aynı resimleri motorturk sitesinde görmüştüm
çok güzel vede zevkli bir gezi olmuş büyük motorlarla yapılan uzunyol gezileri zevkli geçer ama bir şartla her sürücü çok deneyimli olmalı yoksa ortaya bir kabus çıkabilir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sadece büyük motor değil asya t1 scooter bile vardı bizle beraber gelen sorun yaşanmadı gayet rahat gidip geldik.hız limitimiz 100 km/h civarıydı.motorturk sitesinde bu resimlerin asılları bende o sitede modum zaten buradaki arkadaşlarımlada paylaşayım dedim.
her yolculuk bir macera
Tebrikler güzel gezi olmuşa benziyor
Asya t1 i neden bantlıyosunuz son resimde sinyal lambası mı düşüyordu grenajda bi sorun falan
cengizhankavak, hocam sanırım er-5 senin kendine torpil geçmişsin güzel bi gezi olmuş bir dahakine bizde katılırız kısmet olursa bu arada makinan çok güzel Allah kaza bela vermesin
cengizhankavak, hocam sanırım er-5 senin kendine torpil geçmişsin güzel bi gezi olmuş bir dahakine bizde katılırız kısmet olursa bu arada makinan çok güzel Allah kaza bela vermesin
Dostum grenajı tutan el, benim . Ufak bir kaza, çok şükür kullanan arkadaşda bir şey yok ama grenaj açıldı. Bizde bantlıyalım dedik.
o köpek Kangal yavrusumu. Çok sevimli kerata.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
evet fatih kardeşimle beraber uludağın virajlı yollarında benim arkamdan gelmeye çalışan t1 sahibi dostumuzun bir viraj çıkışı virajı alamayıp uçması sonucu bursaya indikten sonra koli bandı ile kaporta tamiri yapıyoruz.bizimle beraber olan veteriner bir arkadaş kısa bacaklı bir sokak köpeği dedi o köpek için ama tattlı bir köpekti kendileri.bir dahaki gezimizi gene buradan duyaracağım ozman gelirsiniz artık.bu geziyide duyurdum ama sallayan olmadı
her yolculuk bir macera
nasip kısmet arkadaşım ben antalyadayım. İnşallah birgün gezeriz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Abi ne güzel özetlemişin durumu.cengizhankavak adlı üyeden alıntı
Benim çıkardığım sonuç
1- Demekki neymiş sürüden ayrılanı kurt kapar. (biz dönüşde grubtan ayrıldık)
2- Macerayı seven adamın peşinden gidersen, maceraya hazırlıklı olmalısın
naapayım macerayı seviyorum kardeşim.bak fena mı oldu hiç unutamayacağımız bir gün yaşadık.saat 18:10 da bursadan çıktım kestane şekeri aldım,18:50 de yalovadan feribota bindim yollarda görüşmek üzere.
her yolculuk bir macera
Güzel ve eğlenceli bir gezi olmuşa benziyor.
Keşke fotoğraflara bir kaç keliemde anlatım ekleseydin. Hoş böylede hayal gücümüz gelişiyor .
gezi süper motorlar süper ee arkadaşlar anlatılmaz yaşanır demişler ve yorum da yapmayıp bol bol resim sergilemişler fakat daha feribottayken başlamışsınız biraları devirmeye asyalı arkadaş bu yüzden uçmuş olmasın (ufak bir dip nottu ) geziyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler
asyalı arkadaş alkol almadı bende almadım alanlar vardı o ayrı bir dahaki gezide yorumlu resimler eklerim.
her yolculuk bir macera
güzel bir gezi olmuş ama bizim kefken geziside çoooook çooook güzel oldu dimi arkadaşlar.herhalde biçok arkadaş sezonu kapattı ama bizim endurocular için sezon daha yeni açılıyor
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
aa buraları ben biliyorum yabancı deil bana güzel bir gezi olmuş elinize sağlık valla ben de gelmek işterdim ama bu sıra işlerin yogunlugundan bir yere gidemiyorum
ARVASİ:ben niye çınarcık gezisi için kelek yapıyım gelmeyi gerçekden çok iştedim ama olmadı 2 gece önce fabrikada parmagın yanını patlatdım şimdi geçdi arabayla geleyim dedim sabah kalkdım araba yok onuda babam almış zeytinliğe gitmiş olmıyınca olmuyor işte
sen gel ama ben beklerim seni
5. resimdeki cruizer tarzı motorların modellerini sırayla söyliyebilcek biri varmı.özellikle en sağdaki ve sağdan 4. olanı merak ettim,sanırım aynı model.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)