seni tekteker yerim ben hehehehhee
siz yarış yapacaaanız, beni de ok yoluna kurban götüreceeeniz, ben gelmiom, sizi de kınıyom
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
buldun bi fırsat kaç gelmessen gelme
ben tekrar arayıp yuklenecegim.kaçışı yok
baba motora limit yok
jönüm gel buyur.resimdekini tanımıyorum.ok
gel abi gelmezsen biz nasıl taze çerez bulacagız
yürrrrrrrrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Evet evet çerezci ve bora gelsin...
gerekirse çerezciyi çekerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
plan yapmadık gelmek için çlmez sağ kalırsak ordayız tabi yine bir mokluk çıkazsa ama yukarıda yazılanları okudum bu olaydan yeni haberim oldu çok üzüldüm ama tahmin ettiğim kişilerin bu olayla alakası vardır (eski ÇMSK ekibi) esefle kınıyorum ve onların adına MERSİN MT den özür diliyorum.Bu tür olayları da ADANA MT ye mal etmek çok yanlış bu yüzdende mersin ekibine kırıldım ama sonuçta herkes aynı sevdanın aynı tutkunun yolcusu, aramızdaki fosilleri temizlersek daha temiz bir grupla daha iyi dostluklar kurulabilir diyorum kalın sağlıcakla
yarın görecez bakacaz kim uzuyo kim kısalıyo
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Adana mt yede yazdım.Ben şimdi iskendeundayım bikaç saat önce geldim.Sabah 8de burdan yola çıkacam
11de orda olmaya çalışacağım.Umarım yetişirim.Yoldan Gürsel abiyi arayacam
biz de bekliyoz. allah'ım yaaaa, sabah olsa da motora binsem diyom içimden hep... allah'ım ne olur yaaaaa
selamlar arkadaslar bende geliyorum. latif abilere katılacagım insallah. sabah görüşmek üzere.
yürekce elemanlara söyle herkes gelsin o olayla ilgili kimse yok sanırım suanki grupta.hem artık hallolsun bu konu.yarın küçük bi konusma yapacagım zaten...
demirgursel, ressam_01, ahmetnr şu an okuyanlar
ve yarın beklediklerimiz dememe gerek varmıki
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
çok güzel bir günün ardından akşam siteye girerken apartman yönetim kurulundan biriyle karşılaşıp tartıştım.
neymiş efendim, torunu 2,5 yaşındaymış, motoru ellemiş, alarm çalmış çok korkmuş. ya motoru içeri almıcakmışım ya da içeri alırsam alarmı açmıcakmışım.
cevabım aynen şu oldu, plakamı okudum ve ben de sizi dava edeceğim, motorumla oynayıp zarar veryosunuz, çalmaya çalışyosunuz ve alarm çalınca suçu çocuğa atyosunuz.
o da: benim oğlum var doçent, ben öyle şey yapmam.
cevabım: ama ben dediğimi yaparım. dava açmanızı bekliyorum. plakamı yazdım verdim eline ve dedim ki, 2,5 yaşındaki bir çocuk ben işten 7,30 da geldikten sonra tek başına nasıl inip motorla oynar. bu çocuk her gün sizde kalıyorsa çocuğa sahip çıkmıyorsunuz ve bu yaştaki çocuk başıboş bırakılmış ve kötü alışkanlıklara yöneltiliyor. bunu da ayrıca dava edecem.
bir de ben motor manyağıyım, motoruma zarar vermenizden korkuyorum o benim herşeyim psikolojim bozuldu, tazminat davası da açıcam
adam ağzı bir karış açık girdi içeri ve asansötle çıktı...
tebligat bi gelsin, anasını ağlatmazsam şerefsizin...
yine de güzel bir günün tadını kaçırmasına izin vermicem
Sencer abi senle ugrasılmaz lan adamı dediğine diyecegine pişman etmişssin adamın yerinde olmak istemesdim
çok güzel birgündü.arkadaslar ben cok eğlendim yeni tanıstıgım insanlar oldu hepsiyle tanışmaktanda ayrıca cok menun oldum.akburak abimizin artcısı oalrak adanaya kadar geldim ve dönüiştede mersinden adanaya kadar geldim ve anlayacagınız YUSUUUUUUUFFFFFFFFFFFFF kelimesini bugun cok kullandımm iyi bigündü katılan herkese saygılar sevgiler
ben moladan sonra ayrılmak zorunda kaldım motorun beynini değiştirdikten sonra hiç uzun mesafe test imkanım olmadı neyse çabuk ayıktım 2.vitesle eve geldim kazasız belasız bir ara bayağı korktum resmen silkeledi hemde iki kere yarın ilk iş ustamla otobanda küçük bir tur atmak, arkadaşlar hepinizden özür diliyorum
ekmiş gibi anlamayın sakın umarım çok eğlenmişsinizdir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)