baran yine düştüğün yerden bir avuç toprakla kalkıyorsun yani diyorsunki kendim için istiyorsam namert im
baran yine düştüğün yerden bir avuç toprakla kalkıyorsun yani diyorsunki kendim için istiyorsam namert im
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Alp abi takılmadı ki, bizi yakalamaya çalışıyor görmüyormusun yetişemedi adam eski foçaya gidecekken hırs yaptı bizi geçmek için yeni foçaya kadar bizimle geldi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar geçen hafta gelememiştim içimde kalmıştı ama gerçekten güzel geziydi, çekimler de güzel olmuş ellerrrime sağlık ee tabe videoyu yükleyeninde
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
aaaaa videoların asıl sahibi miss kolpaa nası unuttuk yaaa :( ellerine sağlık valla çok süper tam yakalamışsın burdan dier artçılara örnek olsun çalışkan artçı ben buna derim
Cengisss abii videoda da görmüşsündür benim makina 160 km yi geçince çok iyi yatmıyo naapcaz?
Valla inipte tekmeleyesim geldi
Makinamı mı büyüteyim,kendimi mi küçülteyim,virajı mı değiştireyim karar verenmedim
bi el atsan abicim
zaten bakıyorum bizim yokluğumuzda limitleri zorlamışsınız yol,çay,kahvaltı,sabır,eğlence,viraj,sohbet bu gezi tekrarlanmalı tek tesellim mangal yok OH CANIMA DEĞSİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi BALIK ve bol SALATA ve en bol da EKMEK vardı ama balık Yokmuydu varmıydı anlamadık düşünün Wallece bile aç kaldı
istavrit olsa gene iyi sanırım sardalyanın yavrusuydu
sardina sardalya yavrusu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)