saat 14 civarları baktım mt'de de aktvite görünmüyor msn'de de kimse yok otura otura canım sıkıldı. gittim motosikletimi temizledim sildim parlattım biyandan da muhabbet ediyom sco'mla hal hatır filan soruyom dediki " abi gitcezmi biyere ?" "canın biyerlere gitmek istiyosa gidelim çıkalım" "tamam sinan abi temizle beni gidelim düşelim yola hava da güzel biraz rüzgar var ama bana komaz" dedi "tamam" dedim cilasını sürdüm parlattım dooğru petrole dedim "önce karnını doyurayım sonra gideriz bi yerlere." aklıma bi benzin firmasının otobüs kampanyası geldi. en yakın kampanya istasyonu da 55km uzakta. bari "hem gezelim beraber hemde otobüsümüzü alır geliriz" dedim doldurduk depoyu taktım kaskımı gidiyoruz... fotorafları seyredin. kalitesi biraz düşük ama makineyi almayı unuttuk şansımıza.
"abi bak bak kaça çıkıyom çabuk resim çek" dedi hemen çektim bende
"abi çok gitcezmi " dedi "bilmiyom" dedim ankara yolu 23.km civarları
"abi 2dk soluklanim şurda gir şuraya" dedi kırmadım hem ihtiyaç molası hemde otobüsü sorduk yokmuş zaten
"abi düz gitmicen dimi?" dedi sco "ne o len tırstınmı" dedim "yok abi tırsmadım da şimdi olmaz" dedi "tamam tamam döncez sağa" dedim sco'ya düz gidersem sivrihisar-ankara, sağa dönersem mahmudiye konya seyitgazi sağa döndük tabi.
bi yol ayrımı daha. Mevlana'nın yanına gitmicemiz için kendi istikametimize döndük. İstikamet Seyitgazi. marş marşşş
"abi kendini hiç çekmiyon bi çek te Mt'dekiler görsün seni" dedi sco'm ahanda çektim
devam...
"abi bu ne yaav çocukmu kandırıyo bunlar yol boş salla" dedi sco'm o anda bi tane patlattım direksiyona kızdım
"sen bu süratle gitceksin basmıcaz daha fazla" dedim scoya
Doğançayır'dayız otobüsü aldığım istasyon gezimizin 55,km'leri
çıkışı...
Tarlalarda hummalı çalışmalar başladı artık. yeni mahsüller ekilmiş sulanıyorlar bile
küçükken bunların altına girer ıslanırdık köyde çat çat çat çat
amcan da makineyi götürüyo tarlasına
Seyitgazi'ye 26km kaldı
ne bu ? racing mi scooter mi ?
bu aralarda Hamidiye ve Mahmudiye'den de geçtim ama tabelalar köyün içinde oldugu için duramadım bişe sanarlar diye
oooh koyunlar kuzular meeee
gidiyoz da gidiyoz habire gidiyoz
Seyitgazi Sulama Santrfüş Kuysu
gitmeye devam...
ilerlerken türbe tabelası gördüm ve ziyaret ettim türbeyi. malum uzun yoldayım yardım diledim zat-ı muhteremden.
duamı yaptım çıktım.
bizim eleman da sesleniyo bana ordan "hadi abi canım sıkıldı yaa"
"ne var len" dedim " bakma öle bin gidelim hadi" dedi
Seyitgazi'ye vardım
çıktıktan sonra artık eve dönme zamanı geldi. Sco'm çok yoruldugunu söledi bende yorulmuştum. seyitgazi de ekmek arası yedikten sonra dönüşe geçtik.
bu gölge fotoraflarına bayılıyorum.
köpekler vadisi
bu karede rüzgar solumdan acaip vuruyo. tekerlek yerden keslcek diye ödüm koptu varyaaaa
en güzel motosiklet tekerleği dönen motosiklet
eve az kaldı sabret sco 30km filan kaldı
son kontrollerim esnasında basınc tahliye hortumumçıkmış onu taktım. baya bi yağ atmış dışarı yarın serviste kontrol ettircem. nedenini anlayamadım ama baya yağ atmış. lastik yağolmuş tamamen. bu anda yanımdan bi racing geçti. zzr1100'dü bordo'ydu. elimle selam verdim iplemedi manyak....
bu fotorafta da görecekleriniz ile benim aramda sadece 5 metre vardı.
Üst geçidin ordan Odunpazarı Belediyesi'nin önündeki ışıklara kadar adeta slalom yapan ve bana da makas atan opel astra'lı bi kro vatandaş. belediye önünde en önde durdu. bende aralardan geçerek 2 araba arasında kırmızıda beklemeye başladım. yeşil yandı benim yanımda gidiyo eleman. arkamda da trafik var zaten ekip otosu herşeyi alelen görüyo canlı olarak. neyse devam ederken bu heralde 2.vitesteydiki gaz açtı sündürdü. benim önüme geçti. ben de tahminim gene 100'le filan gidiyorum. araba önümde. 10mt ya var ya yok. bu ışıklara 30-40mt kaldı haala frene basmadı ben bastım. bu kızaklamaya başladı acı fren sesi başladı bende hemen arkasındayım. fren izlerinin arasından gidiyorum ve dediğim 30-40mt fren izinden sonra eski kasa ford taunus, servis minibüsüyle opel astra arasında kaldı. öle bi çarptıki fordu da önündeki minibüse sürükleterek çarptırdı. polis hemen anında geldi yanımıza sende bişey varımı dedi bende yok abi ben frenledim ama o haala frene basmadı dedim evet gördüm. sen kaçla gidiyodun dedi 100filan dedim. o 160la gidiyodu biz ölçtük dedi. zaten ceza yollıycaktık kaza yapında daha güzel oldu dedi. sen git hadi dedi. bende çaktırmadan 1 foto alıp tüydüm.
bu da takımımızın otebisi rerere rarara gassay gassay cimbombom
hepiniz sonuna kadar okudugunuz için teşekkürler. sağlıcakla hayırlı yolculuklar dilerim Eskişehiden kucak dolusu selamlar hepinize
eve girdiğimde toplamda 182km yapmışız