delimavi ile 1750 km ( Ankara, Yalova, İstanbul, Kırkağaç, Alaşehir, Pamukkale Afyon)
Reklamlar
-
02 Nisan 2008, 04:13
Son zamanlardaki en iyi gezilerden bence. Çok güzel olmuş. Yolunuz hep açık olsun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
02 Nisan 2008, 09:48
teşekkür ederim arkadaşlar. Bu ilk uzun yol deneyimim diyebilirim. İnşallah son olmaz. Yeni yerler keşfetmek güzel
-
02 Nisan 2008, 10:24
murat abi seninle gezilir
-
02 Nisan 2008, 11:53
Burak seninlede gezilir. Güzel bir dağ yürüşüyü ayarlada gidelim. Motorla gider yürüşüyümüzü yapar çadırımızı kurar geri döneriz. Yok mu bildiğin böyle gidilecek bir yer?
-
02 Nisan 2008, 19:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
murti06 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim arkadaşlar. Bu ilk uzun yol deneyimim diyebilirim. İnşallah son olmaz. Yeni yerler keşfetmek güzel
bir çıkmışsın pir çıkmışsın abi
-
02 Nisan 2008, 19:31
çok güzel bir gezi tebrikler. Ama yalnız sıkılmadın mı? ben olsam gözüm kesmezdi kafa dengi biri olması lazım ..
çekemem ben tek başıma o kadar yolu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
02 Nisan 2008, 22:05
vayyy askerligimi yaptıgım denizli burası pamukkaleye cok giderdik ozlemişim oraları moruk karahayıtlarada gıtmıssın sanırım evci iznine cıkmıstım tek basıma pansiyonda kalıyorum karahayırlarda banyoda kocaman kuvet vardır havuz gıbı hamama girdim felan yatakta uzanıyorum sifon cekıldı gittim baktım sifonun ipi sallanıyor dısada rüzgar şşşşşşşşşşşşşş diyor cok korktum gıdecek hic bir yerim yok kasaba gıbı bır yer zaten orası kafama cektım yorganı dualar okuyarak yattım orda anılarım coooook murat abi
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
-
03 Nisan 2008, 17:41
R3N adlı üyeden alıntı
bir çıkmışsın pir çıkmışsın abi
evet biraz öyle oldu
Tequ adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi tebrikler. Ama yalnız sıkılmadın mı? ben olsam gözüm kesmezdi kafa dengi biri olması lazım ..
çekemem ben tek başıma o kadar yolu
yalnızlığında tadı ayrı. Ayrıca ben kendimi yalnız hissetmedim. Uğradığım yerlerdeki arkadaşlardı. Yoldaykende iki kişi yanımdan hiç ayrılmadı manevi olarak. ben aslında bu geziyi yanımda iki kişiyle birlikte yaptım bunu bir tek ben biliyorum
ata_06 adlı üyeden alıntı
vayyy askerligimi yaptıgım denizli burası pamukkaleye cok giderdik ozlemişim oraları moruk karahayıtlarada gıtmıssın sanırım evci iznine cıkmıstım tek basıma pansiyonda kalıyorum karahayırlarda banyoda kocaman kuvet vardır havuz gıbı hamama girdim felan yatakta uzanıyorum sifon cekıldı gittim baktım sifonun ipi sallanıyor dısada rüzgar şşşşşşşşşşşşşş diyor cok korktum gıdecek hic bir yerim yok kasaba gıbı bır yer zaten orası kafama cektım yorganı dualar okuyarak yattım
orda anılarım coooook murat abi
ne yazıkki karahayıtı yeterince gezme fırsatım olmadı. Ama Pamukkaeleye bir kez daha gitmeyi düşünüyorum ileriki zamanlarda. Ozaman biraz fazla kalacağım orayıda daha iyi görme şansım olacak
-
04 Nisan 2008, 01:20
beypazarındanda geçmişin mola verdinizmi abi buralarda hiç yok yok mola verseniz görürdüm ben sizi nerde bi motor ben orda çünkü
-
04 Nisan 2008, 10:18
sadece girişte mola verdim Beypazarında onunda fotosu var zaten sabah saat 8:30 sıralarında idi
-
04 Nisan 2008, 10:31
Burak seninlede gezilir. Güzel bir dağ yürüşüyü ayarlada gidelim. Motorla gider yürüşüyümüzü yapar çadırımızı kurar geri döneriz. Yok mu bildiğin böyle gidilecek bir yer?
var tabii abi bi sürü yer var , şu lanet lastik olayını ayarlayayım gidelim , ışık dağı , eldivan bi sürü yer var ankaranın çevresinde...
-
04 Nisan 2008, 10:38
SilentScream adlı üyeden alıntı
var tabii abi bi sürü yer var , şu lanet lastik olayını ayarlayayım gidelim , ışık dağı , eldivan bi sürü yer var ankaranın çevresinde...
daha yeni gittik Eldivan'a Erciyes'e gitsek olmaz mı
-
04 Nisan 2008, 10:45
gezi çok güzel, göynüğe kadar gitmişken mudurnuyuda uğrasaydın keşke. Memleketim diye demiyorum çok güzel yerdir. tavsiye ederim
-
04 Nisan 2008, 10:52
kenny adlı üyeden alıntı
gezi çok güzel, göynüğe kadar gitmişken mudurnuyuda uğrasaydın keşke. Memleketim diye demiyorum çok güzel yerdir. tavsiye ederim
pek çok yere kadar gitmişken yakınlarında uğranacak o kadar güzel yerler varki vakit ve nakit sıkıntısı elimizi kolumuzu bağlıyor ne yazıkki. Her köşesi cennet yurdumun görebildiğimiz gidebildiğimiz yere kadar artık. Ama Mudurnu yakın sayılır her an çıkar gideriz
-
04 Nisan 2008, 11:58
çok güzel gezi..tebrikler..tekerine sağlık, çok imrendim..
bi 600 lük olsa ben motorsuz gidermiydim hiç fuara..
-
04 Nisan 2008, 12:21
daha yeni gittik Eldivan'a Erciyes'e gitsek olmaz mı
tamam abi erciyese gidelim , zirve de yapıp döneriz
-
04 Nisan 2008, 12:29
SilentScream adlı üyeden alıntı
tamam abi erciyese gidelim , zirve de yapıp döneriz
bende geliim mi? hepberabarcene...
ılgaz olmaz mı?
-
04 Nisan 2008, 12:42
çok güzel bir gezi olmuş, genel de yağmur yolculukta peşinizi bırakmamış
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
04 Nisan 2008, 12:42
haftaya ılgaz dipsiz göle gidiyoruz zaten çadırlarınızı hazırlayın. Balta bile aldım
-
04 Nisan 2008, 12:44
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)