Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

20 Nisanda Keramet Köyü Ilıcasındaydık

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çook güzel gezi oolmuş, tekerinize sağlık
    Bak biz maymunluk yapıyoruz...arkadaşlar MT nin öteki yüzü...sen ben egomuzu tatmin etmeden reklam yapmadan bi iş yapabilirmiyiz...hayır...cayır cayır geziyorlar valla...

çoğunu yolda görsem tanımam...güzel gezi olmuş...çekirdek kadro olmuş...istesekde ambiansa katılamayız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Metehan abi ayıp ettin. Geldinde gelmemi dedik. Bir sonraki gezide haber veririm sana.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Metehan ambiansa katılamamak ne demek , Haklısın bi çekirdek kadro oluştu, hepimiz aynı motosikleti kullandığımızdan birbirimizi daha fazla görüp tanıdık, aynı cc de motorlarla gezilerde keyifli olunca kendi kendimize tutunmuşuz yaklaşık 30 kişilik çekirdek bi kadro oluşmuş, nereye gidelim denirse oraya gidiliyor. Bu gezi sezon açılışı için çok güzel olsada bizim için vasat bi geziydi. Bilmem anlatabildim mi? Bir dahaki gezimize bekleriz. Ambians yakalanır merak etme.
    Hayatonda

Motosikleti
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi ayıp ettin. Geldinde gelmemi dedik. Bir sonraki gezide haber veririm sana.
    yok kanka bizde böyle yapıyoruz...çaktırma...kadoryu kuruyoruz...en güzeli bu...ipini koparan gelince olmuyor...em güzeli herkes birbirini tanımalı...

sizi kıskanmıyorum çünkü bizim tayfa süper...

kerestecimuzo ve zevcesi...ve küçük muzoda olcak artık gezilerde...
    puraki77 ve zevcesi...ve müzmin bitli köpeleri pincır...
    darkdıamond ve kendisi...ve düldül makinası v strom pardon kanunı storm...
    ihsanhakan ve Kartepeden beri göremediğimiz zevcesi ablamız...

sezonu açıcaz ama elde olmayan nedenlerden dolayı erteleyip duruyoruz...

ama kerestecii muzo abinin bir gözüde sizde...ikili takılıyor...sizi yedekte tutuyor..artık bizde ne bulamadıysa...

Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan ambiansa katılamamak ne demek , Haklısın bi çekirdek kadro oluştu, hepimiz aynı motosikleti kullandığımızdan birbirimizi daha fazla görüp tanıdık, aynı cc de motorlarla gezilerde keyifli olunca kendi kendimize tutunmuşuz yaklaşık 30 kişilik çekirdek bi kadro oluşmuş, nereye gidelim denirse oraya gidiliyor. Bu gezi sezon açılışı için çok güzel olsada bizim için vasat bi geziydi. Bilmem anlatabildim mi? Bir dahaki gezimize bekleriz. Ambians yakalanır merak etme.
    yok abicim ben size tam destek veriyorum...en güzeli budur...ben zaten yanardönerim...he derim sabah uyanamam gelemem falan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    SH 300
    Bir kere Muzaffer abinin asıl ekibi biziz. Nerden çıkarttın yedek felan. Ayıp oluyor yani. Bu iş Muzaffer abide biter. Muzaffer abi kararını ver ya onlar ya biz. Başka bir grupla takılmak. Böyle bişeyi kaldıramaz bizim ekip. Ona göre.

Motosikleti
    Bir kere Muzaffer abinin asıl ekibi biziz. Nerden çıkarttın yedek felan. Ayıp oluyor yani. Bu iş Muzaffer abide biter. Muzaffer abi kararını ver ya onlar ya biz. Başka bir grupla takılmak. Böyle bişeyi kaldıramaz bizim ekip. Ona göre.
    haco dur bismillah...muzopaşa gözünü bizde açtı...buldunuz kaymak gibi çocuğu hemen kapmak olurmu...yedirmemmmmm...keresteci abimiz bizimdir...bizim kalacak...onun evde hazırladığı sandviçlerin dadunu biz bilirik...

hem Denizcieylem benim hemşehrimdir...naaberr...

Motosikleti
    SH 300
    Sen sandviçlerin tadını biliyosan bizde haşlanmış yumurtaların tadını biliyoruz ne olmuş yani??? Rampada sollama beni virajda geçerim seni. Asıl senden nabeeeeeerrrrrr??

Motosikleti
    Sen sandviçlerin tadını biliyosan bizde haşlanmış yumurtaların tadını biliyoruz ne olmuş yani??? Rampada sollama beni virajda geçerim seni. Asıl senden nabeeeeeerrrrrr??
    yolların ustasıyım Dylancıların belalısıyım...

yzb bozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Çok güzel olmuş rota çok iyimiş.Fotolar harika gitmiş kadar olduk.

Motosikleti
    silver o bir kral,simdilik prenses brg 07
    cok güzle bir gezi olmus.Resimlerde harika...
    ayrıca secilen güzergahta oldukca güzel.
    hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.

Gebzeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Skygo GY 200 Cross - Kanuni Rokko
    Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş. Fotolarada çok güzel, bende gebzede ikamet etmekteyim haberim olsaydı bende aranıza katılmak isterdim. Bundan sonraki etkinliklerde benide aranıza alırsanız sevinirim...

Saygılarımla

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Merak ettim o bebiş motosiklettemi yolculuk yaptı? sorun olmadımı? eğer öyleyse büyüyünce fanatik bir motorcu olur benden söylemesi...

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    O bebek doğmadan motorcu olmuştu.. Şimdi bütün motorları, kaskları pür dikkat inceliyor.. Büyüyünce sahip olacağı motoru şimdiden seçmeye çalışıyor olsa gerek..

Babasının kızı nolcak.
    Hayatonda

Motosikleti
    SH 300
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Merak ettim o bebiş motosiklettemi yolculuk yaptı? sorun olmadımı? eğer öyleyse büyüyünce fanatik bir motorcu olur benden söylemesi...
    Yanımızda 1 tane arabada vardı. O arka koltukta first class sınıfında yolculuk yapıyor henüz. Piyasadaki en küçük kask ne zaman kafasına uyarsa o anda motorun üstüne çıkar tahmin ediyorum.

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Yaavv Dylançı kardeşler,

Siz fotoları yükledikçe biz hepten hoşaf olduk burada

Serkan BSI, merak etmeyin, ufaklık gelsin bir hele, bundan kelli her gezide varız Handro ve ekipte gelir kaynaşır, vallah diyom efsane olur efsane

Sandöviçler, mangal benden. Darkdiamond Yelleme ustası kalaycı körüğü mübarek, Handro desen kadrolu zati, Buraki77 kıdemli alışverişçimiz, İhsanHakan abimiz başımızın tacı (hala kurufasülye sözüm var kendilerine, bu vesile ile özürlerimi sunayım), Eeee Dylançılar desen Şekil 1-A herşeyi anlatıyor. Süpper iş çıkartırız bak demedi demeyin
    Poturdak

Motosikleti
    GSR 600

Geziyle ilgili video youtube a eklenmiştir. iyi seyirler

Motosikleti
    SH 300
    Murat abi ne yapmışsın sen öyle yaa. Bizde 2 fotoğrafı arka arkaya koyup alttanda müziği verince klip yaptık diye çıkıyoruz ortaya. Eline sağlık süper olmuş...

Motosikleti
    GSR 600
    Teşekkürler.. bayağı yordu beni. Beğendiğine sevindim

Motosikleti
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaavv Dylançı kardeşler,

Siz fotoları yükledikçe biz hepten hoşaf olduk burada

Serkan BSI, merak etmeyin, ufaklık gelsin bir hele, bundan kelli her gezide varız Handro ve ekipte gelir kaynaşır, vallah diyom efsane olur efsane

Sandöviçler, mangal benden. Darkdiamond Yelleme ustası kalaycı körüğü mübarek, Handro desen kadrolu zati, Buraki77 kıdemli alışverişçimiz, İhsanHakan abimiz başımızın tacı (hala kurufasülye sözüm var kendilerine, bu vesile ile özürlerimi sunayım), Eeee Dylançılar desen Şekil 1-A herşeyi anlatıyor. Süpper iş çıkartırız bak demedi demeyin
    abi Voltrana nazarmı değdi yoksa...11 Mayıs Pazar Yuvacık gezisine katıl arabayla ok.. Kiremitte kaşarlı alabalık yeriz...Burak bilir o tadı...onla karşılıklı yemiştik geçen sene...

mesut51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok!!
    müthiş bi gezi olmuş tebrikler valla insanın içi gidiyor, motorla gezerken oralarda çimenlerin kokusunu duymak ne güzeldir.. inşallah bi dahakine bizde katılırız...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler