arkadaslar her şeyi yazmış bana kalmadı bir şey böyle bir geziyi burda yayımladıgınız ve bu güzellikleri gösterdiginiz için teşşekkürler
arkadaslar her şeyi yazmış bana kalmadı bir şey böyle bir geziyi burda yayımladıgınız ve bu güzellikleri gösterdiginiz için teşşekkürler
Hocam emeginize saglık Allah devamını nasip etsin. Tabi bu geziler ileride buralara gidecekler içinde bir rehber oluyor.
Abicim ellerinize sağlık harbiden tahmin ettiğimizdende güzel olmuş sanada hasan ustaya helal olsun seneye kesin beraberiz kaçarı yok gerçekten dört dörtlük olmuş bu arada gönüllü rehberinizinde selamı var katkısı olduğu için çok mutluymuş devamını bekliyoruz sevgiler
Niyazi abi ya offf mukemmel olmus yaa keske bende olsaydım dıyorum orda tabı bu kadar bekleyın ben askere gelınce yapın bu ıslerı sızınkı mısılleme oluyo dupe duz abı ayıp ama neyse bı dahakı yaza kalır artık ama 24 gun sonra bu mısıllemenın acısı cıkar yettı canıma tak tak bende motora bınmek ıstıyorum artık sıkıldım asker olmaktan :(
Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler(Bu mesajı yazarken 866 ziyaret 23 mesajdaydı). Yeni geziler ve yeni sayfalar için insana şevk veriyor. Bu arada Erman (Slwer) kardeş inşallah bir dahaki gezimizde senin görevi (askerliği) Hasan Usta'ya devredip yol arkadaşlığını da seninle yaparız. Hayırlı teskereler. Umarım sitemizde çok daha güzel çok daha ayrıntılı gezi sayfalarını site ahalisi ile birlikte hazırlar birlikte görürüz. Herkese kazasız günler.
Merhaba Erman. Askerlik nasıl gidiyor. Daha 37 gün varmış bitermi oglum. Bakalım dilekçeyi verdim. Kasımda alırlarsa bende gidiyorum Allah'ın izniyle. Gezi nasıl olmuş baba. Çok zevkli oldu, bir gece ormanda yattık 3 saat uyudum ama sanki 20 saat uyumuşum gibi oldu. Orada oksijen bolmuş o yüzdenmiş Edirne, Erikli, Keşan, Gelibolu, Çanakkale, Truva, Balıkesir'in çeşitli yerleri. Sen gelde beraberde takılırız, ama sana ehliyet almamız lazım. Artık polisler çok sıkıyor.
Ermi ben seni bekliyorum. Gel gideriz ben ehliyet olayını da çözdüm. Yollar bizi bekliyor. Gideriz yine Maltepe-Bostancı saatte 10 km yaptığımız gibi. Cici çocuklar gibi gezeriz. Amcalar yine aferin böyle gezin işte derler bize şehir dışı hızlanırız biraz saatte 20-25 km yaparız artık. Senin şafak şu an 26 oldu. Dönünce Otobüsten iner inmez gel. Uyandır beni ehliyet alacam de bana. Gidelim yazalım seni de. Aynı izine geldiğin de Motor alacam hadi gidelim dediğin gibi ;) .
Sadobey
16 Kasım sabahı istanbuldayım ve o gun ehlıyet ısını cozuyorus cok ozledım sızı,ıstanbulu,motorumu vs.vs. eee ole 37 falan da dıyıp adamın asabını bozmayın bugun ERZİNCAN (24) ve tırmanmaya devam edıyorum az kaldı zırveye
Öyle yada böle bıtıcek elbet
Süper bir gezi olmuş.Tebrik ederim.Ancak birşey merak ettim.(çıkıntılık saymayın sakın).Gezi fotolarında kask haricinde hiç koruma görmedim üzerinizde.Eğer öyle ise o kadar uzun bir gezide valla sağlam risk almışsınız derim.
Selamlar ve yeni gezi fotoları bekliyoruz
niyazi abi ben indim teslim olmadan resimlere baktım herkeze selam kendini
ze iyi bakın
Allah teskereni de görmeyi nasibetsin. Hasan kaçta teslim olacaksın peki.
Sadobey
bilmiyorum heralde aksama dogru
Hasan Usta'yı dağıtmışlar. Bilecik Söğüt'te yeşil elbiseli bir motorcu görürseniz ta kendisidir.
gezebiliyorum diyene ne mutlu.. Büyük bir hayranlıkla baktım resimlere gerçekten iç açıcı..
gezebiliyorum diyene ne mutlu.. Büyük bir hayranlıkla baktım resimlere gerçekten iç açıcı..
hop hasan hustanız konuşuyor kardeşiniz burdada v strom bmw gs 1150 ve jawa 350 lere biniyor burda motor egitimide var bakımlarıda ben yapıyorum
santralden hariç tabiyki tabur komutanıda motor manyagı kardeşiniz ordan muhabbeti koydu tabur içinde motorla dolanıp duruyorum santralde gorevlı oldugum icin telefonla konuşabiliyorum ama arayan soran yok bu arada sado bey dayı vefaat etmis başınız sagolsun 02283613417 niyazi abi burası çok soguk allahtan nobet tutmuyoz
ben burda uzmanlara motor kullanmayı ogretıp duruyorum cok ya burası cok soguk ama bmwler süper burda olmassa dandik bi motor falan alcam hafta sonları bursa eskısehır gezmeye buranın motorlarında 156 jandarma yazıyo herkez bakıyor olmuyo
Tek kelimeyle HARİKA olmuş
harikaaaa,ama ybr nasıl dayanmış şaşdım haaa.
aslında başata bizde guvenmıyorduk ama onradan bı 125 lıge göre gerçekten ıyı bır perfonmans gosterdıgını görünce gitmeye karar verdık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)