sana imrenerek bakıyorum
nerde bızım kanunıyle o kadar yol 100 km de bı arıza yapar kesın
kısmetse bu donem bende byutuyorum o zaman bu kadar pasıf kalmaam
sana imrenerek bakıyorum
nerde bızım kanunıyle o kadar yol 100 km de bı arıza yapar kesın
kısmetse bu donem bende byutuyorum o zaman bu kadar pasıf kalmaam
baya gezmişin güzelde bi gezi olmuş
of be murat daha önceden söyleseydin sana katılırdım kesinlikle fakat istanbulda karşılaşmamızda güzel oldu kumkapı ve fuar maceraları
evet kumkapı güzeldi artık başka bir geziyi birlikte yaparız inşallah
saklı bahçeden ayrıldıktan 30-40 km sonra Gelenbe kasabasına dönülüyor ve ordan sonra Kırağaca doğru devam. Yol hafif kıvrımlı keyifli Kırkağacada pek fazla uzak değil, yanlış hatırlamıyorsam 18 km idi. Rüzgar burada iyice hahifledi. Rahat gitmeye başladım
İşte uzaktan Kırkağaç göründü. Bulutların arasından süzüler güneş ışnları aydınlatıyor şu anda ilçeyi
ilçede Petrol Ofisinde depoyu fulledim ve Tolga beni orda karşıladı. Önce çalıştığı eczaneye sonrada eve geçtik. Tolga her şey için çok teşekkür tekrar burdan. Anne ve Babanında ellerinden öperim. Yorgunluktan olsa gerek o gün fotoğraf çekmemişiz sadece evin yaramazı Panki tek bir fotoğraf onuda Tolga çekmiş. Sonradan yolladı. Tolga'nın arkadaşı Ali geldi sonradan ailesiyle. güzel bir akşamdı. Annenin yaptığı ev yemekleri ise mükemmeldi. Ev yemeklerini çok özlemişim.
Sabah güzel bir kahvaltının ardından delimaviyi yüklemeye başladık
veda zamanı geldi işte inceden bir yağmur başladı yine
Bahçede evi ve motorları bekleyen Çomar
ilçenin sırtı bu dağlara yaslanmış
ince yağan yağmurla eczaneye geçtik ve Tolga ile vedalaşıp yola düşme vakti
Kırkağaç çıkışı
tekerine sağlık 2001 de kırkağaçtaydım bilirim oraları. özellikle ilçenin sırtını yasladığı ÖNCE VATAN dağını. başka bi adı varmıdır bilmiyorum ama biz (askerler 81/2) öyle derdik.
hatta ''elveda diyeceğiz önce vatan dağına''. diyede bi marşımız vardı.
çok kıskandım ama ben yaaa
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
çok güzel gazi olmuş karelerde çok hoş yüreğine vede tekerine sağlık diyim ancak beypazarında foto çekilecek çok harika yerler var oraları bulamamışsın hava muhalefetinin azizliğine uğramışsın ama bu gezi için değmiş doğrusu.
Beypazarı nasıl olsa yakın her zaman gidebileceğimiz bir yer olduğu için orada vakit kaybetmek istemedim. Birde zaten Beypazı girişinde ceza yiyince orada oyalanmak istemedim pisikolijik olarak
İlk defa yağmursuz bir yolculuk başladı gerçi bu seferki yolum pek uzun değil, dünki rüzgardanda eser yok. İki taraflı ayağlıklı bir yol beni yoldan çıkardı doğru oraya saptım. Bu tür yerler çok hoşuma gidiyor. İyiyki yoldan çıkmışım
karşılama bile yaptılar
işte karşılama komitesi
köyün kokusu gelmeye başladı hava güzel ışıl ışıl keyifle devam ediyorum
sahil kasabası gibi çok güzel bu göl çıktı karşıma iyiki yoldan çıkmışım
kayık var ama çekecek kürek yok. Amiral murtiiiiiii
yine toprak yoldan devam yer yer su birinkintilerinden geçerken motoru hafiften kaydırdım birintinin altı çamur doğal olarak
zeytin ağaçları
toprak hafif ısla ve çok güzel kokuyor. resmen sarhoş olmak üzereyim. Sessiz mi sessiz
şu arkamdaki çiftliğe kadar gittim ama iki kangal eksozt sesinden rahatsız olup beni daha fazla yaklaştımadı. Eh iki kişi oldukları için bende onları daha fazla kızdırmadan geri dönmeyi tercih ettim erkekliğin %90 nı kaçmaktır lafını hatırlayarak
köyden çıkarkende uğurlama komitesi hazır durumda
ve işte yeniden yoldayız. bu köy Salihliden Alaşehir istikametine doğru sanırım 20 km mesafedeydi. Az bir yolum kaldı
ellerine saglık murat abi gündüz bakamadım iş yerindeki sistem üzünden guzel gezi yapmıssın anladıgım kadarıyla cokda tat almıssın gerisi bos msn dedigim gibi acemiligi burda yaptım ve bu üzüm bahçelerine coook baktım o evlerin ısıklarına bakıp ne hayallet kurdum ordakı sıcak aile ortamlarını vb.. askerlık bir baskaydı havalar duzelıyor pro felan bi gezi yapalım
artı yan çantalar yakısmıs nerden aldın ? bendemı alsam taktırsam acaba
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
sen o işte ustasın düzeltirsin ben cıkıyorumm hayırlı aksamlar
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
valla murat abi güzel bir gezi olmuş.
ormandan senin sayende de kurtuldum saolsın yanımıza gelir gelemez çıktık hemen sen gelicen diye battım ben yaa
valla ayarlasam olmazdı. tekrar görüşmek üzare.
98 Beygir.....
paylaşımın için teşekkürler çok güzel resimler bunlar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Tebrikler...Güzel gezmişsin...Ama izmire bu kadar yaklaşıp uğramamak olmamış.....
Pro neden gelemedi senle?.... Pardon gelmedi diicektim.... Hakiki öz endurocular belli canıım.... Tırt endurocu olmak zor zenaat....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
mukemmel bır gezı olmus tekerıne saglık demeden kendımı alamıyorum,helal olsun dostum sana.ıyıkı varsın.
ne demek Cihan lafı mı olur. Sen çamura batınca ara beni hemen gelirim Keşke minibüsü batırmasaydında biraz sohbet edebilseydik. Bir başka sefere artık
değil birşey beğenmeniz yeter
Valla doğru dedin. O kadar gel İzmir'e uğramadan git olacak iş değil ama vakit kalmadı. İzmir tabelalarını gördükçe çok sapmak istedim İzmir'e doğru ama vakit kalmadı. Salı günü aslında Çanankkale'ye geçecektim ama hava muhalefeti o günki planımıda bozmuştu. Artık İzmir'de başka bir zamana kaldı bir gelir çayını içeriz İzmir'inde
Fotolarin devamini bekliyoruz, sen bu kadarla kalmamissindir.
Love makes the world go'round, but it is beer that makes it fun ::sefereee::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)