya çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
-
geziye katılan tümarkadaşların emeğine sağlık çok güzel bir gezi olmuş.yol yorgunu olduğum için bu sefer sizlere eşlikl edemedim umarım daha sonra yapılacaklara iştirak ederim . hem sonradan öğrendiğim kadarıyla 15 gün önce umre den birlikte döndüğüm çanlı ali abimin oğlu da motor grubundaymış. onunlada tanışmak bir dahaki sefere inşallah .
-
yanar17 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Uğur.
Çan dan Arkadaşların organizesiyle oldu.
İnşallah 11 mayısta Çan'a beraber pilav gününe gideriz. Açık davet var.
Sabahattin hocam inşallah bizde orada olacağız....
o tarihe kadar beraber organize olup gidebiliriz......
Uğur DİGAN
0 534 588 64 44
turkiyemotosiklet.org
-
Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
Çok anlamlı bi gezi oldu
-
Sebahattin yine çok güzel olmuş.Emeği geçenlerin eline sağlık.Yurdumuzun ulvi mekanlarını ziyaret etmek eğlenmek hele hele hepberaber gezmek çok güzel.Allah kaza vermesin.
Sağlıcakla kalın.
-
gayet güzel bir gezi tebrikler...!
-
kahramanların torunları yolunuz açık olsun
-
Harika bir gezi olmuş, Allah dualarınızı kabul etsin.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
arkadaşlar ben çanakkalede bulunuyorum en kısa yoldan istanbul a nasıl gidebilirimn biliyormusunuz yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Topic hortlayınca ne oldu dedim bir an
İstanbul'a gitmek için, feribotla Eceabat'a geçip İstanbul tabelalarını izlemen yeterli olur. Çanakkale üzerinden İstanbul'a en kısa mesafe ancak bu yoldur.
Lapseki'den Gelibolu'ya feribotla da geçebilirsin ama Lapseki yolu iyi değil.
-
pega adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben çanakkalede bulunuyorum en kısa yoldan istanbul a nasıl gidebilirimn biliyormusunuz yardımcı olursanız çok sevinirim
Bandırma-Yanikapı Faribotuna bineceksin,en kısa yol bence o!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
harikasınız, sizleri kutluyorum
-
06 Ağustos 2010, 16:51
Çanakkale MT'ye Paylaşım için
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler