Çok şey kaçırmışım anlaşılan çok güzel gezi olmuş geziye katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Çok şey kaçırmışım anlaşılan çok güzel gezi olmuş geziye katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
cem sen neden gelmedin haberin yokmuydu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
vallaha harıka gezı olmus paylasım ıcın cok saolun ınsanın canı acaıp cekıor
gelmeyen bin pişman oldu. kozan.a ...
ah o cigerler, o sogan salata.. yanına ayran... ofofoof...
bi de soguk yedirmiştir
ne guzel bi gezi olmuş zion1 in dedigi gibi, yureginize saglık.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
ok abi.. yorumlarız artık
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
yola çıkış zamanımız
bu resim @gergerli kardeşime; kozanda ciğer faslı
ciğerci hesabını tekin abim benim kaskla topladı,o kaskı öylece istemekte haksızmıyım
kozanda ciğer faslından sonra kozanlı kadirlili arkadaşlarda beraber yola çıkıyoruz
gökhan kardeşim hayabuyasıyla.maşallah diyim yolları yakıyor
vee asıl büyük an lokum yeme molasıcerrezci kardeşim sağolsun
orada cengiz abim kaptırmış kendini o lokumlar bana gelmeden biterse yakarım burayı narası atıyor
iso abim benim muhabbetlerine dalarken bora abi ben burda neyim olayına girişi.isoyu motorlu olmadığından lokumlarla teselli etmeye çalışıyoruz.
dağılcak molasında taze suyu bulunca birazda şişelere dolduralım diyoruz.
su görüpte olta atmamak ne zor iş,ne alabalık olur buradakaşıkla süper av olacağını düşünüyorum inşallah bi gün oltacı ekibiyle buradayım
üşüdüğümüz anlar hanım ve ben
o kadar çok motor vardıki o an fotoya takılanlar
biraz kar görünce hemen resimlere başlıyoruz
erhanlar
biz
çay molasında ben
yolda çok güzel manzara var
bayrağımız ne güzel dalgalanıyor
kar gittikçe kalınlaşıyor
bu son üç resimde ekibi kaybettiğimiz zamanlar.yetişmeye çabalarken kara iyice giriyorum.az ilerde yol tamamen kar baktım teker izleri var çok yavaş tedbirli girdim ama girdiğim gibi yattık.allaha şükür hanımdada bendede bişey yok.sadece motorun sol sinyal kırıldı,debriyaj kolu eğildi.bunada şükür.motoru uğraşıyorum kaldırmaya ıı olmuyor hanımla zor ayağa kaldırdık.sonra baktık olacak degil geriye dogru gidelim en azından yolda rastlaşırız dedik.meğer ekip geride patika yola girmiş.onlarla çıkışta rastlaştık
soğuktan büzüştüğümüz zamanlar
final
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz.iyi maceralı bir gezi oldu,darısı bi dahakine olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hasancım sana, sezene ve emeği geçen herkese teşekkürler.
sayenizde bu güzel geziyi dostlarıımızla paylaşabileceğiz.
1 tane bile resime bakamadım 1. sayfada.. Bu kadar foto aynı sayfaya yüklenmezki arkadaş..sayfa açılmıyo.. ben mi öğretecem bunu da
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ben nerde yanlış yaptım
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bu fotoya koptum,yüzünün feri kaçmış be abimmmmmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Hakikaten çok üşümüşler ya
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Valla onu bunu bilmem ama eve gelip sıcak duş aldığımda anca ısındım. Gerçekten hava soğuktu. Bizi donduran ana unsur Poyraz dı.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)