Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

[ADANA MT]bahar geldi mersin yapmak lasım gezisi

REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunları sen söledin demiyorum ki ben...Ya şu an senkronlarım kaydığı için algı yollarım kapalı yada bilmiorum..Ama son yazdığından kırgınlığı ortadan kaldırmak olduğunu anladım..Size 2 sene önce yapılanı dile getirip kırgın olmanız gayet mantıklı.Ben adanalı olmama rağmen o bahsettiğiniz kişiler bana yapsadı bunu samimi bile olsam bakmam yüzlerine..Ama olay farklı boyutlara sıçradı..
    Misafirperverlik görememişsiniz eywallah.Eskilerin yanlışı..Bunu düzeltmek gerek.
    Bu kırgınlığı bitirip tüm yanlış anlamaları ortadan kaldırmak adına pazar günü gelmeyecekseniz dahi yarım saat uğrayın oturup konuşalım,anlaşalım.Gerekirse merrsinde bile evsahipliği yaparız biz
    şükür yaaa. pazar günü grubun çoğunluğu il dışında ya da yazlıklarında hazırlığa gidecek. sizi otoban sonu gişelerde karşılamayı planlıyordum.

ev sahipliğine gelince, (güldürdün beni yaa) adana ya da mersin aynı şehir sayılır zaten. size uygun gezilecek yerler hakkında bilgi verebilirim/iz.

saat kaç gibi gişelerde olunabilir ki acaba? sanırım 13,00 gibi orada olursunuz

Katılıyorum.ÇMSK falanda değil bizzat kendi mekanımda ağırlamak isterim
    ÇMSK demeyin bana ne olur.....
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    şükür yaaa. pazar günü grubun çoğunluğu il dışında ya da yazlıklarında hazırlığa gidecek. sizi otoban sonu gişelerde karşılamayı planlıyordum.

ev sahipliğine gelince, (güldürdün beni yaa) adana ya da mersin aynı şehir sayılır zaten. size uygun gezilecek yerler hakkında bilgi verebilirim/iz.

saat kaç gibi gişelerde olunabilir ki acaba? sanırım 13,00 gibi orada olursunuz

eğer planlandığı gibi 11de yola çıkılırsa 12.30da en geç gişelerde oluruz.
    ev sahipliğine gelince, (güldürdün beni yaa) adana ya da mersin aynı şehir sayılır zaten.
    bence de..Sonuçta aynı gezegenin evlatlarıyız
    Aslına bakarsan bize her rota uyar.Konuşuruz karar veririz
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    eğer planlandığı gibi 11de yola çıkılırsa 12.30da en geç gişelerde oluruz.

bence de..Sonuçta aynı gezegenin evlatlarıyız
    Aslına bakarsan bize her rota uyar.Konuşuruz karar veririz
    ok. saat 12,15 te gişelerde bekliyor olurum/uz. daha bizim de hiç bir planımız yok. siz önce deniz tarafına mı yoksa dağ tarafına mı gideceğinize karar verin ona göre yer düşünelim.

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    bu gezi benden pas herkese iyi eylenceler
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saat 11:00 de orda oluruz inşallah
    abi beraberiz gelmemek yok tamamı
    mola hangi mola girşmi çıkışmı
    otoban gişelerinden önce mola tesisleri var orada
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saat 12 1 gibi nerede olursunuz. Birde kac kişi gelebilirsiniz. Eger arnızda iki- üç veya daha fazla bayan olursa bildirmenizi rica ederim ben de eşim ile birlikte gelmeyi büşünüyorumm..
    tabi bende eşimleyim.
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eşim de katılmak istiyor,onun için eşli katılıyorum...
    muzafferim tabiki eşinle gel, ama şu varki herhafta bende geleceğim diye tutturacaktır
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet burcu yu da alın mutlaka gelsin. Birde su acılışdaki fotografları hala siteye eklemedi. Şimdi hakkında tüm calışmaları açılışı kalabalık göstermek için ugrasıyormuş sonrası boş diye düşünmeye başladımm valll....
    Birde arkadaşlar ben suan işyerinden baglanıyorum saat kacda ve nerede bulusacagımızı bildirin. Suan için pazar günü müsaidim.. Bir başka konu ise benim hanımının bazı saglık sorunları var. işallah pazara kadar ve pazar günü bi sorun olmazz....

Alıntı halaoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam adana mt.izmirden katılmak istiyorum nasip olursa 25/04/2008 tarihinden itibaren işimin geregi mersinde kalıcam mersinde ve adanada tanıdıgım yok orda kaldıgım sürece sizlerle tanışmak ve eglencenize katılmak istiyorum.bir defa lokalinize gelmiştim bazılarınızla tanışmıştım ama uzun zaman oldu unuttum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim şimdiden tşk.ler
    hoşgeldin hocam
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her zamanki gibi garanti olmamakla beraber, büyük ihtimalle gelirim.Güneş de gelir büyük ihtimalle.Bayanların sayısı bir tane daha arttı.
    alp bizi tek bırakmaaaaaaa
    Alıntı seloyamaha80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MİLLETT BİZDEEEEEEE GELİYORRUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZ
    ok serkanım bekleriz
    Alıntı CERREZCI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ana kadar Adana ve Mersin sayfalarında yazılanları okudum ve sadece şaşırdım. Bizim Adana olarak üzerimize düşen daha önce haberimiz olmayan ve bu yaşanılan üzücü olaydan dolayı kendimizi onların yerine koyarak düşünmek ve kabul ederlerse birgün Mersinli arkadaşlarımızı Adanaya davet edip gönüllerini almak. Sonuçta geçmişe saplanan geleceğe bakamaz. Saygılar.
    geliyorsun değilmi
    Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi gecen haftaki kadro var birde osmaniyeden latif akburak abimiz geliooo bizbizeyiz yine
    hani beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gezi benden pas herkese iyi eylenceler
    aloooooooooooo ne passı, cengizim sana şimdi bi kafa isoya pass atarım ona göre.gelmemek yok
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

pes pas pes pokermi oynuos cengiz la burda ne demek gelmiom???

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    latifim ne yaptın motor aldınmı arabaya devam sanırım
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

araba abiii 6.AYdan once zor

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    .
    Söyledikerinizde kesinlikle haklısın,elbetteki yapılanın yanlış olduğu kadarda onur kırıcı,fakat ben 1,5 yıldır adana mt'nin içindeyim,çmsk'nın sahibide dahil söz konusu kişileri tahmin ediyorum yalnız onlardan hiçbirini bizim gezimizde görmedim,gezilerimize herkes çağırılmıyo,sırf motoru var diye gözümüzde herkes motorcuda değil,bizim gurubumuz yeni yapılanma içinde herkes birbirini yeni tanıyo ve hepsi kişilik olarak artık kendini aşmış insanlar -ki öyle olduğu için bende gezilere kız arkadaşımla gidiyorum,aksi bi durum söz konusu olsa götürmem gitmemde,elbette yapılanlarla ilgili birilerinin özür dilemesi gerek,ama ne yazıkki biz değiliz,söz konusu kişilerin kefilide değiliz,ortada adana mt,adana md ,adana cd ,çmsk böyle bi gurup yok arkadaşlar ,bizim sevdiğimiz insanlarla inandıklarımız ve gönül birlikteliğimiz doğrultusunda ,toplanıyoruz ve gezilere katılıyoruz,bundan sonraki gezilerde yada toplanmalarda bu konuyu tekrardan dile getirmeyeceğinizi umuyorum SAYGILAR
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili kardeşim.LATİF..sende dahill bak geçen hafta herkes geziden zevk aldı..buyüzden.ekürülermden muzaffer abinde zevk aldıki oda eşinle geliyor.. buyüzden butip gezilerde çok kalabalık olunması faydası kadar zararıda olur.. buyüzden seçiici davranılması taraftarıyım.şuan istanbuldayım..gezilere gidilirken biraz insanların rahat edecegi yerlerde buluşulup kaynaştıktan sonra organize olunup gidilmesi daha hayırlı olur..yoksa böyle atışmalar olursa gezi bizlere sitres atmak yerine.eziyet olur..eger istanbulda motor pazarlıgım var..oluursa..direk molaya motorla çıkp geleceğim ona göre organize olun diyorumm.muzaffer
    Muzaffer abi sizinle tanışmak büyük bi zevkti,yazdıklarımız atışma değilde bi yanlış anlaşılmayı bi şekilde kapatmaya çalışmak ,inşallah istediğin motoru alırsında mersine beraber gaz açarızz
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söyledikerinizde kesinlikle haklısın,elbetteki yapılanın yanlış olduğu kadarda onur kırıcı,fakat ben 1,5 yıldır adana mt'nin içindeyim,çmsk'nın sahibide dahil söz konusu kişileri tahmin ediyorum yalnız onlardan hiçbirini bizim gezimizde görmedim,gezilerimize herkes çağırılmıyo,sırf motoru var diye gözümüzde herkes motorcuda değil,bizim gurubumuz yeni yapılanma içinde herkes birbirini yeni tanıyo ve hepsi kişilik olarak artık kendini aşmış insanlar -ki öyle olduğu için bende gezilere kız arkadaşımla gidiyorum,aksi bi durum söz konusu olsa götürmem gitmemde,elbette yapılanlarla ilgili birilerinin özür dilemesi gerek,ama ne yazıkki biz değiliz,söz konusu kişilerin kefilide değiliz,ortada adana mt,adana md ,adana cd ,çmsk böyle bi gurup yok arkadaşlar ,bizim sevdiğimiz insanlarla inandıklarımız ve gönül birlikteliğimiz doğrultusunda ,toplanıyoruz ve gezilere katılıyoruz,bundan sonraki gezilerde yada toplanmalarda bu konuyu tekrardan dile getirmeyeceğinizi umuyorum SAYGILAR

Muzaffer abi sizinle tanışmak büyük bi zevkti,yazdıklarımız atışma değilde bi yanlış anlaşılmayı bi şekilde kapatmaya çalışmak ,inşallah istediğin motoru alırsında mersine beraber gaz açarızz
    organizasyonlardaki yeni oluşum için şimdiden kolay gelsin. evet bunlar atışma değil, yanlış anlaşılmalar elebbet ki konuşularak ahlledilebilir. mersine gelecek olan grubu mersin otoban gişeler çıkışında karşılayacağım. bu konu burada kapanmalı. söylediğiniz gibi konunun muhattabı siz değilsiniz çünkü.

yalnız daha önce yazdığım gibi dağ tarafına mı yoksa deniz tarafına mı gideceksiniz? biraz daha erken gelseydiniz önce dağ yolunda 20 km kadar ilerde "veli dayı" nın yerine gidip dağın eteklerinde çok güzel bir manzarada sucuk ekmek ( fırından yeni çıkan sıcak pide, el yapımı sucuk, mangal, salata ne isterseniz mevcut. açık alanda ) yedikten sonra cennet cehennem ( yaklaşık silifkeye doğru 50-60 km ilerde cennet cehennem'e gidip daha önce görmeyen arkadaşlar için bir değişiklik olurdu. akşam da orada yörük çadırlarında sıkma, gözleme, yörük ayranı yenir dinlenilip dönülürdü.

isterseniz yine yapılabilir. saat 7 de hava kararıyor ama yorgunluk bir süre sonra zevkten işkenceye dönüşür. aklınızda farklı bir yer varsa oraya da gidilebilir. aynı gün dağ-deniz mi ( dağdaki yemekten hemen sonra haereket edilmesi gerekebilir) yoksa sadece dağ veya deniz mi?

kararı verin, ona göre zaman kaybetmemek gerekir. günler henüz kısa sayılabilir.

gürsel abi, seni gündüz arayacağım abi...

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    ok. saat 12,15 te gişelerde bekliyor olurum/uz. daha bizim de hiç bir planımız yok. siz önce deniz tarafına mı yoksa dağ tarafına mı gideceğinize karar verin ona göre yer düşünelim.
    hiç farketmez.. Neresi daha cıvık cıvılsa
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    hiç farketmez.. Neresi daha cıvık cıvılsa
    valla bu mevsimde dağ yolları da, silifke yolu da cıvıl cıvıl olur. zaten biz nereye gidersek neşeyi biz götürürüz oraya

benim işe gitmem gerek. size kolay gelsin

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Herkese günaydın olayları okudum ve şok oldum ama sonunda bu konunun bizimle ilgisi olmadığının anlaşıldığı içinde sevindim İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşanmaz Pazar günü görüşmek üzere
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    evet ya çok şükür yanlış anlamalar düzeldi hadi mersin hepinizi bekliyoz
    evet yürekçe otoban girişinde yanınızda duran bendim

evet yürekçe otobanda duran yanınızda akburaktı... bende latif... tekteker latif

Motosikleti
    ne istersen var :P
    geliomusun la harbiden?
    gece eğlencem kısa sürerse
    içkiyi fazla kaçırmazsam
    sabah da uyanabilirsem
    bir de kısmetse gelecem
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı Burcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içkiyi fazla kaçırmazsam
    sabah da uyanabilirsem
    bir de kısmetse gelecem

bakseeeeeeeeeeeeeennnnnnn sayın yönetim kurulu başkanımısa bak heleeeee eylen baaaagaaalım amaaa gel sabah hem erken de degil 11 de cıkış var ona göreee
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    Alıntı Burcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içkiyi fazla kaçırmazsam
    sabah da uyanabilirsem
    bir de kısmetse gelecem
    sen gelemessin anlaşıldı................

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakseeeeeeeeeeeeeennnnnnn sayın yönetim kurulu başkanımısa bak heleeeee eylen baaaagaaalım amaaa gel sabah hem erken de degil 11 de cıkış var ona göreee
    seeeeeeeeeeeen

niiiiiiiiiiiiiiiiiiyeeeeeeeeeeeeee

harrrrrrrrrrrrrrrrfffffffffffleriiiiiiiiiiii

uzatarrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaakkkkkkkkkk

yazıooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnn

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkööötTttTTtTtüüüüüü

oLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLuuuuuuuuuuuuUUuuUuUUuy yyyYYYYYYYoOOOoO

sen gelemessin anlaşıldı................
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler