yalnız yengeyi getirirsen senin için iyi olmayabilir abi...Eşim de katılmak istiyor,onun için eşli katılıyorum...
yok bazıııııı hain kişiler senin geçen hafta nasıl moto kullandığını anlatabilirlerde
yalnız yengeyi getirirsen senin için iyi olmayabilir abi...Eşim de katılmak istiyor,onun için eşli katılıyorum...
yok bazıııııı hain kişiler senin geçen hafta nasıl moto kullandığını anlatabilirlerde
ben yalnız geliyom malesef
burcu nerde oda gelsin söleyin tekergörsün
Pazar günü mola da görüşmek üzere....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
büyük bi ihtimal ben sizi olda yakalarım... yarış renosuyla gelcem
Evet burcu yu da alın mutlaka gelsin. Birde su acılışdaki fotografları hala siteye eklemedi. Şimdi hakkında tüm calışmaları açılışı kalabalık göstermek için ugrasıyormuş sonrası boş diye düşünmeye başladımm valll....
Birde arkadaşlar ben suan işyerinden baglanıyorum saat kacda ve nerede bulusacagımızı bildirin. Suan için pazar günü müsaidim.. Bir başka konu ise benim hanımının bazı saglık sorunları var. işallah pazara kadar ve pazar günü bi sorun olmazz....
selam adana mt.izmirden katılmak istiyorum nasip olursa 25/04/2008 tarihinden itibaren işimin geregi mersinde kalıcam mersinde ve adanada tanıdıgım yok orda kaldıgım sürece sizlerle tanışmak ve eglencenize katılmak istiyorum.bir defa lokalinize gelmiştim bazılarınızla tanışmıştım ama uzun zaman oldu unuttum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim şimdiden tşk.ler
Her zamanki gibi garanti olmamakla beraber, büyük ihtimalle gelirim.Güneş de gelir büyük ihtimalle.Bayanların sayısı bir tane daha arttı.
sayın halaoğlu abimiz;
25/04/2008 akşamı mersinmotor.com olarak her hafta yaptığımız buluşmamız oluyor. akşam saat 20:00 den 23:30 a kadar sürer. mersini biliyorsanız adresi vereyim. mersin hilton karşısı, cinemall sinemaları yanında bulunan queen cafede olacağız. tıpkı bu akşam da olacağımız gibi bu arada adanalı arkadaşlar mersin içindeki gezi planınız nedir? burdan bende katılırım size. tequ ve BunCero kardeşim ile ramazanda iftar buluşmasında mersinden geldiğimde tanışmıştım.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bende gelmek isterim fakat saat 17:30 da işyerinde olmam lazım,tekrar nezaman adanaya dönersiniz???
Her asker yeşil bereli olamaz
Bekir o kadar erken dönülür mü bilmiyorum.Aslında genelde hava kararırken falan döneriz.Ama olmadı erken dönebilirsin.Belki sana katılanlarda olur;)
Kız arkadaşını da al gelirken uzun yol 2 kişi napacaksınz bakalm cbr la
alp valla benim kız bu pazar çalışıyo yoksa kesin onla gelirdik çünkü o benden daha beter motor manyağıama saat 17 gibi dönecek olan arkadaşlar olursa kesin gelirim...
Her asker yeşil bereli olamaz
sevgili yönetim kurulu başkanım siz gelmezmisiniz???Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
LTF06, Burcu, agokce, CERREZCI
gelim de sen tek teker gör
ben sizler açılıştan mahrum kalmayın diye siteye topic açtım.
sen de gördün ki, çalışma falan yapmama gerek olmayacak kadar kalabalık bir açılıştı.
ben hiç foto çekemedim ki koşuşturmacadan
BunCero
arkadaşlar şimdi nickimi nie deiştirdiğimi umarım anlamışsınızdır
cumartesi kop'masından erken dönersem ve sabah uyanabilirsem
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
görek bakalım mutlaka gel ama bekliyorum sabırsızlıkla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)