ben çok yemişim ya sormayın...hala karnım şiş
sen wallaceye bakma vasko o işin geyiğini yaptı yoksa hizmet ve balıklar güzeldi, millet yanlış anlayacak
(vasco geziye katılan biri olarak pireyi deve yaparak anlatıcaksın adet böyle bizde...sardalya yediysen balina diyeceksin )
TrTarık: abi kediler doydu biz doymadık! kediler kılçıkları bile yemio doyduklarından! ŞŞŞt len kedi ver len balıgından doyduysan biz açız
Tarık fenaydı o akşam foça havası açtı onu
Chatkut allah var doyduk bizde ya işin şakasını yaptık! lezizdi valla.. salatada harikaydı..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ikinci sayfadan sonrasına bakmıyorum , sizlere söylemiş haber vermiştim. taşınma sebebiyle internetim yoktu bugün bağlanabildim. bağlanır bağlanmaz nete girdim , birde ne göreyim sanki bana inat edermiş gibi haber vermeden foçaya gitmişler , ''sözde'' arkadaşlar. bizde evde pinekledik bişeyden haberimiz yok tabii , olsaydı haber verirlerdi diye düşünüyordum. Maalesef kimsenin umurunda değil. Neyse sağlık olsun yinede sizleri çok seviyorum .
Tabii Aykut'cum seni takipteydim sen nereye ben oraya
Arkadaslar valla guzel gezmissiniz... helal olsun valla...
simdi nerden cıktı bu hikaye, lutfen benimle bu konuların polemigine girmeyiniz... ozellikle de gezi yazılarında... lutfen diyorum...
hem sercancım mı? yakında sen ex miss kolpa olcen canım o nick name i geri ver kolpacıgına o da yeni sahibine versin....
kolpa elimde bi kac numune var, gormek istersen cepten ulasabilirsin kayınçocugumm
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercan tehlikeli sulardasın unutmaki karşı cinsin dayanışması bizden çok daha fazladır sınırları aşar geçer
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şşşşt sessiz olun şimdi kızlar duyacak basacaklar topici
Olur mu öyle şey abi Valla üzdün bak bu mesajla bizi..Senin unutulman,önemsenmemen gibi bişey olur muMutlaka bir aksilik vardır,bir karışıklılık olmuştur.
Biz şehir dışındaydık.Eğer ben olsaydım ve haberim olsaydı kesinlikle arardım.Sen bizim başımızın tacısınBöyle düşünceler olmasın aklında aman abi.
Vayyy bende fotoğraf çekmiştim bak unutmuşum geliyor.
burada kaç kedi var?
bu kedi kime dil çıkarıyor sizce?
bunlarda kim der gibi bakıyor bu kedide. kedilerin hepsi bir enteresandı
buda miskinlik kralı kamufle olduğu otlar kesilirken bile tınlamadı arkadaş nasılda keyfine düşkünmüş yahu
işte kedilerin miskinlik evriminin sonunda victor var. böyle durduğuna bakmayın bayağı çevikmiş, bu deliler niye benim fotoğrafımı çekiyolar dedi ve kaçtı sonunda.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
telafi edeceğiz rahmi abi sen üzülme gereken yapılacak bu sorun oluşmasında tek suçlu sercan sen onu parçalamaya başla biz gelir mangalı yakarız
CENGOMOTO
Bir kaç fotoğraf eklemeyeçalışacağım bakalım ilk denemem olabilecekleştirecekmiyim....
Yok olduramadım
İmdaaat teknik yardıııım.
Mesela sen karizmatik çocuk evet evet sen...
Öööle Foça yollarında grup liderliğini boşuna sana vermedik di mi Aykut'cum
Hadi bakalım konuştur tecrübelerini
Etiketler: etiket, vakityok, yazcak
türkçesi;ETİKET YAZACAK VAKİT YOK
BUDA DEMEKTİRKİ acil toplantı olmuş
CENGOMOTO
Sen bence yat uyu.... Bu saatte ne işin var burda?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)