Vay ganga lar bir olmuş gezio ne guzel bızde hele bı motor alakda allahın ıznıyle
Vay ganga lar bir olmuş gezio ne guzel bızde hele bı motor alakda allahın ıznıyle
mete_han çok sevindim verdiğin bilgiye. Orası benim hatıralarımda değerli bir yer kaplıyor.
Umarım eski tenhalığını ve ruhunu kaybetmez orası. Tutupta kilyos'a dönmesin.. Şöyle tepeden baktığımızda sadece denizin sesini duyalım inşallah yine...
Bakımlı olması iyidir ancak, oteldi discoydu... olmasın orada...
İzzettin köyünde, köy kahvesinde çay içtik. ne güzeldi beee...
hem çaylar nefisti, hem muhabbet... furduk sohbetin, dedikodunun beline...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
sende bizim ayak izlerimizi takip eder gezersin 5 sen sonra ganga...daha dur..
yazın halini bilmem ama yavaş yavaş bozulur merak etme...
ula kaç çay içtik...5 mi 6 mı...iç bama iç dokunmaz bana valla...ama tozu yidik...farkında olmadan...yol kenarı inşaat var ileride...ben huyluyum kan...bi ara sağa girdin ya kötü yola...en sevmediğim şey...yağmurlu hava...bozuk yol ve çamur...hiç hazetmem...
biz niye en uca gitmedik la...motorlarla...o kayalığın üzerine çıkarcaktık senin keçiyi aslında...tüh be geldi aklıma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vay helal olsun ne güzel gezmişiniz öle
gültekinide görmüş olduk hehe
mete_han resımlerde pek vahşi çıkmışın ya asabi hesabı
Seni gördükten sonra cbf'e acıdım yaa,bide müdür biraz gül be şu fotolarda,bu erol taş imajı sana uymuyo,yüzünü görenin ufkuna ışık doğsun,tombalak pandam
güzel gezi gültekinide merak ediyodum görmüş oldum emeğinize sağlık
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Valla çok imrendim. Artık havalar düzelmeye başladı bu tür gezilerin devamı olsun ve hep birlikte gezelim.Fotolarda iştah açıcı hepsini senmi yedin Mete kardeşim
kanka inandoğal haller...tarz meselesi değil...neysek oyuz...dişleri görsen zaten sırıtınca hiç gülmememi yeğlersin...
yenge yok sitede kanka hayrola...yasakladınmı yoksa taş fırın irkeği isoş...
kesinlikle olmalıydın kanka...sen tam kafa dengimiz gezi adamısın...hepsini Kıldiken yedi abi...ben baktım...gözü aç adamın...
çok sigara içiyo ama arkadaş...en uyuz olduğum model insanı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Konuşmalarda iriyiz büyüğüz cift poryunuz şeklinde konuşmaları görmüştüm ama bu kadarını beklemiyordum bende sizin motorlar icin kendimi iri sayıyordum :D demek ki banada uyar bu motorlar.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
dostum şimdi şöyle...benim kilo 122...eksiği fazlası yok...ama tipe bak kemik ağırlığı...aynı kloda arkadaşımla SUltanbeyline gidip gelirim...motorum 100 ün altına düşmez...işte 150 cc denen olay burda..tork olayı...
aslında hıza bakarsan cbf 150 105-110-115 ayarında gider gelir...çok rüzgarda 100...ybr 125 ten farkı tork...daha güçlü
ama gültekin benim makinaya sığdı ama rahat etmedi...onda göbek var...birde 5 cm alçak benimki galiba...bende onun makinasında bocaladım...sanki motor yere basmıyor havada gibiyid...
eğer göbekliysen bilemem tabi...aynı Gültekin ybrdede rahat edemiyo...halbuki denge merkezi ortada yere sne sağlam basan makina cbf 150 dir...120 lioda kendisi motorun...daha iyisi daha dengelisi bence o cc de yok...çap olarak...
boy kilo kaç olursa olsun...cbf her kalıba uyar garanti ederim bunu...ama zevk alışkanlıklar girerse devreye bişey diyemem...en büyük granaj kasa kalıp cbf de bu gerçek...diğerleri yanında oyuncak gibi kalıyor...ybr tvs oyuncak gibi cbf nin yanında...sırf ön kafa granajı yüzünden...
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
indirim kolay iş...hepsi adamım olur...zaten Honda standında kankam görevli...standda dediğim kendisi bayi...yanyana sohbet ederiz fiyat alırız...
sen makinayı nası satcan paşam onu de bi...kim alır o düldülü be...millet aklını peynir ekmeklemi yedi...
doğru o yolları gitmiş gelmiştir ama ahıda gidip vahıda kalmıştır garibin...
Plansız yapılan, ani karar verilerek çıkılan gezilerden daha çok keyif alır insan, ikinizinde keyifli olduğu belli fotoğraflardan. Tekerinize sağlık..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
abi gezi cok guzelde sorma nası karnım acıkdı kofteyi gordum ha aklıma gelmişken abi kırklareli iğneada cok guzel yer yazlık zaten cok kalaba deil sakin bi yer ama cok guzel dağlardan gidiosun falan sonra dağdan yavaşça inerken oopp masmavi deniz karşında
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
tekerinize sağlık arkadaşlar paylaşım için teşekkürler mete_han hocam seninle daha tanışamadık ama gültekin gibi sende hoş sohbet neşeli bir arkadaşımızsın anlaşılan inş bir gün beraber gideriz karaburuna biz bu karaburun yollarını ortağımla(Gültekin olur kendisi) çok dolaştık az trafik bol rüzgar full keyif balığa gitmek lazım oralara gerçi gittiğimizde tutamıyoruz ama olsun köfteside güzel
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)