Keşke bu hafta sonu gitmeseydim kuduruyorum şimdi...Ben yarın bir daha marmaris yapayım kesmedi beni
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Paylaşımınız için teşekkürler şahin. Özlettin kendini. Sağlıklı sıhhatli çabucak tezkereler diliyorum sana. Güzel manzara ve fotolar. Ama şimdi siz Gaziantep Mtden bir şey öğrenmemişsiniz olmadı. Aga ne güzel cruiser motorlarınız var attınız mangalı arkaya birriniz. Biriniz etleri, biriniz diğer malzemeleri aldınız güzel güzel kendin yap, kendin ye usulu bir mangal yapıp; onuda bizimle paylaşsaydınız ne güzel olurdu. Gaziantep mt den selamlar saygılar.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Diğer gezilerde bol miktarda var yarın bi sakar yapacağım son kez.o zaman eklerim
Mehmetçiğe Allah Güç versin gerçekten zorlu bir görev.Herkese nasip olması dileklerimle.Teşekkürler.
Valla cycle genelde kendin pişir kendin ye formatında gidiyorduk bu hafta birazcık lüks yapalım dedik.Askerden dönünce inşallah zaten günler uzamaya başladı artıkAydemir abime ve Gaziantep Mt ye buradan selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)