bence onlar uykusuzluktan şaşkındı sabah cesuru görmeliydiniz resmen uyuyordu daha güne başlamadanama sonradan ayıldı yaw, ilgiye gelince çokta abartılcak bişiy yapmadık ist mt olarak, yalnız bırakmak istemedik hepsibu keşeke daha yakın olsanızda buluşmalar kalabalık olsa
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abicim sen İstanbul'u boşalt fuara geliyoruz inşallah ancak sığarız
Biri yolda çektiğiniz videoyu yüklesin
Bende sık kullanılanlara ekliyeyim ,
sıkıldıkça izlerim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
www.perkitan.com
Abi öldüm ya yine okuyunca Mükemmel bi diyalogtu..
Sen ile ben zıplayarak soruyoruz yol açıldı dönmemiz lazım,gelen cevaplar mükemmel
Soru: Ümmet abi nerde gören var mı,ne tarafa dönücez?
Cevap:Ümmet abinin olduğu tarafa
Soru : İyide Ümmet abiyi göremiyoruz ki.
Cevap:Olsun o bizi görüyo
Kuran kursundan gelsek anlayacağım,biz onu göremiyoruz dönmemiz lazım Ümmet abiye göre,göremiyoruz nerede Ümmet abi sorusuna "olsun o bizi görüyor" ne yahu
Ne kadar yaratıcı bir mantık vardı arabada..Laf aramızda ben bunu yola pet şişeyi delip yazı yazdıktan sonra farklı şekilde fotoğraf çektirme isteğinden anlamıştım Neyse ki foto makinası yoktu yanımızda
Foruma uygun olmayan bazı replikler var içinde Eklemeden önce bi izleyip onaylamak lazım Konuşmaları duymadın tabi sen laptopta izlerken..
Tubiş,koca Tuncer e Tunci dersen anlamaz tabi kimse Grupta bir saygınlığım var ama benim,olmaz ki
alper abi kimsenin ayıbına saklamıyon be iyiki bi hata yaptık daha kendime gelemedim gece modundayım.bugün biraz kestiriyim dedim uyku anlamında tabi çocuklar diyo mustafa kim ruyamda mustafayla konuşuyormuşum sağ sol yap diye
www.perkitan.com
Laf aramızda ben bunu yola pet şişeyi delip yazı yazdıktan sonra farklı şekilde fotoğraf çektirme isteğinden anlamıştım Neyse ki foto makinası yoktu yanımızda
O nedir öyle ya neler yaptınız siz yolda,anladığım kadarı ile arabada ki herkes birer Mc Gavyer galiba...?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ya ümmet abi gerçekten seni güre güre şerit deyiştirdiler sonra çamuru bana atıyorlar arabalardan giremedi o şerite çamur hakını kulanıyorlar ama benimle baş edemezler kola kolik arkadaşım karmaçomalak.sağını solunu arkanı ününü onutun bir ay kendine gelemez artık tırafiğe çıkma derim .
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)