Bu arada, Sercan, Senin kaskınla aynı model mi o denediğin?
419 € kask (o da indirimli fiyatı, yoksa 499€), üzerinde ay-yıldız, Bizim gurbetçiler çok rağbet ederler o kaska... Türkiye'ye gelse kaçtan satılır acaba bunlar...
Bu arada, Sercan, Senin kaskınla aynı model mi o denediğin?
419 € kask (o da indirimli fiyatı, yoksa 499€), üzerinde ay-yıldız, Bizim gurbetçiler çok rağbet ederler o kaska... Türkiye'ye gelse kaçtan satılır acaba bunlar...
...Sergerdan...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar. Fuar güzele benziyor. Renkli geçmiş belli. Demekki Mannheim. Bende geçen senelere kadar sıkça bulundum oralarda. İş amaçlı. Keşke önceleri olmuş olsaydı ve bilgimiz olsaydı şimdiki gibi. Kask 10 numara beyler. 54 olayı süper. Bende bir Sakaryalı olarak çok beğendim. )
Selamlar...............
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Fotolar için teşekkürler. Ortamın sıcaklığı inanın fotoğraflara yansımış
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Arkadaslar dun yani sali aksami vardim İzmire.. ve gercekten de cok guzel anılarla döndüm geriye... tam tamina keyifli 60 gün gecirdim... insallah bi gun baska arkadaslarima da nasip olur ordaki guzel insanlarla tanismak...
vaaaaaaaaay Ersinko, adresı bulmussun, dun gece dondum, cok guzel hatıralarla döndüm.. merak edersin diye soyliyeyım, vıze ile ilgili bi problem olmadi.. kımse bi sey anlamadı. zaten bu pasaport gırıs cıkıslarla doldu yer kalmadı, yenısını cıkarmam gerek. o yuzden rahatladım...
Goterdiginiz misafirperverlik ve kardeslık icin cok cok tesekur ederımmmm... umarim yakında yine ya Turkiye de yada Almanya da tekrardan gorusecegiz.. Kendıne ıyı bak. Ayhan abıye ve de Aılene sevgılerle
gel beraber el atalım bılıyosun beni ilk sen kesfettin...
evet, Ersinko da bana fuar ufak demıstı ama bi cok kaliteli urun ve cok kaliteli tanıtım vardı... keyifli ve guzel gecti tesekurler.
sokakta duran bi motosiklete bile bakmak bazen keyif verir adama, tabii benim olsa daha guzel olur derım yaa olsun
valla sagolsun gecen sene ılk bulusmamızda ersinkoyla, 3 dakika muhabbetden sonra almistim motoru... cocugun hevesi kacmasin demistir icinden simdi sanki motor benimmis gibi hissediyom kendimi e e e elini veren kolonu kaptirirmis
kardesım tr de de var ama sen senin kaski ver bana.ben onu boyarım, ay yildiz 35 yaparım sana
motoru diyosan simdilik sadece niyetliyiz, ama arabayı diyosan yazin Turkiye de kalacak
bundan sonra oyle bi niyetin olursa onceden haber verirsin, denk getirirsek orda da gorusuruz, denk gelmez ise orda artik dostlarimiz var... adresi verirsin onlar karsilar seni
bu guzel mesaj icin tesekurler asm...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
yahu dostum gittin almanyali oldun kaldin oralarda hee..bak burda turk yili bu sene ..23 subatta semazen gosterileri var ,gel misafirim ol..kendine iyi bak..nuvine kuvvet..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
dostum Rusyada parayla Rus Genclerini tutup (15-20 kişilik gruplar) Türkleri dövdüren kişiler varmış...bunları videoya çekiyorlarmış...özellikle Türkleri seçiyorlarmış...tikat et...istihbiritler alıyorum bu konuda...
Allah herkese senin gibi bir dost...eş...kanka nasip etsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan abey..irkcilik varr burda ,ama ole turkleri dovdurmek yokta karkafalari sevmedikleri dogru..yolun da gidersen kimse sana ilismez abey,,
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
bundan sonra oyle bi niyetin olursa onceden haber verirsin, denk getirirsek orda da gorusuruz, denk gelmez ise orda artik dostlarimiz var... adresi verirsin onlar karsilar seni
bu guzel mesaj icin tesekurler asm...[/QUOTE]
Eksik olma. Çok teşekkürler. Kenara not ettim. Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
yav şu motorları en çok fuardayken seviyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)