Ahanda geldiler
iki tane daha var sanırım yüklenmemiş tekrar yükleyip eklerim birazdan.
Bu arada emeği geçen arkadaşlar teşekkür edeim.
Barancım makinayı harcamadım sadece emre amade olur, her gezide yeni kameramı alcaz yavvv.
Ahanda geldiler
iki tane daha var sanırım yüklenmemiş tekrar yükleyip eklerim birazdan.
Bu arada emeği geçen arkadaşlar teşekkür edeim.
Barancım makinayı harcamadım sadece emre amade olur, her gezide yeni kameramı alcaz yavvv.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
bizim kedi ünlü oldu sayenizde .artık kuru mama da yemez, her öğün balık ister bizden. ufak bir düzeltme yapayım yalnız o ünlünün adı victor
alp_tunay,kın kın kınama wallece bile çaya doydu bizim evde, hatta yanına da bir termos çay verdi bizimkiler. seni ağırlamak daha kolay.
tekrarını isterim ben bir şey görmedim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bende.... Bir allahın oğlu da demedi ki gel ne demek artçım ol.... Haaaa olurmuydum orasıda meçhul....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
EliteXC (erdem) videolar harika çok teşekkürler...ayrıca çok zaman almıştır bu iş emeğin içinde saol
tabi video kalitesi sen işlem yaptıktan sonra ve nete yükleyince biraz düşmüş tabi ama yinede süper
ne olduki senin kamyona ??? bakım yapmam lazım ık mık falan filan bişeyler dedin bana motorum patlak deseydin bi alan çıkardı belki seni
yaparız tekrarını...yollar güzel virajlar fena değil
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
geziniz güzel olmuş havada güzel iyi değerlen dirmişsiniz umarım .fotolarınızda süper olmuş .
Rica ederim ne demek Aykut eğlenceli ve güzel zamanları herkesle paylaşmak için elimden geleni yaparım. hem İzmir MT gerçekten güzel insanlarla dolu herkes tanısın bence yaptıklarınızı takdir ediyorum bunu diğer motosiklet tutkunlarıda görmeli bence
Videoları bu geziye kadar en yüksek kalitede çekiyordum ve bayağı büyük dosyalar çıkıyordu convert et yükle işkence olduğu için bu yola başvurdum bu sefer daha kolay oluyor. Eğer istediğiniz videolar varsa hepsinin orjinalleri arşivli isteyene verebilirim.
Alp Abi söyleseydin ben kabul ederdim seni, artçı olarak yada sürücü olarak farketmezdi. Tabi istersen.
Cengiz Abi sizlerde olsanız çok tam olacaktı ama daha hayırlı bir iş yaptınız tekrarında daha hazırlıklı olurum(Topcase, şarj aleti,...)
Bugün termal içliklerinizi ayırdım beden beden. Cuma günki toplantıya getireceğim. Üst tek model var altta iki seçenek olacak.
güzel insanların yaptığı herşey güzeldir allah içinize sindirsin
grup gerçekten güzel ve geziler keyifli geçiyor bunu korumak için herkes elinden geleni yapıyor sizde gruba katılıp bu güzelliği arttırdınız...izmir güzel kızlar güzel cantlar neden güzel olmasın
kısmet olurda bigün vakit bulursam harddiski alır senin oraya gelirim...orjinalleri kopyalarız...
piştt korsan yasaak kopya yasaaak noluoo erdemcim orjinalleri bas abi patent alıp MT Belgesel die satalım biz onu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
o zaman hemen bi topic açıyoruz bütün MT il grupları bu cd lerden alıcak bi hesap nosu ile nakitler yatıcak müdürümüz forrapımız motorsuz kalmıyacak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
çok güzel bir gezi olmuş yine,önceden verilmiş sözüm olmasa kaçırmazdım bu güzel rotayı ve ortamı
Ne demek iki videonun lafımı olur sen yabancı değilsin video başı 5 lira yeter
Sende gel vasco sana fikrinden dolayı indirim yapcam söz
şaka biyana isteyen istediği kayıt seçeneği ile gelip istediği videoyu alabilir.
çaylar beleş tabii
Bana bi Capanord aldırsın bu iş Beverly'yi forrapa vermeyenin tekeri dönmesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)