İsocan keyif senin keyfin valla..Almışsın yanına @ayshegül' ü..Deymeyin
keyfime der gibi..
Latif'06 e sevgiler...Ne zamandır konuşamıyoruz Latif..
Latif abimide öperim saygılar..Bol kazançlar dilerim...
Hele o yumurcakların yanaklarını varya dişlerim valla..
Yüreğinize sağlık...Gezi süper..Katılanlar daha süper..Devamını beklerik..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
akideşler,iyi gezmişsiniz ellerinize sağlık güzel gezmişsiniz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Vay vay sucuklarmı tatlı desem cocklarmı tatlı desem bılmemkı... Ellerınıze ayaklarınıza saglık cok guzel bır gezı olmus Sucukların tadı nasıldıı
İyi güzel olmuş. İso abey sen çengis'ziz çıkarmıydın yavv. Kankanı niye almadın Dolu resim varmış hani diğerleri ??
Çocuklarda şirinler haa.. Resimlerden birinde kendi çaplarında eğleniyorlar...
Bu arada arabsı olmayanı almadınızmı yoksa geziye
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
abi cümleten afiyet olsun,paylaşım üçün teşekkürler.inşallah yeğenlerimi hasta etmemişsinizdir
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz.
abi yeğenlerine bişe olmadı da ben hasta ölüyorum yaaa
pazar günü akşam yemeğinde surnumu cekmeye basladım p.tesi siz düşünün halimi antibiyotikdi bilmem neydi zor gözümü açtım bu sabahaaa
kankayı almadık değil kardeşine sinema sözü varmış ondan gelmedi yoksa biz kankamıs olmadan heeç bi yere gitmeyik
arkadaşlar iyi eyilenmişsiniz allah bu mutlulugu her daim etsin yaw isom kankam kusuruma da bakma bende uyuya kalmışım mami nerde onu göremedim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
mezarcı üyeler ne istediniz Akburak abiden...suçu günahı neydi yengemin...piknikte akburak abiye evde yengeye eziyet...yemiş içmişiniz olm...eve eli boş gidilmez...siz gencsiniz hep tüketim...ye iç yan gel yat osman...sonra en kral abim akburak abim eylemi...
Latifi zaten doyurmak na mümkün...İSO desen doğduğu günden beri aç...
şaka bir yana gayet hoş olmuş...
Allah Akburak ailesine huzur mutluluk...evladlarına hayırlı sağlıklı gelecekler nasip etsin...
beğendinizmi kardeşime yaptığını İsoş...suçu neydi günahı neydi bu yavrucağızın...
Ayşimik zayıfmı giyindin yoğsam niye kaptın şifayı..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok abi yaa zayıf giyinmedim ama sabah duş alıp cıktım iso da ben sigara yatıkca actı iki camı birden yapma etme hasta olcam derken beraber hhaaaaappppsuuuhhhh !!!!!!!! diye bi ses benden (daha osmaniye yolundayız )gördün mü akşama hasta olcam dedim bişe olmas bişe olmas dedi zorkuna cıkarken de acti yine yayla havası alalım die dün işten 2.30 da cıktım eve gittim 6 saat uyudum ıhlamur du ilaç dı anca kendime geldim wallaaa
mami mi o da kim
almadık onu ne işi var aramısda onun
sizin haberiniz yok aileler arası böle oturmalar falan oluyo latif abilerle
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
şincik ayşecan çok geçmiş olsun...eğer burnunnuda akıyorsa sümüklü faşfaş olduysan bu hastalık şöyle geçer...
tylol hot isimli bir limon aromalı ilaç al eczaneden...galiba ılık suya 1 tane...günden 2 yi geçmemek kaydıyla ve üstüste almamak şartıyla kullan...burun akıntısı kalmadığı gibi bu tarz soğuk algınlığını yok ediyor...
çok etkili...hatta en etkili ilaç budur...reçetesiz satılır bildiğim kadarıyla...ama dediğim gib 2-3-4 saat aralıklarla iç ki aşırı uyku verir...yan etkisi...fena uyku verir ve başlarsın esnemeye...
http://www.nobel.com.tr/urunimg/Tylol_hot_kutu.jpg
biraz ekşimik bir tadı var ama zorl aiçcen artık...iyi olucaksın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)