tebrikler için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Evet fotoğrafların devamı var henüz bitmedi
tebrikler için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Evet fotoğrafların devamı var henüz bitmedi
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için sağolasın. Resimlerin devamı gelecek mi??
Cevap verilmiş bile...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
iznikten gelirken orhangazi yakınlarında, yolun üzerinde kayaların arasından çıkan sıcak su görürsünüz. o su yukarı köydeki kaplıcadan geliyor. yani kaplıca suyu, kışın oradan geçmek çok zevkli, buz gibi soğuk havada giderken, o sıcak ortama girmek çok hoş.. ilk zaman yolu dumanlı dumanlı görünce çok korktum ve durdum, gece idi, her taraf sessiz sakin.. sonra yavaş yavaş geçtim, buhardan köpeğide göremedim, kovaladı beni oradan, artık oradan ne zaman geçsem geceleri köpekler çok oluyor, 1 kez ciddi kaza atlattım, koruma demirine çarpmıştı köpek. dikkat edelim o bölgeye
paylaşım için tşk
güzel gezi olmuş
Allah kaza bela vermesin........
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Ben seda aracılığı ile tanıştım demekki o sırada bu yolculuğu kutlamayı
unutmuşum... Yoksa 'vay be' demiş miydim?
Paylaşım için teşekkürler...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
murat abi süper olmuş...
bi dahakine beraberiz kesin...
az önce bir azizliğe uğradım. Raporun devamı geliyordu bir anda elektrik mi kesildi yoksa bs kendi kendine mi açılıp kapandı anlamadım ama en az 45 dk lık rapor hazırlığı aynen çöpe gitti şimdi sil baştan yeniden hazırlayacağım
evet murat abı buradanda yazayım sana yetısmek zor sana resımlerın cok guzel yolun acık olsun...
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
Feribot hareket ettiğinde İstanbul uyanmaya başladı. Yolculuk yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. çoğunluğunda uyudum. Feribot fazla rahat geldi bana zevk almadım. Ama Bandırmaya indikten sonra yeniden feribotta olmayı çok istedim
Bandırmaya yaklaşınca rüzgar jenarötörleri dikkat çekiyor. Bunların yangınlaşmasını görmek güzel. Ne zamandır kullanılıyor bilmiyorum ama çevreye kirlilik vermeden enerji üretiyorlar işte
İşte Bandırma. İner inmez Yağmur karşılyor beni yine. Sadece Yağmur olsa yine iyi birde rüzgar var
Susurluğa yaklaşırken şiddetli bir lodos motorun arkasını öyle bir savurduki nasıl toparladığımı bilmiyorum. Ön lastiğimi değiştirdiğime şimdi çok daha mutluyum. Eski lastik üzerinde olsaydı sanırım o rüzgardan toparlanmam olanaksız olacaktı. Sonraki yolculuk bir çile içinde geçti süratim 50 - 60 km ye düşmesine rağmen lodosla mücadele etmek hiç kolay değil. Çok sık durmak zorunda kaldım. Kırkağaca kadar 200 km yolu 7 saatte almışım. Bu arda Yusuf'un ön lastiğin bitmiş demesi benim lastiği değiştirmeme tamamen etken oldu yoksa Ankara'ya dönüşte değiştirmeyi düşünüyordum
Bir tabela vardı ve ok burayı göstermişti. Odun ateşinde çay. Bu yorgunluğa çok iyi gelirdi. Saptım yoldan odun ateşinde çay için yol viraj aşağı doğru iniyor manzara harika
Ne yazık ki o tabelanın yeri burda değilmiş. Varsın olsun güzel bir köy görmüş oldum topu topu 1 km indim 1 km de çıkış 2 km bir sürede olsa aşağı inince rüzgar gitti etraftaki dağlar rüzgarın gelmesini engelliyordu. Aradığım yer meğerse yol üzerindeymiş
rüzgarın uğultusu ve etrafı videodan izlemek isterseniz rapide yüklüyorum. yüklenince buraya ekleyeceğim
işte video da hazır
İşte burası bu ev sahibi misafiri pek sevmiyor anlaşılan yaklaşınca hırlıyor. Çok keyifli dekore edilmiş ve çayı gerçekten çok güzeldi. Bir gün yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim.
harika bi gezi olmus ya, Ruhuna SAglık Abicim Hakketten GÜzel bir GEzi Güzel fotoraflar.... Geziye çıkmaya sabırsızlanıyorum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
alla tebrikler baktıkca resimlere içim geçti ya benzer gezilerde biz yapacağımız günler yakın eminim buna tekerine sağlık o yağmurda hasta olmaman da büyük şans
oo süper olmuş abi...motorunda hayırlı olsun.sana eşlik etmeyi cok isterdim.
ANKARA MT
murat abi bu arada çantalar çok iyi olmuş
umarım en kısa zamanda sende yaparsın dilediğin geziyi
İçime damla su girmedi iyi korundum benzer gezilerinizi bekliyoruz
sağol Emre daha iyisi senin olur inşallah. Beraber başka bir gezi yaparız inşallah
sağol Ergin iş gördü valla eh 300 - 400 yuroluk çantalar kadar şık olmasada kullanım amacıma yetti made in murti
Cok guzel gezmissin, cektigin resimlere bakmakta cok keyif verici ve eglenceliydi.
Love makes the world go'round, but it is beer that makes it fun ::sefereee::
tersten başladım aslında iç mekanı bitirelim artık öncelikle
Bunlarda şifalı otlar
sanırım burda fazla takıldım. Ama hem çay hemde manzara güzeldi bir taraftanda belki rüzgar şddetini azaltır umudu beni orada uzun kalmaya teşvik etti. Tabelasını gizli bir yerde buldum adına yakışır olması için belkide tabelada saklı
çevrenin güzelliğide ayrı doyum oluyor seyire
bu mağaraların içinde ayrı ayrı bölmeler varmış vakit olsa gezmeye değerdi
uçurummmmmm
ve burayla ilgili son foto artık yola devam. Yolcu yolunda gerek
1750 km ( Ankara, Yalova, İstanbul, Kırkağaç, Alaşehir, Pamukkale Afyon)
Çok iyi ya
Güzel olmuş gezi
paylaştığın için tşk. güzel gezi olmuş tekrar gezi haberlerini beklerim kendim gezmiş gibi oldum.
Güzel gezi olmuş. Makina sağlam ..............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)