YBR ile Dünya Turu - Gustavo Cieslar & Elke Pahl
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Valla cok super yaa Ben ılk defa goruyorum valla helal olsun 125cc ıle Gıder gıtmesıne suphem yokta yorucudur herhalde.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
helal olsun gerçekten , ah ah ilk motorum ybr 125 di heryere tırmanıyodu dağ keçisi gibi , everest ana kampına çıkmış bi motor arkadaşlar dünya turu yapar tabii...
-
hayal kurmayın arkadaşlar bu iş sponsorsuz kesinlikle olmaz eziyet olur bitmez evereste çıkan ybr fabrikanın kendi motoru ve fabrikanın mühendisleri tarafından deneme amaçlı çıkarıldı ilk yapılan ve denenen YBR idi ondan sonra yapılanlar seri üretim olarak çıktı STANDART olarak yapılan bir çok motor en azından hava şartlarına yenilmeye mahkumdur ( çöl,kar,yükseklik,yakıt kalitesi,farklı iklim,vb gibi )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 burda haklı durumda sanki
Ama çok zevkkli bir gezi valla tebrikler arkadaşlara...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
oldukça zor koşullar eğer imkanlarda el veriyorsa hoş anılar adına gerçekleştirilebilir
-
ne kadar güzel fotolar...insan mutlu oluyor...motorcuyuz ya...etkileniyoruz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
APV41 burda haklı durumda sanki
Ama çok zevkkli bir gezi valla tebrikler arkadaşlara...
Sallıyor işte.... Bildiğinden değil....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
resimler güzel.. gençler hepten güzel.. gençliğini yaşıolar işte helal olsun sağlarmı acaba?
-
Gustavo 32 & Elke ise 31 yaşında...
İmkansız, para lazım, sponsor lazım, motor lazım, zaman lazım, o lazım bu lazım diyenlere...ya da herkese, ilham olsun...
Sitelerinde çok güzel fotoğraflar var bu arada...çok yüklenmesin diye fazla eklemek istemiyorum...
Birkaç bilgi daha verelim siteye bakamayanlar için; Gustavo'nun ağzından çeviriyorum ki daha anlamlı olsun...
ALINTIDIR
Re-Moto
--------------------------------------------------------------------------
2003'de Buenos Aires-Brezilya'da okuyor ve çalışıyor iken, kışın sömestr tatilinde kafayı dinlemek için Río de Janeiro'ya gitmeye karar verdim. O sıralar Honda Transalp 'im ancak çok fazla ilgiye muhtaç haldeydi ve 6000km lik bu yolculuk için teknik sorunlardan dolayı vakit kaybetmek istemiyordum. TA'nın bakım masrafları yerine gidip bir sıfır 125cc lik motor almak daha karlı diye düşünerek bir YBR satın aldım.
Buenos Aires'de bilgisayar programcısı olarak çalışıyordum ve Veterinerlik eğitimimin yarısına kadar gelmiştim.
22 Aralık 2003'de Buenos Aires'den, Arjantin'den yola çıkarken annemlere;
" 20 güne dönerim ! " dedim;
" Yanıma biyoloji kitaplarımı da alıyorum ki döndüğümde sınava hazırlanmış olayım..."
Asfalta ilk çıktığım an " Bu ufacık makina ile nereye kadar gidebileceğim ? Yola dayanabilecek mi ? Köşeyi dönünce bozulacak mı ? " diye aklımdan geçiyordu.
O duyguyu hep hatırlıyorum;
iki teker üzerinde evden daha uzağa, daha uzağa gitmek, birçok belirsizlik ile, birçok şüphe ile, birçok korku ile...
..."İşte bu fırsat hayallerimi gerçekleştirebileceğim an" dedim annemlere telefonda, " Sadece eve dönebilecek kadar param var, ama eğer dönersem, muhtemelen bir daha asla bu fırsat karşıma çıkmayacak. Nasıl yapacğım bilmiyorum, Büyük bir motosikletim yok, ya da çantalarım, elbiselerim, teçhisatım, GPS, vize ya da param...Ama Avustralya'daki abimin yanına gideceğim ve tam onun doğumgününde orada olacağım !"
ve işte herşey böyle başladı. Sadece yeterince arzularsanız herşeyin olabileceğine inanmak...ve hiç yorulmadan denemek...
Gustava Cieslar
------------------------------------------------------------------------
---------------------Bugüne kadar ------------------------Toplam öngörülen
Ülkeler ------------------ 22 -----------------------------------47
Yolculuk zamanı ---------50 ay (4.2 .)--------------------------66 ay (5.5 .)
Motosiklet ile
gidilen kilometre---------70905 km -----------------------------150.000 km
Benzin(litre)---------2181 lts (Gustavo) + 573 lts (Elke)---------5.827 lts
Lastikler --------------10 (Gustavo) + 3 (Elke)----------------------27
Yağ değişimi -----------37 (Gustavo) + 5 (Elke)---------------------88
Gemiler/Feribotlar/
Vapurlar -----------------32 -----------------------------------45
-----------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
Belçika'da R1 ile gezen Sjaak Lucassen la karşılaşmışlar :
-
ben bunları gordukce imreniyorum valla helal olsun millete biz daha bir motor alamadik millet neler yapiyor :(
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
helal olsunn ama para verseler 125 ile çıkmam dünya turuna
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
-
daha öncede verildi teferruatlı olarak
erdal senin motorun resimlerini görmeyen kalmadı sanırım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
kıroooooo maaaaalllll r1 i enduro gibi kullanmış yazık ulen motura hıyaaaaarrr..
-
adamlar motosiklet kullananlara ilham kaynağı oluyorlar. tabi bu arada ybr 125 kullanıcıları da nasıl bir motora sahip olduklarını daha iyi anlamaya başlamışlardır. ybr mi alsam diye bile düşündüm birden yahu.
-
babaçi adlı üyeden alıntı
daha öncede verildi teferruatlı olarak
erdal senin motorun resimlerini görmeyen kalmadı sanırım
linkini de verseydin keşke. ben bulamadım da...
-
Ne demişler Al bi YBR 1000 gebere gebere..Heheheheheh
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)