Söyledikerinizde kesinlikle haklısın,elbetteki yapılanın yanlış olduğu kadarda onur kırıcı,fakat ben 1,5 yıldır adana mt'nin içindeyim,çmsk'nın sahibide dahil söz konusu kişileri tahmin ediyorum yalnız onlardan hiçbirini bizim gezimizde görmedim,gezilerimize herkes çağırılmıyo,sırf motoru var diye gözümüzde herkes motorcuda değil,bizim gurubumuz yeni yapılanma içinde herkes birbirini yeni tanıyo ve hepsi kişilik olarak artık kendini aşmış insanlar -ki öyle olduğu için bende gezilere kız arkadaşımla gidiyorum,aksi bi durum söz konusu olsa götürmem gitmemde,elbette yapılanlarla ilgili birilerinin özür dilemesi gerek,ama ne yazıkki biz değiliz,söz konusu kişilerin kefilide değiliz,ortada adana mt,adana md ,adana cd ,çmsk böyle bi gurup yok arkadaşlar ,bizim sevdiğimiz insanlarla inandıklarımız ve gönül birlikteliğimiz doğrultusunda ,toplanıyoruz ve gezilere katılıyoruz,bundan sonraki gezilerde yada toplanmalarda bu konuyu tekrardan dile getirmeyeceğinizi umuyorum SAYGILAR
Muzaffer abi sizinle tanışmak büyük bi zevkti,yazdıklarımız atışma değilde bi yanlış anlaşılmayı bi şekilde kapatmaya çalışmak ,inşallah istediğin motoru alırsında mersine beraber gaz açarızz