Siz geyik yapın,yoldan geçenler ciddi ciddi baya kastı kendini,gerçi oradan geçecek hiç bi şahsiyet benim kadar önemli değildi
Araç koyu renk,camlar filmli,yanda 2 adam koruma pozisyonunda,önde bir adam yolu açıyor,bir kişi de video çekiyor Böyle bir kortej herkese yapılmaz
Hakettiğimizi aldık sadece,halk bizii sevdi..
Celalettin e de söylemiştim yolu kesme diye,"olur mu abi,kırk yılda bir geliyosun " dedi,yolları kesmişti..Vallahi rahatsız oldum bu ilgiden,ben halktan biriyim
ya karmaçomalak dolandırıldık galiba benim kestane şekerimden eksik çıktı 2 adat nereye şikayet etçez sen bu işleri iyi bilirsin
Karmacoma,Apv41, Hızlıcesi ve forrap
hoş geldiniz güle güle gittiniz, kısa bi ziyeret oldu ama umarım fuarda tekrardan görüşücez
malum haberimiz geç oldu, akşamın son saatlerinde gelebildik yanınıza
fuarda bol bol beraberiz inşallah
cengiz abim sen salça olda nerden olursan ol, çok biz seni pek bi sevdik, sanki dün görüştüğümüz bi abimizle çay içmişiz gibi hissettik sana doyulmaz
fuarda tüm izmiri bekliyoruz
bizde artık yaza ordayız 3-4 günlüğüne, mangalı gelice yakarız dönerken söndürürüz
alp abi fuardada gelmezse ben cengiz abiye bi kutu zincir yağı alıcam fuardan, bol bol sıkar artık alp_tunayın lastiklere
GKN MOTORS
evet ya izmir mt dostlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ama ne yazıkki gittiniz.
güne atv safari ile başladığımız için biraz yorgunduk akşam trafiğine de kalınca çıldırmış gibi geldik yanınıza
sizleri görünce çok mutlu olduk iyiki geldiniz sizlerden önce gittik mekendan ama kusurumuza bakmayın acayip bir yorgunluk vardı üstümüzde eve zor attık kendimizi ama ist mt daim arkadaşlar sizleri yanlız bırakmadılar
artık izmire gelirsek yolumuz düşerse buluşmak üzere
mutlu kalın İZMİR e selamlar
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Abi aslında bizim düşüncemizde siz geldiğinizde mangal yakmaktı ama atv olayında yokmuşsunuz bide saat geç oldu yapamadık kaldı..
Artık fuardan çıkıp mangal başında yellemeye yardım edersin sende Eee mangallara bi izmir eli değsin dimi
GKN'a salça olma o cezalı şimdi
İyiki gelmişsin Cengiz abi, yüzyüze tanışmak daha bi güzel oluyo gerçekten.. İzmire gelirsem beni göndermeyin geri oldu mu
Evet yaa şişmanlatın beni.. Zayıfım diye itip kakıyolar burda beni, baş harfi GKN olan şahsiyet..
Şişmanlıyımda görsün nası oluyomuş
Size de M ünn bulaşmış sankim
forrap, hızlıcesi2, karmacomalak,gittardando hoşgeldiniz sefalar getirdiniz fuarda tekrar görüşücez inşallah..
forrap'ın performansını beğenmedim zaten bu gelişte..
dedim "olmadı! git bi daha gel not vericem"
ben söyleyince kıramadı gitti tabii..
cengüz abi, gittardando, birazcıkta forrapla muhabbet etme imkanı bulduk.. biz izmir'i zaten pek bi seviyoduk dahada sever olduk..
Bekle izmir mt, sıcaklarda orda olacağız
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
videoyu yüklüyorum arkadaşlar, daha fazla merak etmeyin diye...
Ama youtube yamuk yapıyor, ne zaman yüklenir bilmem...
Yüklendiiiiii
...Sergerdan...
hhaha izmir mt . hoşgeldi sefa gitti .. kısa oldu ama güzel oldu .. ((: sizlerle tanışmak zevkti arkadaşlar .. fuarda da güzel vakit geçiririz sonradan bi izmir ziyareti ve gelsin sucuklar gitsin kurufasulyeler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bütün organizasyon cesura ait cevizli sucuklar ondan alper sadece mangalı yeller ben mangal iyi yanmışmı diye bakarım karma etleri tatar tuncer misafirleri ağırlar gerisi yer bulaşıklarıda tuğçe yıkayacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
APV41, KARAKIZ+
neredesin kız hayırsız bir senin memlekete bile gittik yoktun orada
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
başkalarının motorlarına oturup fotoğraf çektirmek belki kroluk ve bu güne kadar hiç yapmadığım birşeydi ama çok merak ettiğim hasanın yeni motoru olması bakımından ve bir istanbul hatırası olarak bu adeti bir defalığına bozdum
istanbuldakiler değişikliklerinden BaM bAm diye çıkan sesine kadar her şeyini biliyo mutlaka ama MT izmire tanıtımını yapmak için resmini koymak istedim,
Ey cemaati izmir işte bu sene pınarbaşında takip edip alkışlayacağımız canavar budur bilgilerinize
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)