Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan abi ayıp ettin. Geldinde gelmemi dedik. Bir sonraki gezide haber veririm sana.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Metehan ambiansa katılamamak ne demek , Haklısın bi çekirdek kadro oluştu, hepimiz aynı motosikleti kullandığımızdan birbirimizi daha fazla görüp tanıdık, aynı cc de motorlarla gezilerde keyifli olunca kendi kendimize tutunmuşuz yaklaşık 30 kişilik çekirdek bi kadro oluşmuş, nereye gidelim denirse oraya gidiliyor. Bu gezi sezon açılışı için çok güzel olsada bizim için vasat bi geziydi. Bilmem anlatabildim mi? Bir dahaki gezimize bekleriz. Ambians yakalanır merak etme.
Hayatonda
yok kanka bizde böyle yapıyoruz...çaktırma...kadoryu kuruyoruz...en güzeli bu...ipini koparan gelince olmuyor...em güzeli herkes birbirini tanımalı...
sizi kıskanmıyorum çünkü bizim tayfa süper...
kerestecimuzo ve zevcesi...ve küçük muzoda olcak artık gezilerde...
puraki77 ve zevcesi...ve müzmin bitli köpeleri pincır...
darkdıamond ve kendisi...ve düldül makinası v strom pardon kanunı storm...
ihsanhakan ve Kartepeden beri göremediğimiz zevcesi ablamız...
sezonu açıcaz ama elde olmayan nedenlerden dolayı erteleyip duruyoruz...
ama kerestecii muzo abinin bir gözüde sizde...ikili takılıyor...sizi yedekte tutuyor..artık bizde ne bulamadıysa...
yok abicim ben size tam destek veriyorum...en güzeli budur...ben zaten yanardönerim...he derim sabah uyanamam gelemem falan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bir kere Muzaffer abinin asıl ekibi biziz. Nerden çıkarttın yedek felan. Ayıp oluyor yani. Bu iş Muzaffer abide biter. Muzaffer abi kararını ver ya onlar ya biz. Başka bir grupla takılmak. Böyle bişeyi kaldıramaz bizim ekip. Ona göre.
Sen sandviçlerin tadını biliyosan bizde haşlanmış yumurtaların tadını biliyoruz ne olmuş yani??? Rampada sollama beni virajda geçerim seni. Asıl senden nabeeeeeerrrrrr??
Çok güzel olmuş rota çok iyimiş.Fotolar harika gitmiş kadar olduk.
cok güzle bir gezi olmus.Resimlerde harika...
ayrıca secilen güzergahta oldukca güzel.
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş. Fotolarada çok güzel, bende gebzede ikamet etmekteyim haberim olsaydı bende aranıza katılmak isterdim. Bundan sonraki etkinliklerde benide aranıza alırsanız sevinirim...
Saygılarımla
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Merak ettim o bebiş motosiklettemi yolculuk yaptı? sorun olmadımı? eğer öyleyse büyüyünce fanatik bir motorcu olur benden söylemesi...
O bebek doğmadan motorcu olmuştu.. Şimdi bütün motorları, kaskları pür dikkat inceliyor.. Büyüyünce sahip olacağı motoru şimdiden seçmeye çalışıyor olsa gerek..
Babasının kızı nolcak.
Hayatonda
Yaavv Dylançı kardeşler,
Siz fotoları yükledikçe biz hepten hoşaf olduk burada
Serkan BSI, merak etmeyin, ufaklık gelsin bir hele, bundan kelli her gezide varız Handro ve ekipte gelir kaynaşır, vallah diyom efsane olur efsane
Sandöviçler, mangal benden. Darkdiamond Yelleme ustası kalaycı körüğü mübarek, Handro desen kadrolu zati, Buraki77 kıdemli alışverişçimiz, İhsanHakan abimiz başımızın tacı (hala kurufasülye sözüm var kendilerine, bu vesile ile özürlerimi sunayım), Eeee Dylançılar desen Şekil 1-A herşeyi anlatıyor. Süpper iş çıkartırız bak demedi demeyin
Poturdak
Murat abi ne yapmışsın sen öyle yaa. Bizde 2 fotoğrafı arka arkaya koyup alttanda müziği verince klip yaptık diye çıkıyoruz ortaya. Eline sağlık süper olmuş...
Teşekkürler.. bayağı yordu beni. Beğendiğine sevindim
müthiş bi gezi olmuş tebrikler valla insanın içi gidiyor, motorla gezerken oralarda çimenlerin kokusunu duymak ne güzeldir.. inşallah bi dahakine bizde katılırız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)