Biz İzmirliler gercekten tuhaf insanlarız... bir ay bi program yapalım desek, ses çıkaran olmaz, ama 3 saatlik uykuyla buluşma yerine bi saatte karar verilen organizasyona basar gideriz.. Yüzümüzü bile yıkamaya vakit olmadan kapımızı çalan arkadaşa koşa koşa gideriz
hikayeye giriyorum, o yuzden haber veremediklerimiz kızmasın...
cumartesi günü bi ögle vakti, Gulsenle gezer iken karnımız acıktı, şimdi hatun 3 gunlugune gelmiş, adam gibibi yemege gotürmek var bi de izmir in kumrusu meshurdur yanında da çay iyi gider deyip işi daha ucuza getirmek var
gittik üsküdar çaycımıza(çay 1 ytl ) kordon boyu fıkır fıkır, çimler yine dolu, hava da aşk kokusu var... Guzel İzmir im, gunduzden icilen biraverlerle kendini geceye hazırlıyor hem de daha guneş batmadan...
Biz otururken wallace cıka geldi, yoldan gecerken ceys i grdük, ayak üstü muhabbet, sagolsun hızlı cesi bastı geldi, arka sokaktaki dükkanından Chatkut Böceğini almış, Sandman desen kücük böcekle.. kardesim ben de gelicem dedi... wallce la bastık eve gittik.. aldık geldik onuda... biz gelene kadar ahali punta ya geçmiş...
Başladık eğlenmeye....
Muhabbet muhabbet, dans, ıvır zıvır derken sabah ın 4 ü olmuş, ben yarın ÇEŞME ALTINA Rahmi amcanın elini öpmeye gidecegim gelen var mı diyorum, herkes yamulmuş yorgunluktan, ses seda yok... wallce ben gelirim deyince icimde bir ümit...
Neyse sabah 9, yatalı 3-4 saat olmamış, telefon inatla beni uyandırmaya çalısıyor, wallce kalk, 20 dakka sonra sendeyim deyince tamam deyip bi daha uykuya dalıyorum...
Neyse, wallce gelip bizi alıyor, bigün onceden ben gelmem diyen Chatkut, sandman ve bötü böcekler bizden önce bulusma yerinde hepsinin yüzünde bi yastık izi
ÇEŞME ALTINA YAKLAŞTIK, GRUP SÜRÜŞÜNDE İSE ÜSTÜMÜZE YOK
Börek çörekleri almışız, Rahmi amcam( dedei şirin) ve Semra yengemiz cayımızı ve hatta kahvaltımızı hazırlamış Ellerine saglık... ha arkadaşlar Rahmi amca nın kasasını taşırken fotografımızı ceken olmadı mı yawww????
Bu arada almışım hatunu mu ve dedemizin m 800 ünü, benzin alma bahanesi havamı atmışım Çesme altına
ÇEŞMEYE GAZ AÇACAKKEN HIZLI CESİ 2 ve KARMACOMA 1 SÜRPRİZ ARTÇILARLA BİZİ YAKALIYORLAR... Bİ ARA VASCO YU DA GÖRDÜM ÇEŞME ALTINDA.. ISRAR ETTİK GELMEDİ... ÇALIŞKAN ÇOCUK BELLİ...
ÇEŞMEDEYİZ... ÇARŞI AGLADI BE
ORDAAA Bİİ ADAM VAAARRR
NOLUYOOO KANKA?
DEDEİ ŞİRİN
WALLACE
UGLYCHILD... Ama dedemiz bana veledi munzur u uygun gördü
İBOOO
YİNE DÜŞTÜK YOLLARA
ALAÇATI YA UGRAYIP KÖYÜ GEZDİK, ORDAN VENEDİK PROJESİ Mİ NE VARMIŞ, ONA BAKMAYA GİTTİK... FALAN FİLAN İŞTE...
RAHMİ AMCANIN ELİNİ ÖPÜP HARÇLIGIMIZI BEKLİYORUZ.. GARİBANIN BABASI, YÜREĞİ KAVRULANLARIN DERT ORTAGI
YER TEPE KAHVE... 56. MOLA YERİMİZ
ÇEŞMEYİ DAĞITIP GELDİK, GİTMİŞKEN DE MAYIS TAKİ YAT GEZİMİZ İÇİN İLGİLİ KİŞİLERLE GÖRÜŞTÜK
istenilen duzenlemeyi de yaptıktan sonra ben yatacagım artık arkadaşlar.. bi hafta kadar yüzünüzü görmek istemiyorum... ama dayanamam ben
Neyse Rahmi amca da resimler var diger arkadaslarda da olcak. gonderin bakalım.. ben de bayagı bi resim vardı, bunlar en ayıklanmış hali, bi ara cd ye cekip vereyim size...
was ist das?