İstanbul _ Motoshow'08 _ Alışveriş RICHA Mont, RICHA Eldiven, NOLAN Kask.(Fotoğraflı)
-
Reklamlar
-
Baslik ve resimler birbirinden birazcik bagimsiz olmus!
Not: Resimler yasadigim sehrin guzelliklerini (bazen gormek cidden zor) gosterdi bana.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
başlıkla alakası varmı?
varsa ben niye anlayamadım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Mont kask eldıven nerde ???? Hayırlı olsun bu arada..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
güle güle kullan umarım kalite kontrole hiç bizaman gerek kalmaz.
-
Baslik ve resimler birbirinden birazcik bagimsiz olmus!
başlıkla alakası varmı?
varsa ben niye anlayamadım
Mont kask eldıven nerde ???? Hayırlı olsun bu arada..
resimleri konuyu açtıktan sonra eklemeye devam ettiğim için öyle oldu, acemiliğime verin artık
bence güzel bir giriş yapmışsın resim açısından hayırlı olsun montun,kaskın,eldivenin
Teşekkürler...
güle güle kullan umarım kalite kontrole hiç bizaman gerek kalmaz.
Teşekkürler...
-
Hayırlı olsun kaskta montta kaliteliymiş.
-
her telden fotoğraf içerdiği için Gezi Yazıları bölümüne taşıdım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
prometheus abi Gereken Cevabı Vermiş Seklini Yapmıss )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
hayırlı olsun güle güle kullan...
bu arada, araki İstanbul fotoğrafları içinde ayrıyetten teşekkürler... çok özledim yaa...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
-
vallaha ısatnbulun guzellıklerınıde gormus olduk...haydarpaşa be gorkemlı cıkmıs yaaa vay anasını....gule gule kullan bu arada kaskını montunu eldıvenını umarım sadece ruzgardan eskir...
-
her telden fotoğraf içerdiği için Gezi Yazıları bölümüne taşıdım
Prometheus
eee öğrenicez yavaş yavaş daha acemiyiz
Bu ürünleri alırken bayağı bir araştırma yapmıştım fiyat-kalite dengesi bize göre bunlar uygun geldi bizde bunları aldık... Mesela montda CLOVER ve RICHA'nın iki modeli arasında kalmıştık CLOVER 269 Euro'ydu biraz tuzlu geldi, CORDURA kumaş mı neymiş aralarındaki fiyat farkının aralığı kadar kalite farkı olmadığını düşündüğümüz için bunu seçtik.
-
Fuar çok gürültülüydü, keyifle gezebilecek bir ortam olmaktan çıkmıştı, adeta gürültü yumağı haline gelmiş bir ortam vardı içerde, bizim fuar anlayışımız çok fazla gelişmemiş, fuarmı panayırmı belli değildi...
Fuara gidememiş olanlar fazla üzülmesin...
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
Bana görede fuar sanki geçen sene daha iyiydi, motor kıyafetlerinde felan çeşitlilik yeteri kadar iyi değildi bence, tabi fuarın tam olarak neye hitap ettiğini de bilemiyorum ayrıca...
-
hayırlı olsun ...
güle güle kullan...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler