Osmaniye zorkun'da sucuk ekmek gezisi ( resimli )
Reklamlar
-
fotoğraf makinasının ayarlarını kardeşlerimin karıştırmasından dolayı bütün resimler kötü çıkmış iyilerini seçmeye çalıştımm ama idare edin canım
Tekteker latif abi ( Akburak1 ) elinde bebek arabası ile bizi karşılıyor
Benim motor rahatsız,akburağında kendi rahatsız olduğundan bu gezinin arabayla olması daha uygun oldu
Kardeşim olur kendileri
Latif abi ve tombalak oğlu furkan ne şirin şey yaaa MAşallah
Ufukta kar gören çocukları tutabilene aşk olsun
Sucuk ekmek işinde üzerime adam tanımam diyen latif abinin ateşi tutuşturma çabaları
Latif abinin sarı şekeri,Sudenur MAşallah
Normalde bu fotoyu yayınlamazdım ama çok ısrar etti ,bende kırmıyorummm ,bu foto senin için latif abii,oynadığı oyun,semaver etrafında 7 tur
Közde çaydan sonra közde kahvede hazırlanılıyor,yayla felan ama hizmette sınır yok,latif abi bu işi biliyo
Afacanların ateş sönmesin diye odun toplama çabalarıı
Ortamdan kuşbakışı bi görünüş ( Latif abi-Eşi-Ayshegül-Ben deniz )
Sucuk ekmek partisini duyan ,mt'mizin aç adamı ltf06'da osmaniye yolunu tutmuşş onunla Akburak ( ikiside latif karışmasın ) abiminin tikanının önünde bi fotoğraf çekildik
Ltf06 ve furkan,çocuğun tedirginliği yüzünden okunuyoo,bırak olm yazık çocuğa
Latif abinin nazik daveti üzerine akşam yemeğinide onlarda yemeye karar verdikkk,Hem osmaniyeye kadar gelen latif06'nında karnı doymuş oldu
Günümüzün güzel geçmesinde emeği olan Latif abi ( AKBURAK1) ve eşine çok teşekkür ediyorumm SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Reklamlar
-
ya ne güzel organizasyonlarınız var şu adana mt ye bitiyorum, mangalda sucuk-ekmek deyince aklıma artık siz gelir oldunuz, paylaştığın için teşekkürler isocuum
-
bu kadar sucuk nereye kadar (((((((: afiyet olsun .. gene karnım acıktı
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Tombalak Furkan'la Sudenur'a bayıldım. Acayip şekerler
Allah bağışlasın!
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
-
güzel bir içtah kapama organizasyonu olmuş ellerinize sağlık...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
çocuklar pek bi şirin maşallah
-
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
demin yemek yemiştim acıktım walla
paylaşım için teşekkürler iskenderuna doğru gelirsem sucuk ekmek yemeye uğrarım haberiniz olsun
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
-
-
-
ben teşekkür ederim ne yaptıkki herzaman beklerim buyrun gelin güzel bi gündü gelip mutlu ettiniz bizi teşekkürler.
isoo o fotoyu koymayacaktın artı diğer fotolar nerde hee
-
-
Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok iyi yapmışsınız.afiyet olsun.yalnız iso'cum,yine üzerinde REDBULL tişörtün var.evden çıkarken hep onumu giyiyorsun nedir?hayır insanlar redbull'dan reklam aldığını sanacak.
-
adanalı adlı üyeden alıntı
gerçekten çok iyi yapmışsınız.afiyet olsun.yalnız iso'cum,yine üzerinde REDBULL tişörtün var.evden çıkarken hep onumu giyiyorsun nedir?hayır insanlar redbull'dan reklam aldığını sanacak.
EVET YANİ BU NE AYAKSA .......
-
adanalı adlı üyeden alıntı
sanmalarına gerenk yokk,hakkaten reklam alıyorummm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
SAĞOL AYDEMİR SİZİDE BEKLERİZ İNŞALLAH
-
Adana İl Temsilcisi
bari iki latifi birarada bulmuşken aralarına girip bir dilek tutsaydın,isocum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler