tek kelime ile mükemmel gezi olmuş
vallahi helal olsun bi an eski Ybr'm aklıma geldi içim bi tuhaf oldu yaa :(
tek kelime ile mükemmel gezi olmuş
vallahi helal olsun bi an eski Ybr'm aklıma geldi içim bi tuhaf oldu yaa :(
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
arkadaşlar muhteşem bir gezi paylaşım.resimler,anlatım,herşey mükemmel.eliize,türeğinize,tekerinize sağlık.teşekkürlerimi bir borç bilirim.sevgilerimle.
dostlarım gezi bayagı eski ama güzel tanıtmışsınız,güzelde gezmişsiniz elinize ayağınıza sağlık.
tebrikler, kazasız belasız nice geziler dilerim, paylaşım için teşekkürler
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
Helal olsaun diyorum sizin gibi motorculara her zaman saygı duyarım çok başarılı bi gezi olmuş. Tebrikler
Honda Hayat Onda , No more :cat:
güzel bir marmara kuzey ege gezisi olmuş.
MuraD THSDLN
tşkler güzel paylaşım olmuş abi
Komutanımızın CBR 125 İle mükemmel gezini görünce şaşırmıştım
Buda ybr 125 ile ayrı bir kare oluşturdu
Üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen hala yorum arkadaşları gördükçe hakikaten iyi bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Bizde bu geziye çıkarken rota belirleme ve gidilecek özel yerleri ilk önce forumlardan gezi yazılarından kararlaştırdık. Sonrasındada gittiğimiz her yerde ilk iş ya belediyeye ya da turizm bürolarına gidip broşür ve bilgi aldık. Çok keyifliydi, çok zevk aldık. Herkese tavsiyem motosiklet özgürlüğünü bu tarz gezilerle taçlandırması. Motorunuzun ne olduğu değil nerelere sizi götürdüğü önemli.
tebrikler harika bir gezi ve cok guzel fotogrflar
dostum ayanıza güzel gezmişsinişz resimler için teşekkürler özellikle k.kuyu altınoluk ve akçayiçin burna tütm üş oralar valla haziranda ordayımmm ahbee altınoluka ahh teşekkürler
Drift Religion
fatih şubesi
hortlatan arkadas saolsun gercekten guzel bı gezı.fotolarda cok ıyıymıs.paylasım ıcın tesekkurler.
Üzerinden bayağı bir zaman geçmiş olmasına rağmen yapmış olduğunuz bu gezi için sizleri tebrik ederim.Hakikaten anlatımıyla, fotoğraflarıyla güzel bir gezi olmuş.Umarım daha nice geziler yapma fırsatınız olur.
güzel gezi devamını bekliyoruz bu arada ybr ler kaç model?
2004 olabilirlermi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
gezen gezene
kac sene gecmiş ama güzelliğinden ödün vermemiş
herkesin bayramı mübarek olsn
Çok güzel gezi olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)