Helal olsun be murat agbi artik bizim geziler kesmez seni =)
Helal olsun be murat agbi artik bizim geziler kesmez seni =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
işte uzaktan koyunlar kuzular. Fazla yaklaşamıyorum kocaman bir çoban köpeği var. Tırsma durumu söz konusu anlayacığınız
Bahar bir başka güzel sanki buralarda çiçeklerin güzelliğine bakın
Orda bir köy var uzakta
yok sinirli değilim güneşten dolayı biraz gözümükısmışım sanki sinirli gibi çıkmışım
şimdi buraya doğru gitmek istiyorum ama çekinmiyorumda değil yağmurdan dolayı çimler ıslak ve bazı yerler çamur inişi ve çıkışı var birde aynı şekilde dönüşü tabi. Olsun tecrübe etmeye değer düşe kalka öğreneceğiz diye devam ettim
işte başardım ve düşmedim. Sandığım kadar zor değilmiş
ve Alaşehir'e döndüm sohbet muhabbet yemek faslı. Sabah kahvaltıyı felan yaptıktan sonra dönüş için her şey tamam saat 8 gibi ayrıldım vedalaşıp. Alaşehir çıkışında foto çekmek aklıma geldi
Eşme yolundan Uşağa gidiyorum önce hafif tırmanış ve yer yer virajlı bir yol. Oldukça keyifli yağış yok ama yükseldikçe sis başladı eee bulutların içine girdim olacak o kadar
birazdan o dağın üstünde olacağım
Hani sis nerde demeyin biraz sonra tam içindeyiz
muhteşem bir gezi yapmışsın tekerine sağlık renklerin hepsini yakalamışsın paylaşım için teşekkürler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Tekerine ve yüreğine sağlık, gitmiş gibi olduk..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
bu bölümde en çok beğendiğim kareler var. Sanırım bu kısımlarda biraz daha güzel çekim yaptım gibime geliyor özellikle üç foto gerçekten çok güzel oldu bana göre. Tabi profosyönel bir fotoğrafçı değilim ama göze hoş görünüyor bakalım sizlerde beğenecek misiniz?
İşte sis yada bulutların içi ben bulutların içinde saydım kendimi zira geçtikten sonra bulutların içinden çıktığımıda gördüm. Issız sessiz bir yerlerden insan seside geliyor ama göremiyorum. foto çekimini bitirip bir kaç sigara içipte yola tekrar çıktığımda fazla değil 50 metre ötemde bir kamyonun park etmiş olduğunu gördüm ve ordaki iki kişinin sesleri olduğunu anladım. Göz gözü göstermeyecek cinsten bir bulut. Gerçi çok daha yoğun bir sisle Erzincan Kızıldağda karşılaşmıştım ama o korkunç bir şeydi. Burda huzurum yerine geldi. lafı fazla uzatmadan devam edeyim
işte sözünü ettiğim fotolardan ikisi geliyor
delimaviyle aramdaki mesafe 10 metre civarında nerdeyse görünmeyecek
Yola çıktım tabi yeniden burdan sora görüş mesafesi dahada düştü nerdese 5 ye kadar yavaş yavaş geçtim. Bulutların geldim dediğimde buydu bakın hangi bulutun içinden çıkmışım
yine yoldan çıktım buraya girdim gerçi burası asfalttan çok uzak değil en fazla 100 metre. Ama burdan daha güzel görünüyor her şey
burdan sonra ne kadar gittim bilmiyorum Eşmeden önce miydi sonramıydı onuda hatırlamıyorum ama yine yoldan çıkıp girdiğim bu yerde rahat 1 saat oturdum. Karnımda acıkınca keşke yanıma bir şeyler alsaydımda burda yeseydim dedim defalarca. Lüsk bir restourant yerine burda yiyeceğim bir kaşar ekmek yanında birde çayı tercih ederdim. Yorumu sizlere bırakıyorum. Başlangıçta bahsettiğim fotoların diğer ikiside burda siz seçin bakalım hangisi
helal fotolar bitmek bilmiyor bi türlü....
aynen böyle devam abicim....
o siste nasıl gittin abicim bide onu bi ara detaylı anlatırsın
işte buradaki son kareyide çektikten sonra yine yola koyulma vakti.
Artık Afyon'a kadar durmayı düşünmezken gördüğüm bir tabela beni yine yoldan çıkardı. Ama bu sefer yoldan çıkmayıp buraya uğramasaydım kendimi affetmezdim. İşte beni yoldan çıkartan tabelada yazan DUMLUPINAR. Onlara bir Fatiha da ben okudum ama ne kadar yeterli onlar için. Genç bedenlerini bizler için siper etmiş bu Atalarımıza ne kadar layık oluyoruz diye düşüyorsunuz orda
Bunu yorum eklemeden geçemeyeceğim. Daha çocuk yaşta şehit düşmüş. Çrpışırken hiç mi kormadı minik yüreği heyecanlanmadı mı? Gerçi yaşlar genelde yirmi civarında henüz 13 yaşında bir çocuk o yıılarda siper etmiş gövdesini düşmana karşı. Belkide gözlerinin önünde Annesi Babası hunharca öldürülmüştü yada kardeşleri düşman tarafından. Öfkeyle saldırdı belkide içinde hiç korku duymaksızın
Çanakkale'ye uğrayamayaşıma burada daha fazla üzülerek ayrıldım.
Afyon girişinde arkadaşlar karşıladı ve bu tepeye çıktık. Burda mangal yakıp sucuk ekmek yaptık. Hamdi ve Sedat gösterdiğiniz misafirperveklikten ötürü teşekkür ederim sizlere
Tabi Afyon'a uğrayıp kaymaklı ekmek kadayıfı yemeden olmaz. Tatlıdan sonra şehrin çıkışına kadar arkadaşlar yanımda geldi. Yağmur başlamıştı her ne kadar dönün dediysemde çıkışa kadar ayrılmadılar
işte bundan sonrası pek zevkli bir yol değil. Dümdüz çok sıkıcı
masallah fotolar bitmiyo...
ama o sehitlik insani direk hüzünlendiriyor....
ben görünce dayanamıyorum gerçekten...
çok üzülüyorum...
Yanılmıyorsam buralarda Afyon'nun mermer kaynağı
rengarenk kayalar
inat ettim sıfırlama km si 100 yi gösterinceye kadar hiç durmayacağım diye km 12 yi gösterirken. iyice sigara kirizine girmeme rağmen durmadım bu kadar olur ki km tam 100.0 gösterdiğinde bu ayrılmış bölüm çıktı ve yolun başka hiç bir yerinde yoktu
sigara bitince bu dümdüz yola devam. Sirihisara yakalaşırken motorun üstünden inmeden bir fotoğraf çektim Ankara girişindeki Temelli göletine kadar durmadım oda buraya yaklaşık 130 km civarında.
İşte Sivrihisarın uzaktan görünüşü zaten şehre girmeden yol ayrılıyor. Havada burada kararmaya başladı.
Temelli göletinde durup bir sigara molası verdim burası evime yaklaşık 35-40 km ama belim ağrıdı
işte yolculuğun sonu toplam 1776 km olmuşaslına bakarsanız daha dönmek arzusunda değildim ama vakitte nakitte buray kadar. Bir başka yolculukta görüşmek Ümidiyle herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim
oy oy oy
hayat boş geliyor bazenhava bugün gerçekten çok güzel ara yağmur serpiştirdi oda toprağın kokusunu öyle güzel bir şekilde burnuma yansıttıki çiğerlerim için resmen bir bayramdı
bu arada sayfa atlatma cabanız takdire şayan
Ne yapalım fotoların hepsi bir sayfada toplanıncda açılmak bilmiyor atlatalım bari dedik
paylasım ıcın tesekkurler.guzel gezmıssın...
çok güzel bir gezi olmuş.
MuraD THSDLN
harika bir gezi olmuş,bu kadar detaylı fotoğraflayıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim,imrendim
abicim mükemmel bi gezi oldu bizler içinde. sanki sürükleyici bir fotoroman gibi olmus.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
valla abicim kutluyorum seni inan resimler bitsin istemiorum bi bukadar daha olsa bakardım hiç sıkılmadım benimde en cok istediğim böyle gezii yazılarında harika insann okudukça okuması gelio
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)