Yüreğinize tekerinize sağlık,resimler süper köfteeee süper manzaralar çok güzel devamını bekliyorus
Yüreğinize tekerinize sağlık,resimler süper köfteeee süper manzaralar çok güzel devamını bekliyorus
ahanda ortaca minibüsüüü. benide götüür ortacayaaa ne günlerim geçti ortacada. sarıgerme, saklı, sarımsaklı, göcek aaah : nasipse gelcem bakalım bu yaza yeni motor alabilirsem inşallah.
oda güzel bırak hasta oldum de çık yola..
artık yorgun ve banro yaparda ben ağustosa kadar yapmama malum askerlik iznim bitiyor 7 gün sonra
motor almadan da gelebilirsin arka koltuk boş benim yazın nasip olur umarım
Aneyyyyyyy Metehan Abi yorum yazmış selam yok mu bana abi....sen beni özlemedin mi yoksa
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
harikaymış yaa çok sewdimmmm...
süper gezi olmuş gerçekten selamlar..
Gönül adamı kardeşim özlemezmiyiz...şafak plakada...haydi bekliyoruz seni...özlettin...gözümüz yolda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkür ederiz..
güzel gezi olmuş
içmelereden selamlar
bu arada soner abi nazi miğferi 10 numara
Tesisatları ağustosa kadar tamamla bence bak bende geliyorum o zamana
Yorumlar için çok teşekkürler.
Selim senin zihniyetini seveyim tamam mı nerdesin kardeş sen...Tam senlik geziydi.
Muhitin en cazibeli abisine buradan selamlar abi atarsa 130 teperse Allah bilir.Kışı eksilerde sağ selamet bitirdik artık gerisi kolay.Kendine iyi bak üşütme...
haco ben ezelden üşütüğüm bilin sen...
şimdi hiç geçmez asıl...ama en baba zamanda teskere alıcan...vay be...düşünsene en üst tertipsin...gözler üzerinizde...şunlar bi gitse diye herkes size uyuz olur falan...karışık mevzular ya...zor abi be...Allah sabır versin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Valla abi orada sevdirdim kendimi herkese gitsin derler ama alt devrelerim sağolsun izne bile gelmemi istemediler çavuşum gitme bize kim bakacak diye.Bu gidişle terhis zorŞimdiden özledim hepsini.
Ama tabiki bir yandan gözleri üstümüzde;)Bitti be metehan abi baksana giderken dün gibi vedalaşıyorduk.Sonra 360-260-130 dedik sırayla her izinde bir gezi yaptık.Bundan sonra ki ilk gezilerimde ağustosta başlayacak sağ salim dönersek
asker dönecek...döndüğünde esas askerlik o zaman başlar...geçim vs..
Kışlalara geldi bahar..
Teskereye birkaç gün varr..
Sahinbirinciyede bir sorsalar..
o bilir..o bilir...
Bir zamanlar o bölgede bende çok gezinmiştim motosikletimle,resimleri görmek bana ordaki yaşanmışlıkları anımsattı
En sevdiğim yollarda oradaki dik ve virajlı kısımlardı..en sevdiğim manzaraysa kuzeydoğu yolundan inerken yüksek rakımda gökovanın merhaba yolcu dercesine alabildiğine güzelliğiyle karşılamasıydı.Teşekkürler
O manzara gün batımında kendisine aşık ediyor ya
walla süpersiniz dostlar harika gezi olmuş
ellerinize kollarınıza ve yüreğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sahinbirinci paylaşım için tşk. güzel gezi olmuş. Bu arada askerlik nasıl gidiyor komutanı ayagının altına alıyon mu ?
Vay be ne giderdim o yatağan yollarında virajlarında yatıra yatıra,bak özledim şimdi havalar güzelleşti yakın zamanda çıkarım yollara sakar geçitinde foto çekilirim gene hey gidi yollar be tam benlik hey maşşallah,bekle yatağan gelecem az kaldı.
Elint sormaa kardeşim geçen sefer goy goy yaptı bende 35 mekik 50 şınav 70 komando dansı ve bir hafta ev iznini kiltledim.
Şaka bir yana sağolsunlar komutanlarım çok can can insanlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)