[mt Izmir] Gündoğumundan Günbatımına Izmir
-
Reklamlar
-
Abilerim çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler...İnşallah bana da nasip olur...
Saygılar
-
kumita45 adlı üyeden alıntı
Murat abi bayrağı indirmemişsiniz bakıyorum yere hafta sonu devriyeleri devam ediyor, bakıyorum formunuda kaybetmemişsin her molada çaylar önünüzde bide termos var...
.....olum gökalp motoru 50 bine dayayacaksın yakında dinlendir biraz şunu...
....ahmedim bu iki kafadar seni yatağından zorlamı kaldırdılar sabahın beşinde yollara vurdular uyma şunlaraaaa.....
şaka bir yana emeğinize tekerinize sağlık saygılar en kısa zamanda görüşmek üzere...
kardeşim sen yoksun diye devriye bayrağı bize kaldı napalım. Eeee bildiğin gibi çaysız yola çıkmam. Şimdilik sensiz yapıyoruz bu devriyeleri ama gelince beraber de yaparız. senin o bilmecelerinle ve sorularınla yaptığımız gezilerin tadı hala damağımda.
ahmet kendide inanamadı nasıl kalktığınına. gökalp e gelince onun motosiklet kendisini transalp sanıyor artık
Ömercik adlı üyeden alıntı
Abilerim çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler...İnşallah bana da nasip olur...
Saygılar
teşekkür ederim inşallah sana da nasip olur. sevgilerle
-
-
Abi müthiş manzaralar yollar ve fevkalade bir gezi..Burası izmir'in neresi yaw? başka bi yer mi
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
Hayal gibi manzaralar, şehirden uzaklaşmak çok iyi geliyor insana!
-
kumita45 adlı üyeden alıntı
Murat abi bayrağı indirmemişsiniz bakıyorum yere hafta sonu devriyeleri devam ediyor, bakıyorum formunuda kaybetmemişsin her molada çaylar önünüzde bide termos var...
.....olum gökalp motoru 50 bine dayayacaksın yakında dinlendir biraz şunu...
....ahmedim bu iki kafadar seni yatağından zorlamı kaldırdılar sabahın beşinde yollara vurdular uyma şunlaraaaa.....
şaka bir yana emeğinize tekerinize sağlık saygılar en kısa zamanda görüşmek üzere...
vay davut bu senmisin maşşallah kardeşime topladın inşallah kendini nasipse fuarda gürüşürüz varmı bir isteyin benden emesenden yaz bana babayada saygılar sellamlar
-
arkadaslar guzel bı gezı olmus fotolarda cok ıyı. paylasım ıcın tesekkurler.
-
Ahhhh içim gitti Murat Abi bu kadar acımasız olma bütün gün denize bakıyoruz motorumla işyerinde ama bu kadar güzel manzaralar nerdeeee.
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
Umarım benimde vaktim böyle güzel yerleri gezebilecek.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
delituran adlı üyeden alıntı
başka gezilere inşallah
Sabırküpü adlı üyeden alıntı
Abi müthiş manzaralar yollar ve fevkalade bir gezi..Burası izmir'in neresi yaw? başka bi yer mi
izmir izmir ama izmirin saklı bahçeleri
departed adlı üyeden alıntı
arkadaslar guzel bı gezı olmus fotolarda cok ıyı. paylasım ıcın tesekkurler.
teşekkürler
EliteXC adlı üyeden alıntı
Ahhhh içim gitti Murat Abi bu kadar acımasız olma bütün gün denize bakıyoruz motorumla işyerinde ama bu kadar güzel manzaralar nerdeeee.
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
Umarım benimde vaktim böyle güzel yerleri gezebilecek.
yaaaa erdem bi haftasonunu boşalt gene gidelim. için eriyecek eminim ki.
-
abi harika yaaa bende ilk motorumu almayı düşünüyom benide bekleyin bi gün düzenleyelim ama böyle çok kişi olalım o zaman daha zevkli olmazmı
-
Harika bir gezi olmuş....Karaburun tarfı herzaman güzeldir.
inşallah birgün aynını hepbirlikte tekrarlarız...
bu arada, fotoğrafını çektiğiniz o güzel ahşap tekne ( adı Pusula ) birzamanlar birlikte yaptırdığımız bir arkadaşım ve bana aittimalesef satmak zorunda kaldık.
-
Çok güzel fotoğraflar. Süper gezmişsiniz. Gezinin fotoğraflanması böyle olur işte. Teşekkürler..
Üç boyoz bir kola
-
Güzel İzmir'imizde, çok güzel bir gezi, Mordoğan, Karaburun tarafları gerçekten harika... Sunum içinde elinize sağlık...
-
manzara dehset yaaa harıka bı gezı olmus...ben burayı karaburuna benzettım yanlısmı benzettım...ama ben bı ankaralıyım mazur gorun yanlıssa
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
manzara dehset yaaa harıka bı gezı olmus...ben burayı karaburuna benzettım yanlısmı benzettım...ama ben bı ankaralıyım mazur gorun yanlıssa
evet doğrudur kardeşim bi kısmı karaburun. o çeşme yarımadasını tam dolaştık
-
Wallace adlı üyeden alıntı
evet doğrudur kardeşim bi kısmı karaburun. o çeşme yarımadasını tam dolaştık
Hadi lem nerde dolaştınız yarımadayı.....Üçkaatçılar sizi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
evet ya o resimlerde photoshop:D
-
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
cok güzel yerlerde gezmişsiniz gerçekten motorunuza ve size bol ömürler
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler