scooter ile şehirler arası yolculuk yapılmaz diyenler buyrun:)
Reklamlar
-
Bursa dediğim gibi çok uzak mesafe değil ben sizin motorlarla da gidilebilir diye düşünüyorum sadece fazla zorlamadan mesela 60km/h hız ile ve 50km de bi 5 dakka durarak olabilir.
Merak ettiğim konu sizin Zn lere o kadar para verene kadar neden ikinci elde olsa bi honda 100 yada suzuki 125 v almıyorsunuz.
Hem böylece uzun yol gider mi, yolda mı kalırım diye düşünmezsiniz.
Bizim Scooterlardan aldığımız keyif her koşulda ortada. nacizana bir tavsiye sadece.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
zenlerin ayrı bi hawası war we herkeste yok diye ben düşünüyorum...fun club olayı da ayrı bişiii...125 bazı witesli motorlar kebapçıların altında we sanırım her zn kullanıcısının bu scoo' ları seçerken qöz önünde bulundurduğu ayrı bi etken...ewt istanbul suadiye - bursa santral qaraj 126 km. qidilecek bi mesafe yani...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
Evet sende haklısın mesela şöylede olabilir
Zn ikinci bi motosiklet olarak her zaman ynaında kalabilir sende şehirler arası seyehatlerinde dediğim scooterlari kullanırsın.
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Evet sende haklısın mesela şöylede olabilir
Zn ikinci bi motosiklet olarak her zaman ynaında kalabilir sende şehirler arası seyehatlerinde dediğim scooterlari kullanırsın.
ewt anca ööle olur haklısın...zate bunun yanına istediğim ek motor ya peugeot satelis yada hyosung qt250r...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
arkadailar merhaba linki tıklayın bak scooterle nerelere gidiliyormuş
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-perkitan.html
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Ümmet abi ben daha önceden baktım ve taktir etmiştim. Bu konuya verilecek en iyi cevaptı bence.
-
-
yav ben böyle uzun gezi görmedim yemin ederim senin iki şehir arsından kastın 200 km mi yani.ben o kilometreyi motora her binişimde yapıyorum yav.
ama gezmek yşnede güzeldir istter 200km ister 2000km.değil mi.
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
onunla aramız çok iyi şimdilik 2,5 ay 0oldu alalı 16000 km oldu maşallahı var oda gezdi bayağı
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
karayılan adlı üyeden alıntı
vay hemşo güzel gezi olmuş bende gaziantepliyim bişey sorucam 2 kişi uzun yolda ortalama kaç km hızla gittiniz motoru zorlamadan bende mondial 150 hs kullanıcısıyımda merak ettim
valla bende bianchi mach1 var 150cc sizin mondial ile heryeri aynı gibi bence,izmir aliağadan ayvalığa ordanda cunda adasına filan gidip gezip geliyorum 120x2=240km ortalama ve 70-80 arası 2 kişi ile çok rahat yolculuk oluyor ama benim gittigim yol çok rampalı veya virajlı değil ve genişte birde scooter ile uzun yolculuk yapacaksanız tekerlek havalarınızı muhakak kontrol edin kullanım kitabindaki önerilen hava miktarını muhakak uygulayın çünkü uzun yolda hem benzin yakışını çok düşürüyor hemde yolda düz ve stabil olarak gidebilmenizi sağlıyor
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
konuya gerekli cevap verilmiş
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)