[mt Izmir] Gündoğumundan Günbatımına Izmir
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mükemmel bi gezi olmuş tebrik ederim
-
etiketten anladığım kadarıyla balık tutamadınız
manzara müthiş güzellikte,güzel gezi olmuş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Eveeeeeeeetttttt kıskanmadım desem sanırsam biras yalan olacak ..
Ne yalan söliyeyim çok güzel bir gezi olmuş. .
-
babaçi adlı üyeden alıntı
etiketten anladığım kadarıyla balık tutamadınız
manzara müthiş güzellikte,güzel gezi olmuş
evet ya amacımız balık tutmaktı ama malesef bizim geleceğimizi duyan balıklar kıyıdan açığa kaçmış. bizde elimiz boş döndük. yakaladıklarımız ise ufak olduğu için suya geri salmak sorunda kaldık
-
Lem Murat nerden aldın bu kartpostalları banada lazım
-
tekerinize sağlık arkaadaşlar güzel bi gezii, güzergahı yazabilirmisiniz, balıklıova yı farkettim resimlerde ama bazı yerleri çıkaramadımm, paylaşımaa tşk.ler...
-
-
-
Iyi Gezi Olmuş Murat Abi..nereler Buralar Yaaa...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
Hocam hacım Muratım Deli Dolu Pakelim
eline koluna sağlık vallaa yaaa bu kadar fotoyu eklemişsin 13 saatlik (dile kolay) karaburun yarımadasında kayboluş ve varoluş belgeselininin tüm fotoları için teşekkürler
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
zaf-zaf adlı üyeden alıntı
tekerinize sağlık arkaadaşlar güzel bi gezii, güzergahı yazabilirmisiniz, balıklıova yı farkettim resimlerde ama bazı yerleri çıkaramadımm, paylaşımaa tşk.ler...
balıklıova,ıldırı,karareis,küçükbahçe,yaylaköy,kar aburun,mordoğan.
murat harika bir gezi olmuş.koca karaburun yarımadasını çepeçevre dolaşmışsınız.allah içinize sindirsin.bir gün önce aynı yolları annem ve babamı gezdirmek için arabayla ben yaptım.harika virajların olduğu motorcuların zevkle sürüş yapacağı yollar.tam bir viraj cenneti.aynı zamanda benim zodiac botla sık sık balığa gittiğim yerler.(sanırım nickimden belli oluyordur)
-
mükemmel olmuş murat abi
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
-
murat süüper gezmişsiniz dostum,imrendim doğrusu,peki sabah 05:00 de nasıl buluştunuz? şaştım kaldım vallaha
-
fisherman adlı üyeden alıntı
murat harika bir gezi olmuş.koca karaburun yarımadasını çepeçevre dolaşmışsınız.allah içinize sindirsin.bir gün önce aynı yolları annem ve babamı gezdirmek için arabayla ben yaptım.harika virajların olduğu motorcuların zevkle sürüş yapacağı yollar.tam bir viraj cenneti.aynı zamanda benim zodiac botla sık sık balığa gittiğim yerler.
(sanırım nickimden belli oluyordur)
vayyyyy kimler gelmiş kimler. nazmi abi bi günde bizi çıkart balığa o botla. kıyıdan pek bişey tutamadık abi. zaten o yolları ve manzaraları görünce balığı unuttuk. hele ki papatyalı yollar mest etti bizi
-
martıları ve dalgıçları unutmayalımmmm
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
[QUOTE=Wallace;1000590]teşekkürler erenim. bigünde beraber çıkarız.
YAPARIZ ABİLERİN GÜZELİ
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
-
Abi napmışsınız ya ayıp denen birşey var giden var gidemeyen var.Hani Rahmi abinin dediği gibi tam kartpostallık olmuş resimler
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler