Kıbrıs gerçekten güzelmiş...ama bir detay dikkatimi çekti...Askeri bir yerin fotosunu çekmisşin...riskli bir hareket...bence deneme...nedeni güvenlik diye alıkoyarlar falan...bişey var diye ortalık karışır...bilgin olsun...selamlar...
Kıbrıs gerçekten güzelmiş...ama bir detay dikkatimi çekti...Askeri bir yerin fotosunu çekmisşin...riskli bir hareket...bence deneme...nedeni güvenlik diye alıkoyarlar falan...bişey var diye ortalık karışır...bilgin olsun...selamlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ters şeritten gidiyosunuz diye az daha sizi esefle kınayacaktım sonra orasının kıbrıs olduğu aklıma geldi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
oy oooooyyy abi 13 ay kaldım orda o girne kalesi, portakal bahçeleri neler neler gözlerim yeşerdi abi. o girne virajları nasıl yatılır senin motorla. komboslara sol çekiyondur kesin bak hatıralarımdan birisi
yırttık o zaman... malesef burda trafik soldan... eski ingiliz egemenliğinin etkisi işte... (çok sinir olyurum şu ingilizlere ama neyse işte)
valla komboslara sol çekemiyorum açıkçası... çünkü sağ çekiyorum... yukarda da dediğim gibi burda trafik soldan
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
dostum ya iyiki resimlediniz oraları oralarda özelliklede girnede 16 ayım gecti
iyi oldu resimler bana
sağolun
görmüş oldum sayenizde
16 ay askerlik girnede sonrasındada 2 ay kadar yine girnede iş için kaldım paylaşımınız harika ydı
Napan be gezdirin gendini ?
Güzel olmuş geziniz. Bende kasımda döndüm oralardan, 8 ayda 8000 km yapmıştım motorla, inanılmaz güzel bir ada Kıbrıs. karpaza, kalkanlıya kadar gitmiştim. Ha bu arada Girne dağ yolundan giderken mavi köşk levhasından dönüp kalkanlıya, denize kadar gidin derim inanılmaz güzel manzaralar la mest olacaksınız eminim. Şimdi yine yemyeşildir..
Bu resmi kalkanlı dönüşünde çekmiştim. Mutlaka görün derim kazasız belasız sürüşler dilerim..
bende kıprıstaydım 93-95 arsı hıc degısmemıs heryer aynı
resimler çok güzel bide iyi tesadüfüm oldu gecen yaz girneye gitmiştim girne kalesinin ordaki kafelerde iyi vakit geciyor kazasız yollar
bende askerliği geçen sene güzelyurta çok yakın olan yeşilyurtta yapmıştım. portakal bahçeleri falan nostalji oldu
abi ağız alışkanlığı işte abi binerdim o kombosların ön koluguna alaaah. ne redline kalıyo ne bişey. o devir sesine bitiyodum zaten böle yavaş yavaş artıyor ya üfff. dizel bide bene son 2,5 ayımı lefkoşe merk. kom.nda albay şöförlüğü yapmıştım. kazasız sürüşlerabisi Türkeli'ye gittinmi hiç
murat ve fırat kıbrıs geziniz süper olmuş geçenyaz gelmiştim oraya ama sizyoktunuz resimler için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Çok güzel gezi olmuş...Benimde askerlik anılarım depreşti...
99-00 eskeriydim...
Kahraman mücahitlerle yanyanaydık...
Kısmet olursa bir daha gideceğim ve doyasıya hasret gidereceğim ....
Daha nice gezmelere inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)