Çankırı - Eldivan'da Mangal Keyfi
Reklamlar
-
murti06 adlı üyeden alıntı
bende döndüm arkadaşlar. Dönüş yağışlı ve çok fazla rüzgarlı bir havada geçti. Özellikle yan rüzgarlar beni çok yordu. Bir sıcak çikolata ve çay molasından sonra fotoğraflar geliyor. Gidiş yolculuğumda bana eşlik eden Onur ve Özgüre çok teşekkür ederim. O kadar çok eğlendikki yolculuk nasıl geçti anlamadım bile. Ama mangal yaptığımız yerin güzelliğide bunda katkısı var. Mayıs sonuna doğru ilöede kiraz festivali oluyor ve buranın kirazları gerçekten çok güzel. Festival zamanı isteyen arkadaşalarla kamplı bir gezi yapabiliriz
cumartesi çalısmasam bende gelirdim guzel gezi olmus fotolar ıcın ellerınıze saglık pro+murat abi eldivana mangala gıtmıstık ıkı sene once kıraz zamanı bol bol kiraz yemıstık kirazlarıda a kaliteydi gezı olursa katılırım bu arada murat abi hallettırdınmı bılgısayarı ? merak ettım
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Reklamlar
-
-
çok keyifli bir gezi olmuş ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
-
Abi anlamadığım bu pronun kapalı mekanda mangal yakma huyu devam ediyor.... Biri mangal açık havada yakılır falan desin..Hatta uygulamalı göstersin...
Abi bu ne..Nasıl enduro ruhu?... Adam evin ortasında mangal yakıyor yawww.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Hoş geldin Murat Abi Yprum yapan tüm arkadaşlara da teşekkürler ayrıca
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Hoş geldin Murat Abi
Yprum yapan tüm arkadaşlara da teşekkürler ayrıca
Olumlu yorum yapmadıkki... Bişey yaz da polemik yaratalım..Adama zevk de vermiyon haaa.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Murtazaaa,
O beton kulubenin onundeki motor senin midur simdi?!
Yagmura yakalanman iyi olmus. Aldigindan beri motoru yikatmamistin.Renginin ne oldugu mechuldu sen delimavi desende grimsi duruyordu.
Bak simdu yagmura yakalaninca maviye benzemis rengi. Guzelmis motorun.
Love makes the world go'round, but it is beer that makes it fun ::sefereee::
-
ellerinize saglık afiyet olsun harika eglenmişsiniz
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
atabay adlı üyeden alıntı
Murtazaaa,
O beton kulubenin onundeki motor senin midur simdi?!
Yagmura yakalanman iyi olmus. Aldigindan beri motoru yikatmamistin.Renginin ne oldugu mechuldu sen delimavi desende grimsi duruyordu.
Bak simdu yagmura yakalaninca maviye benzemis rengi. Guzelmis motorun.
evet aldığımdan beri yıkamamıştım ama Çankırı'da sabahtan motoru yıkadım avluda. Ama ne işe yaradı hiç yine battı işte.
-
-
ellerinize sağlık çok güzel bi gezi olmuş işim çalışmıyor olsaydım bende orada olacaktım kısmet olmadı.
-
güzel gezi olmuş,fotolar da guzel ellerinize saglik...bır ara gelmeye nıyetlensemde kısmet olmadı..onur da masallah capalord undan baska bırsey cekmemıs ama masallah pek yakısıklı cıkmıs
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
KArdeşim Caponord enduro-touring makina. Atlama zıplama falan bekliyordun heralde sen
O da gelecek merak etme, ama Capo'yla değil
murti06 adlı üyeden alıntı
halay çekilecek bir türkü değil ama
]
valla pro KTM de alsan artık karizmana bi çızık yedin...abi ENDURO ruhunda varmı halay çekmek...
Türkücü Pro...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ooo güzel olmuş valla gezi , yine mi kapalı mekanda yaktınız mangalı
-
mete_han adlı üyeden alıntı
valla pro KTM de alsan artık karizmana bi çızık yedin...abi ENDURO ruhunda varmı halay çekmek...
Türkücü Pro...
Benim olmadigim seyahatlerde tango yapiyordu demek dagin basinda
Love makes the world go'round, but it is beer that makes it fun ::sefereee::
-
paylasım ıcın tesekkurler.cok guzel bı gezı olmus
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
5 kişilik aldık sucuk ve etleri katılım azalınca bizde yiyemedük sizler olmayınca boğazımızdan geçmedi lokmalar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)