Arkadaşlar günüm çok güzel geçti,emeği geçen herkese teşekkürler.
Sevgili Böcek arkadaşım sana ve ailene de bizi misafir ettikleri için tekrar teşekkürler.
Nice gezilere inşallah.
Arkadaşlar günüm çok güzel geçti,emeği geçen herkese teşekkürler.
Sevgili Böcek arkadaşım sana ve ailene de bizi misafir ettikleri için tekrar teşekkürler.
Nice gezilere inşallah.
benim ekibi ekip bi babaanneye uğramam gerekti...bi yarım saat kaybolup geri geldim.
traktörün maşaallahı var
ahh ahhhh keske diyorum baska bisey diyemiyorum... c.tesi gecesi guzel eglendim ama ayılamadım iste, uyandigimda kolpa nın sms ini gordum saat 4 yada 5 ti herhalde
ama pozitif yanindan bakıyorum olaya... siz gezerken bende cok guzel ruyalar gordum, 10 milyon kere yatsam aynı ruyayı bi daha goremem
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
vallahi çok güzel gezi oldu.. öncelikle özgenin kendisine ve ailesine tşkler ederiz bizi ailesi çok sıcak ve iştenlikle evlerinde ağırladıkları için ama o viktoriyanın gözlerine bakmaya doyamadım yaaaaa timsah gibi felaket tatlıydı yaaa bu gezide bi ilk oldu Wallece aç kaldı Herkeze çok çok tşkler birkez daha
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah düşürmesin korkuyorum ben artçı olunca ben seni alayim artçi ödeşelim
Ebushumun üzerine artçı tanımam ama sende yabana atılacak bir artçı değilsin bu arada ben teşekkür ederim Cebefe den inipte yebereye artçı olduğunuz için beni ve moturumu şereflendirdiniz. Unutmadan Ailene ve sana ağarladığınız için sosuz teşekkürlerimide bir borç bilirim.
Özge'cim ailene bizi ağırladıkları için teşekkürler, gezi güzeldi bol bol videolar çektim ama hani nerdee???
sercancım bu arada sana "sen bittin" dememin ne anlamı var bilemiyorum ama senin için pekte hayırlı şeyler düşünmüyorum . rusyaymış hıh danimarkada da brad pitt ler var ama
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
chatkut, kolpa, TrTarık, miss kolpa, rots, EliteXC, böcek
videolar geliyor sanırım...kokusunu aldım
Sırayla geliyorlar arkadaşlar.
Burcu Misskolpa çok güzel videolar çekmiş ellerine sağlık, oyuncularda çok afilli bu arada
250 mb kadar toplam videolar yüklemenin biraz zaman almasını hoş karşılarsınız artıkın.
videolar geliyor sanırım...kokusunu aldım
Tadları kokusundan daha güzel
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
250 mb mı sabbaha kadar bekleriz biz
rots ta asıl resimler geliyor şimdi
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
espiriydi erdemcim ya bekliyoruz çok merak diyorum valla güzel goruntuler olması mecburı cunku super bı gundu
Erdem'cim benim fotoğraflarımı çerçelevetip gönderirmisin canım.
Başka türlü bayağı kalıyor,
Karizmamı bozuyor da...
Lütfen arkadaşım lütfen yani.
Şaka bir yana emekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,makinasını emrimize harcayan Erdem arkadaşımıza,güzel kareler yakalamak için türlü eziyetlere giren Kolpa ailesine tekrar tekrar teşekkürler.
arkadaşlar rica ederiz. ailecek (salep hariç ) sizi ağırlamaktan memnun olduk.
resimler için teşekkür eder çalışmalarınızın devamını dilerim
İzmir-Foça-İzmir
Bu nedir??
ahanda bitti...
Yorum yazacağım fotoğraflar var zaman bulursam onuda yapacam inşallah
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ohh harika harika resimlerde geliyo...duyulmazında ümüğünü sıkarsak bütün resimlere ulaşıcaz sanırım
Erdem videoları koymadan ben izledim nasılmı http://www.youtube.com/profile_videos?user=EliteXCR&p=r aha işte burdan hihiihihih
Victoriaaa harikaa bişey yaaaaaaaa msn avatarı yaptım valla maşallah diyin böcek izin var dimi avatar olarak kullanmaya
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)