[İZMİR-MT] Cumartesi Motoru ve Çantayı Test Etme Devriyesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
Bahar çoktaaan gelmiş...Gidiyor bile...Çık da dışarı bi bak... Cafeden çıktığın yok anlaşılan....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
aynen dediğin gibi abi 17 saat çalışınca bide hatayın göbeğinde beton yığınlarından başka birşey göremiyor insan.. yağmurda yayıyor.. yarında bi baharı biz görelim dedik ama zor gibi.. haftaya bi görelim şu baharı hava güzel olsunda inşallah
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
sağol selim kardeşim söyle bir turladık geldik tanışma gezisi oldu 180 konusuna gelince yapmaz bu motor o kadar herhalde km arızalı alperin yada benim sanki daha gaz vardı elimin altında bassam gidecek gibiydi
CENGOMOTO
-
alp abi güzel geziyonuz
moturunda çok güzel he bünyeye uygun gördüm
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
-
alper biz örnek olmalıyız yapmayız biz öyle hız falan DEĞİLMİ ( gidiyorda karakaçan beeee TRKTR gibi maaaşallah )
CENGOMOTO
-
cengiz abi alper abi çok süper olmuş hem motor yapmışız hem gezi harika allah kaza belladan korusun saygılar
-
vayyy,,iyi gezi olmuşş,,tekerinize sağlıkk..şu köftecinin açık adresini alayım bir zahmet abiler..........
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
Güzel gezi Cengiz ve Alper ikilisi. İmrendim valla..
Ben o güzergahı birkaç kez bisikletle katetmiştim, ama motorla da zevkli olur elbet..
Üç boyoz bir kola
-
süper olmuş,uzun zamandır geçmedim oralardan,canım çekti
-
mayıs başında köfteci bizi bekliyor zaten isteyen o zaman bizimle olur gereken KATLİAM yapılır ( daha sezon açılmamış adamın evine yaptığı köfteleri yedik )
CENGOMOTO
-
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
biz öncü birlik olarak yola çıkarız grubumuzda gelecek çok değerli aile fertlerinin rahatı için gerekli düzenlemeleri yapar onların rahatı için gereken ne ise hazırlatırız daha sonra ailemizin bireyleri gelir hiç bir şey düşünmeden gönül rahatlığı ile eğlenir dinlenirler aile olmak böyle bir şeydir aile büyükleri tüm aile için çalışır ve mutlu olarak gördüğü her aile üyesi için yorgunluğu biraz daha azalır burada izmirde bu şekildedir şayet gelmek istersen senin için başını ve bedenini sokacağın bir mekan ayarlarız 2x2 metrelik küçük şirin ve serin mekanında üzerine beyaz bir örtü serer haftada bir seni çiçeklerle mutlu ederiz arada çok sevdiğimiz bir hoca arkadaşımız gelir sana güzel nağmeler okur ve sen bizi biz seni hiç unutmayız AİLE OLMAK BUDUR
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler